- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz banhammer #3187 üzenetére
Efféle hibák mostanában ritkán fordulnak elő, viszont akinek a tévéje alkalmas rá, feltétlenül a box nélküli, kártyamodulos előfizetést érdemes választani!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kabelmania27
félisten
válasz banhammer #3187 üzenetére
Nálunk is előfordult hogy nem volt kép egy-két csatornán (SD BOX, földkábeles bekötés), elvégeztem egy frekivizsgálatot, 50 %alatt volt erősségre és minőségre is több frekvencia, megpróbáltam kilépni a menüből,de resetelte magát a box, ezután újraindult beírtam az aktiválási kódot hálózatot nem talált.
Kihúzom a koaxot várok visszadugom semmi, utána felmentem a padlásra megnézni az osztókat, az osztókon in, out,tévé rádió kimenet volt. Az első osztó tévé kimenete ment a második osztóba, a második osztó tévé kimenete ment a boxba. Az osztók helyére betettem egy F toldót, egyből 25%ra felment a skálán a jelszint, megnyomtam az ok gombot egyből megtalálta az összes csatornát, egyik frekin így is 3%erősségű a jel,minőség100% ha Telektronik hármas splitter van a box előtt több frekin 3-2% a jelerősség (keresést így is elvégzi), osztó nélkül ugyanez a freki 38%, 59-60% a legerősebb freki. Az egyik ágat kicseréltem mert rövid volt, alig tudtam elvágni a régi koax kábelről az F csatlakozót hogy kihúzzam, vissza a padlásra, megnéztem 3x árnyékolású, a földkábel is elég komolynak néz ki elképzelhető, hogy az is 3x árnyékolású.
Amelyik csatornánál kiírja a videótárat, menü 1789-et beírva majd a page down gombot párszor megnyomva kiírja a feltöltési frekit, modulációhoz N/A-t, havernál (kábelmodemes terület) 64QAM , adási jelszint 29 volt másik videótáras adásnál 40.
Ha nincs vétel, vagy szakadozik az adás meg kell nézni az osztókat, aki még a Monorteles időkben köttette be a kábelt 96 körül, elképzelhető, hogy régi típusú osztót szereltek be, ami az analógra még jó, de a digitálisra már nem mert sokkal többet csillapít, mint az újabbak.
A régi nem megfelelő osztó jófajta kettes/hármas/négyes splitterre történő cseréje után meg fog szűnni a sokat emlegetett probléma.
Digire első kőrben a nagy letöltők váltottak kábelmodemes UPC netről.
#3185 BBéci: Pozitív irányban változott a UPC, a mediacard bevezetésével nőtt digitális tévé szolgáltatásának színvonala, mivel nincs videótár, így ennek hiánya jelentéktelen ha az embernek van dvb-c képes tévéje. ADSL bronze csomag sebességének 10Megabitre növelése, a díjcsökkentésekkel is jól járnak azok az előfizetők akik nem tudnak vagy nem akarnak váltani. Az erősödő versenyhelyzet az előfizetőknek kedvez.
#3204/06 Samott Amikor elkezdte kiépíteni a DIGI a nagyvárosok társasházi övezetében a hálózatát, első kőrben a nagy letöltők váltottak, négy emeletes panelházba voltam albérletben a 16lakásból csak pár váltott, van olyan lakás ahol nincs kábeles előfizető egyik szolgáltatónál sem.
#3205 spirit007: A Digitől mindegyik szolgáltató tart, mert a Digire váltok közül nagyon kevesen mennek vissza eredeti szolgáltatójukhoz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest