Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz vvrobi #2755 üzenetére

    A 3188T-témához: én egy ideje Finless 1.7a-val használom az MK908-asomat (az 1080p-s kernelt ill. az alkalmazások számára a 6 GB-os opciót választottam), és mióta fent van, talán egyszer kellett újraindítani (de lehet, hogy egyszer sem).

    Mondjuk az hozzátartozik a "diagnózishoz", hogy ritkán kap full HD-s anyagot, mert 100-ból 99-szer valamilyen sorozatot nézünk rajta, a 10-20 részes évadokat meg nem húzom le full hd-ban, de amikor ráeresztek valami durvább anyagot, akkor sincs semmi baja, ahogy a hd-s youtube videókkal sem (reccenés nélkül játszik le mindent, és ha beletekerek valamibe, akkor sem homokórázik sokat).

    Emellett lightosan használjuk ki: mióta vettem egy használt xbox-ot, azóta talán nem is futott rajta játék, ill. torrentezni ugyan szoktam rajta, de 5-6 feladatnál többet nem futtatok egy időben, a többi, általam/általunk gyakran használt alkalmazás pedig egy kicsit sem izzasztja meg a vasat.

    Röviden összefoglalva: nekem semmi gondot nem okozott a CFW-RK3188T kombó.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP és egy N100-as CPU-val szerelt mini PC, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák