- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Gaboman #39602 üzenetére
kanyarodni tudok, de a szerpentin meg a sima kanyar nagyon nem ugyanaz ezt már nem nekem kéne mondanom....
.mf: hol írtam én olyat? jó lenne ha tudnád értelmezni amit írtam. olvasd el még1x
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
.mf
veterán
Holnap motorral megyek dolgozni, s Daywalker írt, hogy gurulhatnánk egyet, ha már úgyis.
A terv az, hogy nincs terv Annyit mondok csak, hogy holnap 18h-kor tudok indulni Váci út / Forgách utcától, tehát találkozó lehet pl. 18:15 Lehel tér vagy Nyugati; utána elindulunk valamerre. Lehet Váci út sima gurulás; M0 kis csapatás; budapesti felfedezőkörút; vagy amihez épp kedvünk van (és energiánk munkanap után), vagy aki amerre elsőnek elindul.
Akinek van kedve, dobjon pm-et telszámmal, vagy csak keressen a megadott időben a megadott környéken két tíz-tizenéves kawátFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Djuree
félisten
válasz zsoltee10 #39604 üzenetére
azért pl. egy hegyi szerpentinen én jobban vigyázok, több szennyeződés lehet az úton, lejön a hegyekből víz, kavicsok, sóder, föld stb. keskenyebb az út is általában....ez már bőven elég hogy más legyen...meg ott a szakadék is általában
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
.mf
veterán
válasz Djuree #39608 üzenetére
Nem mindenki születik kiváló utakkal rendelkező hegyi szerpentines kisfaluba. Ja bocs, neked az se jó
Hétköznap, munka után, egyre korábbi sötétedés és gyorsan eső hőmérséklet mellett ennyire futja. De ha van jobb ötleted, ami Bp ÉK-i részéről max 2 órába belesűríthető, csupa fül vagyok. Nekem csak olyanok jutnak eszembe, mint pl. egy kis feszültséglevezető csapatás M0-n a naplementében.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Integra
titán
omfg, nemtok mást mondani.....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Djuree
félisten
nem, nekem a szerpentin semmilyen formában nem jó veszélyben érzem ott magam, az én motorom könnyen kicsúszik, lehetőleg nem megyek ilyen helyre többet
dunakanyar, vác? az belefér sztem, és gyönyörű, főleg a naplemente vagy fel visegrád felé, az is belefér 2 órába....sőt vannak arra jó kis szerpentinek is, jó nem nagyok, de pesthez képest elég jó. van valamelyik hegyen egy katonai bázis, oda szerpentines út visz föl, sokat airsoftoztunk régen arra, oda érdemes felmenni, ha csak a cigók szét nem lotak mindent azóta sajna nem tudom pontosan merre van
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Djuree #39612 üzenetére
nem, nekem a szerpentin semmilyen formában nem jó veszélyben érzem ott magam, az én motorom könnyen kicsúszik, lehetőleg nem megyek ilyen helyre többet
hmm, fura, en amikor megvettem a motort, mar akkor imadtam a szerpentines reszeket, pedig az enyem enduro volt eredetileg, keskeny kerekekkel, kozel sem palya gumikkal
szerintem ezen gondolkozz el, minden motoros "szerpentinfuggo" rajtad kivul, most vagy veled van baj, vagy mindenki massalamiota megvan az SM szett, azota meg csak a labtarto-kitamaszto szab hatart a mokana, de sajna az igen koran :/ gokart palyan meg mar a bukocso
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz Djuree #39618 üzenetére
nem utalhatod, megtiltom
amugy azert agaskodik mindenki mert ha most igy allsz hozza akkor lehet h berogzul es az neked nagyon nem lesz jo. segiteni szeretne mindenki neked.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
TayRol
nagyúr
kotelezo biztositas valtozasok 2011-ben. a motorokra is valami hasonlo valtozas lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
olcso bukosisak valakinek?
-
Integra
titán
válasz TayRol #39622 üzenetére
" A változás azzal indokolják, hogy manapság alacsonyabb hengerűrtartalom mellett nagyobb teljesítményt adnak le a gépjárművek, amelyek így nagyobb káreseményeket tudnak okozni."
azt elfelejtették a vízfejűek hozzátenni, hogy kb 150kg-mal nehezebbek is lette a biztonsági és kényelmi berendezések miatt ugyanezek az autók.
mindegy, én úgyis megszívom, megszoktam már, hogy ami többletet elérek, azt elveszik....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.mf
veterán
wááá
hogy jártam ma...
mennék mhely előtt A-ba, B-be, kavargok belváros déli részének csupa egyirányú utcás labirintusában. Egyik felújítás alatt lévő utcából kanyarodok egy felújítás alatt lévő útra, látom egy autós töketlenkedik ott valamit, gondoltam szép lassan kikerülöm. Az úton megy egy nő, és nem, hogy arrébmenne, hanem belép elém. Fék. Teszem le a lábam, hogy fogjam a kanyarodás miatt kicsit bedöntött motort. Hallom a kvarc karcos hangját, ahogy a hátsó kerék csúszik el rajta... érzem, hogy ez csak dől és csúszik, már nem bírom megtartani... igyekszem csak lassítani az esését, minél finomabban leengedni...
Szerencsére sikerült olyan finoman letenni, hogy csak a matricán egy kis karc legyen, de az a nő hogy lehetett ilyen hülye, hogy nem arrébmegy az útról, hanem még jobban kijön elém, amikor épp arra kerülnék ki egy kocsit... és még bocsánatot se kért, meg se kérdezte, hogy esett-e valami bajom, a felpörgő motorra és csattanásra még hátranézett, de ment tovább.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
Daywalker
addikt
Na megjöttem....mf--fel mentünk egy nagyobb óvatos kört: váci út-m2-fót-m2-göd-2-váci út (nekem pedig vissza m2). Fasza volt, a végén sötét volt és kicsit hideg...remélem máskor más is csatlakozik. Az MRA plexi nagyon jól vizsgázott, szépen be lehet bújni mögé és elvezeti a levegőt a sisakról. A karbibeállítás pedig csodát tett.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #39638 üzenetére
Jaja, kösz a kiruccanást, jólesett
Sajnos nem csak sötétedett, de az utakon is többen voltak, mint reméltük, ezek között volt néhány barom is -- utólag csak röhögtünk azon a kamionoson, aki rámjött egy méterre a 90 tábla mellett 90 tempónál, villogtatott rám, pedig záróvonal volt és az egész sor 90-nel haladt
Amikor elindultunk, kellemes langyos idő volt, viszont visszafelé már alacsonyan szálló felhők voltak az út mellett Ennek ellenére egyáltalán nem fáztam. Megvolt a központi fűtés, a blokk Viszont éreztem, hogy el kéne vinnem végre szervizbe, a futóművet is beállítani: nem csak a kemény beállítás miatti rodeó volt itt-ott, hanem néha kicsit mintha mászott volna elfele a hátulja. Bár az is lehet, hogy csak egy olyan nyomvályúba mentem bele, amit nem láttam.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Integra #39641 üzenetére
Jövőre az enyémre is jön az MRA.
OFF:
BASZKI INTI Grat hogy jómunkásember lettél.Most már 2-en vagytok Gorneck-el nem? Más nincs...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest