- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
chess001
aktív tag
Sziasztok! Pár év(tized) kihagyás után nálam is aktuális lett a fórum, az alatt valóhoz motoros szettet keresek...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz dellfanboy #147675 üzenetére
Már régóta kerestem, hogy milyen mocit szeretnék. Amikor a Shadowbull mondta, hogy ő ki akarja próbálni a boxer-t rákerestem és erről egész jókat találtam. Ha az újabb-csúnya lámpát visszarakom eredetire, akkor a formája is teljes szerelem...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz Shadowbull #147681 üzenetére
Köszi szépen! A tesztelők szerint a 'spórolós'-nál jobban lehet érezni az utat, én még nem tartok ott, hogy ez szempont legyen...
-
chess001
aktív tag
válasz nagynorbi #147684 üzenetére
Az első lámpa lett lecserélve a következő szériára, meg kb. minden rajta van, ami egy tuningáruházban rendelhető hozzá. Nekem sem annyira harmónikus, mint a gyári, majd alakítgatom... Minden számla, szervíz megvan hozzá amióta elhagyta a magyar kereskedést, amúgy a gyár 90 éves ünnepi modellje, minden gyári extra benne van.
-
chess001
aktív tag
válasz nagynorbi #147709 üzenetére
Alvázszám alapján vissza lehet keresni a BMW-knél a gyári felszereltséget ingyen (pl: https://www.mdecoder.com), publikusan, ott írták ezt a kiadást.
Igen, van benzinszint kijelzés benne.
Amit nagyon megszívtam, hogy sikerült a legközelebbi (Groupama) biztosítóhoz bemennem, 4x-es áron kötöttem, mint egy simán megfuttatott ajánlathoz képest...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz dellfanboy #147714 üzenetére
Jah, eddig mindig szoktam futtatni az évfordulóknál, majd itt is megéri...
Amúgy tényleg a tank sem a gyári rajta ezek szerint. Ez így nagyon szép volt szerintem.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
Esetleg valaki ismeri ezeket a termékeket?
https://www.serpentize.hu/
Neten nézve elég szimpatikus, nekem meg kell még egy komplett szett...[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
válasz bacus #147811 üzenetére
Megmondom őszintén nem teljes termékbemutatóra gondoltam, annyit úgysem tudnék egyszerre felvenni ;P.
Ez a látszólag igényes, jó minőségű benyomás elég is, köszönöm szépen !A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz macilaci78 #147820 üzenetére
Kérném a receptet is a fogyáshoz, nekem már kb. egy per év jön össze és még vagy tizet kéne leadni, ezért én is tartok a ruhavasártól...
Alsóból a kevláros farmert néztem, de mondták, hogy az nyáron elég meleg lesz, nem szellőzik olyan jól, mint egy hálós nadrág, arra mondták, hogy a plusz béléssel jó.
@dellfanboy 3 év garival a bőrdzseki 100e-ért nekem szimpatikusnak hangzik, meg a magyar tulaj.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz dellfanboy #147823 üzenetére
Megnéztem a hozzászólásokat, nem láttam rosszat róluk, csak azt, hogy neked nem szimpi. De miért nem az?
-
chess001
aktív tag
válasz Shadowbull #148271 üzenetére
Milyen sisak lett? Én egy Schubert C4 Pro Carbont vettem S1 hangosítással.
-
chess001
aktív tag
válasz Shadowbull #148411 üzenetére
Grat, majd jó lenne valami beszámoló a tapasztalatokról!
-
chess001
aktív tag
válasz JoinR #149057 üzenetére
Kompozit anyag fejlesztése szerintem nem annyira gépész feladat, kompozit tárgyak előállítása már inkább. Nekem volt egy ismerősöm, aki anno a Torro Rossonak készített karbon egységeket, meg magának is pl snowboardot. Azért szerintem van ennél feljebb is...
-
chess001
aktív tag
válasz zgospel #149071 üzenetére
Joan még azt se tudja, mi az a BME, nemhogy a legsikeresebb gépészmérnök lenne, hogy jössz ahhoz, hogy megemlíted...
Na, ennyi köze van a topicnak ezekhez hozzászólásokhoz és ez a szintjük is.
Tudja valaki esetleg, hogy egy későbbi széria(2013 vs 2014, tök más gép) lámpája is átmegy e szó nélkül műszaki vizsgán?A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz Shadowbull #150422 üzenetére
Én is most nézelődök navit, talán a legjobb megoldásnak a quadlock rendszerét-vízhatlan tokkal látom.
IlyesmiA világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz Shadowbull #150425 üzenetére
Nekem most különálló van, de nem tetszik, így meg össze lesz kötve a sisakfülessel, rámondja, hallgatok róla zenét, látom a waze-n az összes infot, ha kell és folyamatosan tölti, könnyebb a tervezés is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- További aktív témák...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Delonghi Magnifica S
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest