Aktív témák
-
Integra
titán
válasz TayRol #40150 üzenetére
teljesen jó
már látom ahogy a cb-be viszont beleöntöd a factory-t..jut eszembe,
gondolkodom, hogy nem az új gyári idomokat rakom vissza a motorra, hanem beszrezek valami utángyártott pályaidomot szarérthugyért, de mindenképpen olyan kell, aminek az idomaiban megvan a hely a lámpáknak és az indexeknek és a tükröknek is.
fehér teljesen jó, max azt festhetem meg matricázhatom kedvem szerint
tudtok ajánlani ilyen cégeket? mindegy hogy magyar vagy ausland..
internet rulez[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mvman
csendes tag
válasz yodamastah #40079 üzenetére
Ok felveszem a Dynamicot a listámra Hol lehet olcsón megvenni? nem nagyon találok jó árakat... listaáron biztos nem veszem meg, akkor inkább mást nézek...
Leonardo 250-est sohasem próbáltam, de körülbelül ugyanaz mint a 150es. Nem rossz vas, jól fekszi az utat, nem egy alsó kategóriás robogó volt ez anno. 4T miatt jól is fogyaszt, relatív jól is megy. Megbízhatósága nem tudom, nem az enyém sajna. Meg annyira nem is értek hozzá.... esetleg megkérdezhetem
-
TayRol
nagyúr
2011-es Speed Triple. Elso fejidom nelkul szerintem nagyon gaz. Guluszemu.
-
Ferdzsoo
addikt
Hol lehet ilyen benzinstabilizáló tablettát kapni?
Télire motorelrakás előtt - teletankoláshoz.
Nemmintha már el akarnám rakni..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
yodamastah
őstag
válasz Integra #40151 üzenetére
2005 ota hasznalok egy idomot, mar a masodik motor van alatta. Van benne hmm... aszem 7 eses, meg mocsok sok palya es utca kilometer, de meg ugy ahogy egyben van most is pascalplast.sk itt vettem. Lampa ki van vagva terzmeszetesen.... erdemes meg a blokk oldalat befedni deklivedokkel.. esetleg bukogomba.....
MV: en legutobb az olajexpressz.mol.hu -n vettem, itt volt a legolcsob, ki is hozzak ingyen. Valoban nem lehet sok helyen kapni sajna. Kuton rohely aron adjak sajnos...
-
yodamastah
őstag
HOlnap megyek megnezni egy 250es LEO-t
-
Integra
titán
válasz yodamastah #40156 üzenetére
a 2009-2010-es 600rr-en már bevan fedve, megkérdeztem, rá lehet tenni az enyémre is, megpróbálok olyat keríteni.
a bukógombában nem vagyok biztos. eddíg jól jártam, hogy nem volt rajta....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kígyó
senior tag
En szegedi vagyok, itt azert sok dugo nem volt 10 eve amikor en tanultam vezetni. A feklampa pedig azert van ugye, hogy jelezze a mogotted levonek, hogy lassitasz. Nem pedig azert, hogy jelezze hogy huzod/nyomod a feket. Arrol pedig aztan tenyleg nem volt szo hogy nagyobbat fekezzunk a kelletenel..
Egyebkent nem is biztos hogy oktato mondta, nem emlekszem mar honnan szedtem, de mint motorosnak, szerintem tobbet er mint a sportdob es a xenon, ha nem akarod hogy eltapossanak.. -
Djuree
félisten
válasz Integra #40163 üzenetére
nem árt az. fél év nemhasználat után beletrutymósodhat a benya a tankba, amit csak a tank teljes belső tisztításával lehet kiszedni persze ha valaki csak 2-3 hónapig nem használja a gépet akkor nem kell. én azért rakok bele...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mvman
csendes tag
válasz yodamastah #40156 üzenetére
Kösz az infókat!
-
Picco
addikt
válasz Djuree #40165 üzenetére
en a helyedben semmifele ilyen cumot nem tennek a tankba, mar csak azert sem mert nem tudod h pontosan mi is az amit eppen beledobsz...
mod: OFF
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Daywalker
addikt
Pedig ajánlott, fűnyírókba is ajánlják és minden olyan motorhoz, ami szezonálisan van használva. Normális márkát kell venni. Egyébként az üzemanyagban vannak olyan anyagok és adalékok, amik a hosszú állás során kicsapódnak, ezért kell bele. Állítólag a karburátornak és a gumialkatrészeknek is jót tesz.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Picco
addikt
válasz Daywalker #40168 üzenetére
attol fugg h mikor tankolod, mert ha mar az osz 2. feleben abban mar vannak erre iranyulo adalekok es nem lesz semmi baja. foleg a gazolajra jellemzo amugy a dermedes.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Picco
addikt
válasz Daywalker #40170 üzenetére
hidd el h a benzin is kap nemi adalekot.
amugy kivalhat belole nehany alkotoresz, de csak ha nagyon! sokat all.
en mondjuk nem foglalkozok vele, mert telen is max 2hetente jaratva van az enyem es nem feltetlenul csak uresben, hanem megyegetek is vele 1-1 picit.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Daywalker
addikt
Nem sértesz meg, mert elhiszem, h a hideg miatt van benne plusz adalék. Azt viszont kétlem, hogy télen olyan plusz adalékokat is adnának hozzá, ami korlátozza, hogy a hosszú állás miatt (tehát nem a hideg miatt) ne csapódjon ki belőle az adalék -- ennyi erővel akkor nyáron is adhatnának hozzá ilyet. De mint mondom, mindenki azt csinál, amit akar. Az a baj, hogy a benzinkúton annyi mindent mondanak (a pénztárosok nem értenek hozzá, a kutasok pedig...pff), hogy azt sem hiszem el amit kérdeznek.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
bmw nemtomennyi gt...
kemény...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Picco
addikt
válasz Daywalker #40174 üzenetére
Az adalekot pl en toltom hozza es mi OMV-tol vesszuk, telen teljesen mas cumot hoznak.
Igen, az orszagban elegge rossz a kutasok megitelese, nem is csoda, hallok innen-onnan eleg sokmindent...mondjuk ezeket elhinni is eleg nehez...de ez hosszu tema
Node kivancsiva tettel, fogok ket benzinallo flakont, egyikbe most, masikba 2 honap mulva teszek 2-2 littyo benzint. Feldatumozom es meglatjuk h mit hoz a tavasz ^^
Ez szerintem az atlag embernek elerheto "legtudomanyosabb" modszer(#40178) Integra: szerintem nem vakitas, csak mar idejemult, 2010 van, valtoztak az uzemanyagok az elmult evekben eleg sokat.
Dermedesgatlot gazolajba ugy viszik telen mint a cukrot, pedig mi mindig elmondjuk az embereknek(kiveve amelyik kocsog) h az uzemanyagban mar benne van!
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Daywalker #40168 üzenetére
jah, állítólag.
ki mondta ezt?
9 éve áll a fazer a garázsban, minden amit itt összeírtok mit kell csinálni a motoron téli elrakáshoz, azt nem csinálom meg vele, középsztenderd, letakarom aztán ennyi.
tavasszal meg pöccröff... ja és az akksit se kötöttem le soha. most kaputt egy új yuasha akksit ennyi év után.
szóval hagyjuk az urban legendeket meg a mókusvakítást...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zsoltee10
addikt
Párommal meg hánytuk-vetettük a dolgot, és úgy döntöttünk, hogy eladjuk a kawát:
er-6n eladó -
.mf
veterán
válasz Integra #40175 üzenetére
Nájsz!
Kéne!...
... a bal oldali csaj az utolsó képenA motor, hát........
ha a K9 liter-gixerre mondták, hogy a kipuffja leginkább egy delfin-hímivarszervre hasonlít, akkor ennek a kipuffja egy bálnáé a bálna maga pedig a motor lenne
Volt már bálna-merci, akkor most már van bálna-bömös is, csak két kerékenBiztos zsírkaraj jóságos, de nekem nem kéne, már túlságosan nagyra nőtt monstrum.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Djuree
félisten
válasz Integra #40177 üzenetére
persze hogy az, végülis csak az mondja aki a benzint gyártja meg a szerelő is mondta, nem is 1...
gondolom neked nem is áll fél évig a motor....vagy ha igen akkor sürgősen nézesd meg a tankod szép lehet a belseje...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Daywalker
addikt
válasz Djuree #40193 üzenetére
Hagyd, felesleges vitázni. Ez nem beszopás kérdése (és ha minden igaz nem is tabletta, hanem a liqui mollynál egy flakon, olyan mint a karburátortisztító - szilárd dolgot nem tennék a tankba még akkor sem, ha 100 pluszt lovat adna ). Nyilván az összes motorral foglalkozó mérnök, szerelő hülye és a kézikönyvet is kis sárgák írták unalmukban, csak itt ilyen okos mindenki. Egyébként 6 hónap állás környékén javasolják a "konverzálást", előtte nem feltétlenül szükséges.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Daywalker #40195 üzenetére
"csak itt ilyen okos mindenki"
Még nem szoktatok hozzá, igaz nem mindenki csak egy, két emberke.
De nem kell foglalkozni velük ők úgy is mindent jobban tudnak nálatok meg másoknál is.
És ne adja isten hogy a véleményetek eltérjen mert akkor még hülye is vagy és értesz hozzá.Egyébként jó hogy a 95% velünk ért általában egyet, de biztos a többsége a hülye.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Djuree
félisten
válasz Daywalker #40195 üzenetére
én sem tablettára gondoltam, azt én sem dobnék bele. a liqui molly meg az egyik legjobb minőség, biztos nem szar
nekem kb. pont 6 hónapot fog állni a gép, inkább rakok bele.
mondjuk az hozzá tartozik hogy fater még nem is hallott ilyenről, neki is mindig áll vagy 6 hónapot a motor, és még semmi gond nem volt vele
már nem tudom mi legyen, tegyek vagy ne tegyekLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest