- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
-
Z0C!
őstag
Kijelző cserénél használtatok-e ragasztót? vagy csak szimplán cseréltétek?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
chab7
addikt
Most én is váltottam a 2.1.1-es WhiteRabbit-ra. Valóban jó kis rom és gyors is. De azért ez is meg tud röcögni ha használva van és jól be van lakva. Ráadásul nem is annyival döcögősebb a cm10.1 mint gondoltam volna a régi cm7-es emlékekből. De mivel a programjaim közül egyedül a Google Keep az aminek JB kell mindenképp (no meg az új Opera, de hát itt a régi ami amúgy is jobb még, valamint a Nova Launcher ami helyett meg ott a Holo), a többi simán és gyorsabban fut GB alatt, így marad egyelőre amíg be nem lassul úgy hogy mérgelődjek miatta. Akkor majd lehet visszamegyek a cm10.1-re.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
somi52
őstag
én is felraktam a 2.1.1-es WhiteRabbit-romot mert teszteltem a tts hangokat utána felraktam a CustomizePack.zippet miután lefutott hibát jelzet a telepítő de nem foglalkoztam vele mert a rom rendesen elindult és már késő volt reggel kikapcsolt állapotban találtam nem tudtam bekapcsolni a töltőre dugás után az aksi kijelzésnél egy kérdőjel fogadott a melóhelyig töltöttem de semmi változás szerencsére betudtam lépni a recowerybe az aksi 2% kon állt lesz ami lesz felraktam újból a cm7 es romot szerencsére végig ment és elindult és már tudtam tölteni ...ezt megúsztam
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
chab7
addikt
Nálam jól működik amúgy, most állítottam a cpu értékeken is mert az eddig nem volt meg és most csináltam wipe-ot is mert még a belakás óta az sem volt. Kiváncsi leszek így milyen lesz.
Amúgy az akksit jobban kíméli mint a cm10.1 (ami most amúgy is eleve meríti, attól függetlenül, hogy új vagy agyonhasznált az akku). Ez pedig egy telefon romnál igen fontos -számomra- hogy minél kíméletesebb legyen az energiával, mert lehet csili fullos romom ha útközben nem sokáig tudom kihasználni amit nyújt.
Egyelőre nem látok hiányt a cm10.1-hez képest funkciókban. Kiváncsi leszek erre is pár nap használat után mi fog hiányozni amit már megszoktam a legújabb romokban.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Neck
veterán
-
törölt tag
Ügye nem lehetséges, hogy az alsó "HW" gombok (menü, home etc) háttérvilágításának problémája SW eredetű? Világít szépen fényesen a menü + back a másik kettő nem annyira... XDA-n van, aki HW hibának írja, és van, aki SW hibának. Zöld Defy / nordic Froyo.
-
Hajas Mao
tag
Üdv! Valaki tudna linkelni egy gb gapps-t?
-
Neck
veterán
válasz Hajas Mao #6914 üzenetére
Én a Skanky-hoz EZT raktam fel tegnap. Minimal, de fasza. (Ami kell majd úgyis leszeded pluszban a Playről.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
Kicsit megint piszkáltam a CPU beállításokat, ( mint anno régen ).
Akinek a scaling (az első menüpont a CPU settingsben) OnDemandra van állítva (ez a default a 2ndInitben legtöbb esetben), kipróbálhatja, hogy átteszi SmartAssra.
Nekem kicsit jobban viselkedik a telefon (mintha kicsit gyorsabban reagálna, de lehet csak bebeszélem magamnak, vagy csak a restart miatt ), viszont az XDA-n többen az életüket teszik rá, hogy jobb az üzemidő mint az OnDemand alatt.
Én adok neki egy esélyt.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
) :: (
csendes tag
Ha ez nekem lett címezve, akkor nem...
Kimondottan keretes kijelzőre cseréltem, ezzel kevesebb a machina... ellenben a hangszórót még be kell ragasztani, ahhoz pedig valami vízálló ragasztó kéne... de ennek nem néztem még utána...
Lényeg a lényeg, nem vagyok benne biztos, hogy az új előlappal is u.olyan vízálló marad a telefon, mint a gyárival, de ha orvosolom a hangszóró beragasztást és vízhatlanítást, akkor teszek egy tesztet...... ? ... !
-
CoolBoy323
nagyúr
van egy "pici" különbség köztük
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #6927 üzenetére
Jujderonda
-
Moleman
addikt
válasz CoolBoy323 #6927 üzenetére
Mekkora benga. A V970 után lehet, hogy nekem is ekkora tepsim lesz.
-
Moleman
addikt
válasz CoolBoy323 #6931 üzenetére
Umi X1S van, csak még nagyon új. Az nagyon tetszik.
-
tarnagy
aktív tag
Egy elég fura problémával találtam magam szemben.
A Defy-t nem hajlandó tölteni a konnektorból a saját töltője sem és a már használt, s működő Kindle-töltőm sem. Bedugom - semmi reakció.
Ellenben: ha a kábelt nem a töltőbe, hanem a számítógép USB-portjába dugom, tölt mint a kisangyal.
No, ezt fejtse meg valaki - mert én bizony nem tudomAz optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #6934 üzenetére
-
Moleman
addikt
válasz CoolBoy323 #6934 üzenetére
A G3S tényleg nemrossz, bár sok a kihasználatlan felület, az a 123×62 mm tuti hülyeség, a sima G3 135×65, ez is hasonlónak tűnik. Az Umi X2-vel is szemezek, ha már 5", 2 giga rammal elég jó lehet (bár én leghamarabb télen veszek új telefont, alig 1 hónapja van meg a ZTE ).
Ennyit én se adok érte, megvárom amíg az is 30 ezer lesz. Sose vettem még 36 ezernél drágábban telefont (a ZTE Blade a csúcstartó ).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #6936 üzenetére
-
R19
senior tag
Újabb CPU governorok felrakásához használta már valaki a DroidX CPU Governors-t?
Kíváncsian várom a tapasztalatokat.
Amennyiben van ettől jobb megoldás az is fölöttébb érdekel.
A boostedassV2 és a smartassV2 mennyivel jobb akksiban, sebességben mint a többi?
Kinek melyik governor-I/O ütemező páros a favoritja?[ Szerkesztve ]
-
zkosaras
aktív tag
Ha már szóba került a blade, a 4 mag és a 4 col... ZTE Blave V
-
peter077
aktív tag
Szúrjuk be ide az összes négymagos csájnafónt (valószínűleg én is arra fogok váltani): THL, Zopo, Umi, Hero, Star, Miz, iOcean, Jiayu, Amoi, Lenovo,Zta, Huawei és társai.
Erre van külön topik is, ill. ha nagyon muszáj ide írni, akkor OFF-ba, pls.[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
w.miki
veterán
jó lenne, ha nem itt csevegnétek péklapát méretű telefonokról
beszélgessetek Defy méretűekrőlOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zkosaras
aktív tag
válasz CoolBoy323 #6948 üzenetére
Defy++, Defy2... álom... sajnos.
Mikor is jelent meg utoljára új Motorola (okos)telefon? -
Moleman
addikt
válasz zkosaras #6949 üzenetére
Amerikában akadnak. De pl az "utód" Defy XT sokkal rosszabb, mint a régi Defy (azonos kijelző, nagyobb méret, gyengébb hardver).
(#6951) BallyS16
Egy Atrix jellegű utód jó lenne, én is majdnem vettem, de kiütésem van a pentile-os kijelzőtől. De azt leszámítva nagyon szuper telefon lenne (persze ma már inkább egy erősebb 2 magos procival kéne).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest