Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3800+

    őstag

    válasz bacus #146639 üzenetére

    Én tegnap voltam, nagyon kellett már... hiányzott a kikapcs a fejemnek nagyon. Sok hobbim van, de egy sem kapcsol ki annyira mint a moci. Persze csak óvatosan, hideg az aszfalt. De bekerült az új akksi, és az új sisakot is sikerült tesztelni.

    Korábban kérdeztem is róla, hogy a K5 S Tempest plexije mintha nem záródna teljesen. Valóban nem zár hermetikusan, de pont annyira zár hogy ne süvítsen be a szél. Így a 10 fokban sem volt kellemetlen a légbeáramlás, és ez nyáron még kellemesebbé teszi majd a forróságot.

    A Cardo sisakbeszélő is megélénkült rendesen, közel és pont jó helyen van a hangszórók kivágása (az én fejemnek) gyakorlatilag csuma hangerőn fülsüketítő telefonálni vagy zenét hallgatni. Bőven elég 20-30%on járatni.

    A kialakítása is olyan, hogy pont ebben a kissé lefele néző pozícióban a leghalkabb az egész és a brutál széllökések ellenére sem csavargatta a fejem. Nagyon jó az aerodinamikája.

    Egy dolog ami érdekes. Baloldalt néha bezörgött valami a menetszél hatására, mintha valami vékony drót rezonálna a széltől, ehhez tudnám hasonlítani. Nem mondanám hogy zavaró, de először azt hittem beszorult valami zengőlégy... :DD

    Összességében nagyon jó sisak. :K

    MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz

Új hozzászólás Aktív témák