Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz rayoliviero #117680 üzenetére

    Nézd, őszintén pont nem érdekel engem hogy miben motorozol, de a bőrruha alá az utcai póló (pláne nyáron) megmosolyogtató, és még utána panaszkodsz is rá. Mintha napszemüvegben vezetnél éjszaka és panaszkodnál hogy nem látsz rendesen. Az ezres gixxerhez egyébként jobban passzol a tintahal stílus, pláne egykerózgatva, úgyhogy én csak támogatni tudlak a védőszerelés elfelejtésében.

    A nyári aláöltözőnek az a logikája, hogy egy vékony anyagból készül, ami a testedről az izzadságot felszívja és kivezeti az aláöltöző ruha felszínére. A bőrruhának van belül egy hálós bélése szintén az izzadság menedzselése miatt, nem szívja magába. Az aláöltöző azáltal hogy kivezette a felületére a nedvességet, azonnal elkezd párologtatni, a párolgás pedig hőt von el a környezetétől, ezáltal enyhén hűsítő érzést biztosít. Ez nyilvánvalóan egy teljesen zárt ruházatnál nehezen érvényesül, de perforált ruha esetén, vagy nyitott szellőzőkkel, esetleg pár centit lehúzott cipzárral már érezhető a jelenség. Pamutpólóhoz képest pedig ég és föld.
    Arról nem is beszélve, hogy minden szempontból kényelmesebb viselet, és könnyebb a nap végén lerángatni magadról a bőrruhát, mert nem ragad bele.

    Nem, légkondit valóban nem fog az arcodba nyomni, de bameg, ezres sportmotoron ülsz, kapod a menetszelet, ha kényelmeskedni szeretnél akkor rossz kategóriát választottál és lehet hogy autóznod kéne inkább :U Se a motorod, se a ruházatod nem városba való.

    Bocs ha bunkónak tűnik a válaszom, nem bunkózásnak szánom, szar napom volt.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák