- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szembesültem azzal, hogy processzor gyártót váltok, és írtam abba a boltba, ahol anno vettem inteles lapomat, hogy ugyan, esetleg beszámítják e? és erre a PR-os visszaírt, hogy ... IGEN! az sem gáz ha lejárt a lap garija ... valami féláron (a jelenlegi listaár feléért) beszámították volna .. egy IS7-E-t. kékhal.
én múltkor szülinapomra kaptam ékszert. azt hittem megesz a fene. olyannyira nem eltalált ajándék volt, hogy most csak porosodik (ugyanis soha nem is hordtam ékszert ... nem tudom honnan jött az ötlet). máig gondolkodom rajta hogy mikor fogom beváltani cash-re
szerintem elég jó diplomáciai érzékkel meg lehet magyarázni a kedves rokonnak, hogy ennyi pénzért, illetve kicsivel többért egy sokkal időtállóbb stb cuccot tudsz venni magadnak. (ha meg ráadásul kékhal az üzlet, akkor mindenképp javaslok egy próbát ... )
nem akartam magánügyedbe avatkozni, ez teljesen rád tartozik. de kikívánkozott belőlem. -
Esmein
nagyúr
válasz #90996736 #452 üzenetére
kb 7 hónapig magyaráztam fateromnak, hogy '' Öreg, hónapok óta a ph!-t bújom, 3 vinyó+dvd íróhoz nem a 250-es acorp tápot kéne használni, vegyél másikat''
Szerinted a laikusok felfogják az igényeinket ?..."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Deluxe00
senior tag
Vki válaszolna?
-
Aloki
tag
válasz Deluxe00 #455 üzenetére
A 2600-as átlagban jobban húzható, de a steppingtől is nagyon sok függ.
Az 1,35V-os proci szerintem eléggé parasztvakítás kategória, minden mobil barci tudja, kiváncsiságból megnéztem nálam 9*217-ig (1957Mhz) ment 1,35V-on.
A fogyasztása viszont jóval 45W alatt van, mert a max. hőmérséklet mindössze 30°C volt egy 22°C-os szobában. -
nemtommi
senior tag
válasz Deluxe00 #450 üzenetére
Nekem 2600+ simán bírta 1,7V-on a 2358MHz-et, tovább azért nem húztam, mert a Silent Breeze III nem erre készült. ( 100%-on igaz még csak 72 fokos volt)
Hardverpiacon vettem, igaz csak 1 hét gari volt rá, de nem szándékozom elb***ni.
Most 2200MHz-en megy 1,55V-on, így max. 56 fokos. -
popey37
addikt
egy kicsit off a hsz-em, de meg tudja valaki mondani, hogy a raid csatiba kötött cd-író vagy dvd olvasó müködik-e rendesen, vagy csak vinyókat lehet ide tenni?
kicsit láma kérdés, de én sem tudhatok mindent, ez az első raid-es alaplapom.
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
Allien
veterán
No, én meg ramot keresek, mert ugye, a D43 nem müxik rendessen, nálam. Érdekes, hogy a Samsung viszont eszmélettlen stabil tudott lenni. Tudom, irány a hardwer piac, de hátha ide téved valaki, akinek van 2x512 eladó.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Elmesélnéd, milyen tapasztalataid vannak? Éppen ezzel szívok, valszeg, azért visszaveszi a srác, de ugye, nem örülök neki, hogy nem megy, és jó lenne nem megszívni a következő vásárlást.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Esmein
nagyúr
Nekem semmilyen, nem volt még ilyen párosításom, de ugy látom itt a phn sokan szivnak ezzel a kombóval, illetve nem igazán láttam még hogy nforce2 mellett teperne a hynix
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Markgx10
őstag
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdést mert a másik topicban nem kaptam rá választ. Vásároltam két hete egy AMD 2600+ Mobil Barton-t itt a PH-n. Nagyon jól megy egy darabig, pl. 1,6V-on 200*11 simán megy, 38-40 C max. ezzel minden rendben is lenne, de tovább már egyáltalán nem engedi magát húzni még egy kicsit sem.
A kérdéseim a következők lennének:
Ez lehetséges, mármint hogy 3200+ simán megy 1,6V-on tovább viszont sehogy nem megy, sem feszemeléssel sehogy még 1-2 MHz-et sem?
Mi lehet az oka? A hűtő? Esetleg más?
Előre is köszönöm a válaszotokat:
Márk -
Tsabi5
csendes tag
Tettem a Gigabyte 7N400Pro2 lapomba egy ilyen procit.
Hogy lehet bekapcsolni a PowerNow! funkciót (NForce2-es lap)??
A Procira ezt írja ki a CPU-Z
Name: ATHLON XP-M
Code name: Barton
Ez tuti, hogy mobil proci??A pénz nem boldogít, csak ha van!
-
vadmajomka
tag
válasz Markgx10 #472 üzenetére
Hi!
Én épp tegnap kaptam meg az enyémet (2500+ mobil barton) és hát mit mondjak ki......ott gyenge! A 2200-at is csak 1,65 v-on tudja stabilan, 2200 fölött pedig akármennyi feszt adok neki (mondjuk csak 1,8 v-ig mertem próbálni) már nem stabil a kicsike. Szerintem ezek az új mobil barcik (0431) egyre szarabbak... -
Toness
őstag
válasz vadmajomka #479 üzenetére
Igen, mostanában elég gyenge a mobilbarcik tuningteljesítménye főleg a 2500+-ok nem érdemes újonnan megvenni őket ha tuningolni akarsz, viszont az alapórajelüket azt tudják alacsony fesszel
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Markgx10
őstag
Hát ez király (mármint, hogy az újabb mobil bartonok nem annyira tuningolhatóak)!
Én meg pont azért fizettem rá egy csomót a sima 2500-ös Bartonomra, mert hallottam, hogy ezek mennek 2400-2500Mhz-en simán 1,75V körül, ezzel szemben még 1,8v-on sem tudja a 2300MHz-et sem. -
Toness
őstag
válasz Markgx10 #481 üzenetére
Én azon szerencsések közt vagyok aki használtan vett még a tuningolható mobil bartonokból egyet és 1,575V-on viszi a 2340MHz-et, 1,775-ön pedig a 2600-at. 2500+-os mobil barcik nem voltak annyira jól húzhatók. Add el és vegyél egyet használtan ami tuti bírja
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
tomcsi23
veterán
Ez elég gáz, ha tényleg egyre gyengébb minőségű procikat adnak mobil bartonként.
Persze, a bartonok egyre kifogynak, s mivel páran rákattantak a viszonylag komoly teljesítmény lehetőségére, muszáj volt produkálniuk valamit. Ejj, nem jó dolog ez.
Tonnes: ha az olyan feszen stabilan megy 2600-on, akkor az tényleg nagyon jó proci. Neten olvasva ahhoz már inkább 1.8 - 1.9 V felett kínálják meg.
[Szerkesztve]...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
g4dg3t
senior tag
válasz Markgx10 #481 üzenetére
Par honapja probaltam par mobil 2500+t. Sajna mar azok sem voltak nagyon tuning bajnokok A legjobbak is csak 2400MHz korul voltak stabilak 1.775-1.8V-on...2600+osok altalaban jobban mennek!
Bővebben: link
Egy ilyen 35W-os mobilt kiprobalnek azert! -
Toness
őstag
válasz Markgx10 #484 üzenetére
Ez lesz az a proci szerintem amit soha nem fogok eladni tegnap vettem és nagyon király, ennél jobb nem kell nekem, lehet adni neki 1.9V felett egy kicsivel bírja a 2700MHz-et is de víz kéne hozzá mert melegszik szépen.
megnéztem az említett oldalon a kódszámot nekem ilyen van: AXMG2600FQQ4C Athlon XP Mobile 2600+ (47 W) (1,45V) (Barton)
tomcsi23: már megszoktam hogy elírják a nevemet, de azért köszi hogy javítottad'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Toness
őstag
Mennyi feszt lehet adni a barton magnak max úgy hogy még ne károsodjon?
Tesztelgettem kicsit és nem szereti a procim a nagy feszeket, 1,85V után már csak 1,93V-al satbil. 2740MHz felett pedig elkezd szétesni a kép pedig az agp/pci az fixen van, meg is néztem. Talán az NF7 nem szereti ha ilyen magasan van a proci frekije? A prime az pedig néha befagy, de ez nagyon változó van amikor stabilan megy órákon keresztül, egyszer meg 20perc után újraindul a gép ugyanazokkal a beállításokkal. vélemény?
[Szerkesztve]'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Esmein
nagyúr
Az viszont gáz ha ilyen gyengék az új 2500+-osok. Nembaj vagy használtan vagy 2600+-ost.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Allien
veterán
Ja, igen. A ramokat sikerült lecserélnem, 466-s Super Talent-re, és 446-n üzemeltetem is (CL 2,5-n), de ezek után tesztelem majd jobban a procit, és ha jól néztem, akkor a proci 100 Celsiusig bírja! Igaz, mindenképpen lecserélem a hűtőt, bár, alapban nem rossz a Spire Whisperrock IV, inkább majd ThermalRight lesz belőle.
-
Allien
veterán
Miért lenne bátorság? Shimán bírja 3200+-ig! Eddig is lehűtötte a Duron 1600@2160-t, csak ugye, már felette járok! Jövő hónapban, ha sikerül, le lesz cserélve egy ThermalRight-re, az már bírni fogja.
-
-
ZüD
tag
-
Allien
veterán
Röhely, de éppen ilyen feszbeállitás nincsen az alaplapomon. 1,55V, ha jól emléxem, ez lehettne a legközelebbi lehetősség. Szvsz, nagyon nem tudod széthajtani, ha belegondolsz, mert ha a proci 100 Celsius fokos lehet (ennyi a tűrőképessége), akkor ettől elég messze vagyunk, legalábbis, nálam 70 alatt vannak az érétkek játék közben. Ha viszont adok neki 1,85 Volt-t, akkor már 70 fölé megy, ugyan ekkora fsb mellett. Most 1,75-n megy, 2300 körül, éppen a ramok miatt állitgatom az fsb-t, késleltetést, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest