- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Lehet, hogy volt ázva, de amikor elhoztad, működött, és ha a szabof1 féle módszerrel életre tudod kelteni, akkor tökmind1, hogy be volt ázva, ha működik megint, nem?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Foose
addikt
válasz KaiotEch #6053 üzenetére
Már régebben is írtam,hogy én nem fogok költeni egy olyan telóra,amit hibásan kaptam meg. (bár pénzem sincs,akkor másra költeném) 2: mivel azt is mondta a szervizes hogy szét is volt szedve a teló,ezzel a matricával nincs megoldva.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
garaboncias2
csendes tag
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
a bekapcsoló gombom igencsak elkopott, a két szélső érintő gomb háttérvilágítása kuka, a ház oldalt a csavaroknál elrepedt. 2011szeptemberi a telefon. Mennyi idő alatt csinálnák meg?Tisztelet a Gépésznek!
-
somi52
őstag
cm-10.1-20130415-NIGHTLY-mb526.zip [link]
magyar recovery menü hozzáadva minimál gappsSony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
zjani007
csendes tag
Nektek is kilép, újraindul néha a TWRP?
(nem a Somi féle)[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz garaboncias2 #6055 üzenetére
Köszi , kiprobáltam ezt a megoldást is ,de nem jött össze, viszont egy problémára fényt deritett.
Fogtam a APK. és a megadott helyre szerettem volna másolni. erre kiirja, hogy a fájl már létezik le akarom e cserélni.okéztam , de a listában mégsem jelenik meg és elötte sem találtam meg a fájlt.
Aztán megprobáltam total commanderben átmásolni a fájlt vagy megnézni hátha tudom törölni.DE ott sem találtam meg a listában és TC-vel sem tudtam átmásolni,mert azt irta ki hogy átviteli hiba.
MÁshova bármit tudok másolni csak ide nem
Jó lenne tudni hogy ez mitől van ,mert addig felesleges ujratennem ha annál is ugyan ez lesz a helyzet.
Egyébként ha 100%-osan ugyan ezt a romot teszem vissza akkor is kell factory rezet.Vagy meg lehetne oldani egy frissitéssel is hogy ne vesszenek el a beállitások és az adatok?
-
nagyúr
Azt hiszem nyugodtan kimondhatjuk, hogy a JB már sok a Defy-nek, túl bugos. 3 féle JB-t próbáltam, de mindegyikben volt 1-2 súlyos bug ami miatt visszatértem GB-re.
QCMX: wifi megbénítja a routert, más wifis eszközök nem tudják használni ha csatlakozik a Defy. Akkuzabálás ha a wifi be van kapcsolva.
105kacsa Simple JB: talán ez volt a leghasználhatóbb de miután elvégeztem a logouton írt beállítások módosítását elkezdett újraindulni a telefon. Lehet default beállításokon kellett volna hagynom.
XPERIA D 4.1: legszebb ROM és hasznos dolgok is vannak benne de régi CM10 alapot használ ami miatt az SMS bug állandóan előjön és az akkut is zabálta.
Szóval nincs egy épkézláb JB ROM ami ha nem is olyan gyors mint a CM7 de legalább lenne olyan stabil és bugmentes. Tetheringet nem használom, fényképezni nagyon ritkán szoktam, videózni egyáltalán nem, szóval nincsenek extra igényeim mégis képtelen vagyok JB-t használni. A TEAM AC!D sound mod pedig csak QCMX-ra flashelhető sajnos, persze tudom kacsának van zenére hangolt ROM-ja de azt már nem frissíti és azt írta a Simple gyorsabb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
repvez
addikt
válasz 105kacsa #6065 üzenetére
Ez mit tud? nem találok róla leirást, de a letöltő link sérült,megszakad mindig.
Ez stabilnak mondható vagy ebben is sok hiba van :
Van valami lehetőség megnézni a rejett fájlokat vagy valami olyan dolgok, hogy mitöl nem enged másolni a system/app mappába?
Mert PC-n is végigfuttattam egy keresést de ott sem talált olyan APK-t,de a másoláskor meg kijelzi, hogy már ott van 0kb mérettel.Egyébként jpg-t sem tudtam másolni abba a mappába.
-
105kacsa
őstag
Ahogy írtam ez lesz egy jó darabig de lehet végleg.Két defy-t és a defyplusomat szoktam mokólgatni ha aszt mondom hogy több mint 100 rom verziót kipróbáltam az elmúlt két évben akkor nagyon keveset mondtam, a 2.2-től a 4.2.2 gyakorlatilag majdnem mindent használtam hosszabb rövidebb ideig(ez nem a reklám helye csupán egy vélemény)de az összes közül nekem ez ami a legjobban bevált.Szerintem elég jó összehasonlítási alapom van.Fájlkezelőnek ezt ajánlom [link] (Root opciók-nál a négy opciót pipáld ki)
Simán lejön a rom a letöltő linkről most próbáltam [link][ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
repvez
addikt
válasz 105kacsa #6067 üzenetére
Ez van fenn nálam is,de nem tudtam a SD kártyáról átmenni vele a telefon memoriájába . igy a beépitett fájlkezelővel másoltam volna a progit de nem sikerült.
Egyébként arról tudsz valamit , hogy állitólag van valami TXT fájl amiben ha átirunk egy sort akkor a playen másik telefonnak ismeri fel és igy enged olyat is telepiteni amit arra a tipusra nem lehetett volna.
Még tennék ezzel is egy probát. Mert most a skanky Rommal elég jól elvagyok nincs vele problémám ezt leszámitva akkuidő is jó meg eddig még nem tapasztaltam rendellenességet,csak nincs kedven a ujratelepitgetéshez ,de a tracker nagyon kéne már.
-
nagyúr
válasz 105kacsa #6065 üzenetére
Erre flashelhető az AC!D Sound mod? Mert Simple-nél még a terminalos megoldással se tudtam életre kelteni, kiírta, hogy módosította a build.prop-ot, újraindítottam de továbbra sem volt semmilyen hang, nandroid backup-ból kellett visszaállítanom.
Esetleg ha olyan rendi lennél, hogy integrálod?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
stargazer
senior tag
hali, mostanában melyik romot célszerű feltenni a defy-ra? wajkiui 2.3.7 van most ami egész jó, de néha kell egy kis változatosság
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
105kacsa
őstag
Egyenlőre nem tervezek változtatást,(főleg ha visszakapom az Artix2-őmet)nincs semi gondom ezzel a 10.1-el.Visszafelé GB ICS 4.1 felé semmikép. ,,flashelhető az AC!D Sound mod"-nem tudom nem próbáltam
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
stargazer
senior tag
válasz Moleman #6075 üzenetére
CM7 mennyiben lehet jobb mint ami nekem van? ahogy néztem az is a 2.3.7-en alapul. egyáltalán érdemes ugrálnom? nem mintha akkora mobilozós guru lennék, de ha esetleg lenne kicsit stabilabb, gyorsabb, egyszóval jobb rom mint ami nekem most van, akkor azért felraknám.
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
Davebowman
senior tag
Csak 1 kérdés: ha a playről veszek app-ot, aminek van ios verzája is akkor az iphonomra is külön meg kell vennem, vagy jár hozzá?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Moleman
addikt
válasz stargazer #6080 üzenetére
Igazából nem tudom, mikor megvettem a telefont, minden romot felraktam, de a wiui már kinézet szempontjából sem jött be, így léptem tovább.
Mindkettőt sokáig használtam, sose volt semmi hiba. Az ismerőseimnek Skanky-t szoktam felrakni, ha új romot kérnek, mert az a tweakek hiánya miatt talán kevésbé kockázatos, de ha jó verziót teszel fel, a Nyuszi is hibátlan (a mostani 2.1.1 tuti jó, 3 hónapja az van fent).(#6081) Davebowman
Külön meg kell venned.[ Szerkesztve ]
-
lmisi
senior tag
válasz Davebowman #6081 üzenetére
Igen.
-
Neck
veterán
válasz Davebowman #6081 üzenetére
Teljesen külön van a kettő. Többek között emiatt is nem akar sok ember iPhone-ról (iOS-ról) androidra váltani, mivel meg kellene venni újból az appokat. (Viszont iOS fronton kevés teló alternatíva van )
Egy szó mint száz, meg kell venni külön is.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
|AP|
veterán
Most néztem a MIUIandroid.com-on, hogy a MIUI V5 még mindig beta állapotban van. Próbálta mostanában valaki, hogy milyen gondok vannak vele?
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a telefonomra az MSB-4.2.2.20130422.revised rom-ot és az lenne a problémám, hogy hívásnál sem én sem a hívott fél nem hallatszik a vonal egyik végén sem.
Illetve, teljesen random módon újraindul a készülék.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
105kacsa
őstag
válasz sebijani1982 #6086 üzenetére
,,az lenne a problémám, hogy hívásnál sem én sem a hívott fél nem hallatszik a vonal egyik végén sem."-Ez nem a rom miatt van.Soha nem indult nálam újra.
-
sebijani1982
senior tag
válasz 105kacsa #6088 üzenetére
Eddig egyik rommal sem volt ilyen problémám, ezért nem értem.
Esetleg melyik rom-ot ajánljátok ami stabil, Wifi, Bluetooth működik benne?
Mert a CM10-esekben nem megy a BT.
Ebben az msb-ben megy de ha telefonáláshoz nem tudom, használni akkor sajnos váltanom kell.Esetleg az lehet probléma, hogy teljesen üres SD kártyán volt egyedül a telepítő file és semmilyen más mappa vagy file sem volt fent, tárolhat a hívásokra vonatkozóan valamit a rendszer a kártyán?
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Foose
addikt
Csak tudatni akarom mindenkivel aki próbált segíteni,hogy most hoztam haza szervizes havertól a telót,ő sem tudja megcsinálni. Kuka. (kínai sem megy fel,pedig azzal még állítólag lehetett volna partícionálni,és ott buherálni,de hát a kínai sem megy rá)
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
-
somi52
őstag
válasz sebijani1982 #6094 üzenetére
a blogomban megtalálod egy kicsit még javítottam rajta [link]
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Foose
addikt
válasz #41180928 #6091 üzenetére
Én szerintem mindent megpróbáltam. Bő 1 hét alatt amit tanácsot kaptam,mindent végig zongoráztam.
(#6092) membrandj Sokat beszéltem szabof1-el,ő sem tudta megfejteni mi a baja. Voltam vele szervízben,azt mondták hogy a beázás miatt felesleges elküldeni. (ott tudtam meg hogy beázott) A haver akinél ma voltam vele,azt mondta max ha a hangszórót el tudom belőle adni...
(#6093) sharkybacsi Bl6-os,BL7-es sbf-ek sem mentek fel. Mindenre ugyanazt a hibaüzit kaptam mind windows,mind linux alatt. (spanyol,kínai és még sorolhatnám mi mindent végigpróbáltam.)[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Hülyeség lenne ha nem próbálnád meg, max megvonják a garanciát, de ha amúgy is beszart a telefon,akkor amúgy se kezdhetnél vele sokat! Kijelzőt, keretet azért még szintén el lehet passzolni! Egybe feltenném 10k körül, szerintem pár nap alatt el is vinnék!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Foose
addikt
válasz membrandj #6098 üzenetére
Hát nem tudom. A szervizes fickó azt mondta,hogy felesleges,mert beázott. Most azért küldjem el,hogy oda legyen 'mittudomén' 2 hétig,majd visszajön hogy megvonták a garanciát?! Sajnos ezzel a telóval kapcsolatban nagyon sok mindenre írták már hogy próbáld meg,de semmi nem segített. Én már úgy látom,hogy semmivel nem lehet életre kelteni,akkor pont egy beázott készüléket fognak garanciában javítani??? Nem tudom így halottként alkatrésznek mennyit ér,meg ha valaki rákérdez hogy ez meg az van-e,akkor nem tudom megmondani,mi lehet jó benne,és mi lehet már halott. Plusz mivel én nyíregyházi vagyok,nem biztos hogy annyiért el tudom adni,mintha mondjuk valahol dunántúlon laknék. De lehet megpróbálom alkatrésznek,aztán lesz ami lesz....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs