Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz Bogyó bá' #105592 üzenetére

    Én csak papucs és rövidnadrág. Napolajjal protektorálom a bőröm.

    Viccet félretéve 25 fok alatt teljes kordura szerkó, ha meleg van, akkor elkezdek leadni egy-egy réteget, városban simán mehet a rövid nadrág és póló, persze ilyenkor kicsi a tempó is. Túrázni 30 fok felett csizma, farmer + kordura kabát volt idáig, de most télen vettem szellőző nadrágot is, meglátjuk.
    A kabátom egy Alpinestars Andes v2, tényleg iszonyat jól szellőzik, remélem a Bering nadrág is beválik, ezen is van szellőző.

    Cannibal, a bukóról: IS-17-hez hasonlítva:

    -súlya hasonló, könnyű mind a kettő.
    -RPHA-70 "prémiumabb", mindenén érződik, hogy jobb anyagot használtak.
    -a napszemcsi mechanizmust szokni kell, fel és levételnél pont ott fogom meg a bukót, ezért néha akaratlanul is lenyitom.
    -van az RPHA-70-en "emergency" funkció, kilehet rántani a párnákat egy mozdulattal, ezáltal könnyedén le lehet szedni a bukót, ha gond van.
    -pinlock jó mind a kettőn, napszemcsi ugyanaz, talán az RPHA-70-é kicsit sötétebb.
    -sokkal jobb az RPHA-70 szellőzése, a fején nem is tudom kinyitni 20 fokban teljesen, mert lefagy a fejem konkrétan. Elől is több levegő jön, majd nyáron kiderül mennyi az annyi, de egyelőre ebben sokkal jobbnak tűnik.
    -zaj szempontjából nem tudom megítélni, mert Givi airflow plexim van, teljes csendben ülök
    - RPHA-70-ben jobban elférnek a füleim, kicsit Dumbo vagyok és nem kellett belefaragnom az intercomot, 3 perc alatt beleraktam.
    -az RPHA-70 tele van bogárszűrővel, ide bogár be nem jön lentről, az tuti. Ez nem hangzik fontosnak, de 3 éve Olaszországban 130-as tempóbál landolt egy darázs az orromon, nem volt vicces.

    Az IS-17 itteni ára 170 Font körül van, de akciósan 90 Fontért is elhozható, az RPHA-70 360 Font körül van, 220-240 az akciós.(nem tudom már otthon hogy van, de itt ugyanaz a bukó néha feleannyi egy kevésbé népszerű festésben).
    Nekem megérte a váltás, de 360 Fontot szerintem nem ér, 240-et viszont igen.

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák