Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    Gumi téma:

    Tavaly a Kawasakira előre BT45-öt rakattam, most a Yamahán Exedra Max van. A BT45 szerintem jobban tapadt. Vagyis inkább hamarabb elérte azt a hőmérsékletet ahol tapadt is. Az Exedra amíg nem melegszik fel kicsit addig néha olyan mintha nem akarna megállni, óvatosan kell bánni a fékkel. Ha felmelegedett akkor beleáll az aszfaltba viszont ezt lassabban éri el mint a másik és ezért kicsit jobban is parázok ezekben a trutyis időkben.

    Tábla téma:

    Arra gondoltam, hogy a sárvédőre fogatom fel azokhoz a csavarokhoz amik a sárvédőt, az utasülést és a táskatartó konzolokat is tartják. Így könnyebben szerelhető lesz, magasabbra is kerül. Maga a vas el lenne rejtve a sárvédő alatt, onnan jönne ki. A kereket nem zavarná. Hegesztés helyett inkább hajlítanánk egy vastagabb anyagból.

    Táska téma:

    Elpasszolom a 2 bőr táskát olcsóért. Nem kellenek, nem használom egyébként sem, bár egy jó lengőkar táskát még mindig keresek.

    Dzseki téma:

    Ma a Móriczon benéztem a szűcshöz és kértem a dzsekimre árajánlatot. Bélés csere, a két ujjának rendberakása meg a derekamnál is újra kell szegni. A nő megszólal 30k körül számítsak rá. Majdnem a képébe röhögtem. Annyiért majdnem újat veszek. Esetleg ti tudtok valami normális helyet?

    V.Stryker a kesztyűt a kabát ujjára húzod vagy a kabát alá?

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák