- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Használ valaki GPS trackert a motorba? Érnek ezek valamit?
[link]
Ezt néztem ki és olvastam utána, de érdekelne gyakorlati tapasztalat is a megbízhatóságával kapcsolatban (pontos-e, tényleg mindig elérhető-e, stb), ha valamelyik fórumtárs használ ilyet.
Köszi előre is a válaszokat. -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Az alabbi rovid történettel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket.
Lefoglaloztam egy motort két hete 21.100 km-rel egy kereskedőnél (en is megneztem az oraallast, illetve a foglaló szerzodesre is ez a szam kerult), azota a markolatfutes nem működése miatt , szet kellett szedni a motort, amit a kereskedo önköltségen kijavitott.
Tegnap kifizettem a motort, megtorent az adas vételi megirasa, majd ezutan vettem eszre, hogy a motorban 21.040km volt, tehát 60km-el KEVESEBB mint a foglalózaskor.
Ez hogyan lehetseges szerintetek? A keresokedo azt mondja hogy nem tudja ez mi miatt van, es hogy ez számára is rejtély.
Letezhet hogy fordítva kötötték vissza a km spiralt, amikor szetszedtek a markolatfutes hibaja miatt es mentek a motorral a foglalozas utan? Ezt azert ketlem, mert a motor a tél miatt ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból.
A vicc hogy az ugyfelkapun keresztuli lekérdezesnel is 21.100km van a tavaly nyár végi műszaki vizsga km adatainál.
Mi lehet ez? Van otletetek esetleg? Nem szeretném annyiban hagyni, hogy azt mondjuk ra hogy rejtely, de a motor veteletol sem szandekoznek elallni, csak vegso esetben.
Köszönöm elore is a valaszokat.[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. TKSTAR 905-ös GPS-es "riasztót" használ itt valaki esetleg? Megbízható szerkezet? Milyen kártyás SIM-et érdemes beletenni? Köszi előre is a válaszokat
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani igazi, nyári, bevált hálós kabátot amiben azért vannak protektorok, nem csak egy háló az egész? 40k-ig bezárólag gondolkodnék, legfőbb cél hogy elöl hátul hálós legyen, lehetőleg nem fekete színben. Köszi előre is a válaszokat! -
tome0001
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Synology NAS
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Rendőrségi feljelentés
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.