- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz Ciccuka #3650 üzenetére
1. K-R42-esem és T-R42-esem is volt ugyan, de nem használtam a távjukat. Viszont úgy rémlik, hogy azok csak altatták a ketyerét, amiből fel is tudták ébreszteni (de lehet, hogy rosszul emlékszem - ha igen, akkor Somatom, Lifeforce, vagy egy másik igazi szaki biztosan kijavit majd)
2. A jelenlegi rom-jával nem kompatibilis vele, azért nem találja, custom rom-mal vagy a build.prop szerkesztésével lehet, hogy menne.
3. Vagy aktiv usb hub-ra, vagy a vinyónak adott külső tápra van szükség.téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
SanyiSay
aktív tag
válasz interstate76 #3652 üzenetére
build.prop szerkesztésével sajna nem indult el nekem sem a Real Racing 3.
A telómon fut, ugyanazokat állítottam be a cs918 on mint a telómon, amin már szintén egy elállított build.prop található.
Szóval most már csak annyi a különbség hogy a Tmobil hálózat nincs hozzá rendelve, a google play ben két teljesen egyforma készülék látható de mégsem engedi a cs918 ra.
Nálam is bekerült a megoldandó problémák közé.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Tud ez a ketyere wake on lant?
Mert ha a kollega a wifi-bt mizeria miatt igyis rafarag egy USB lan modult, akkor fel lehetne ebteszteni azzal.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
interstate76
addikt
válasz SanyiSay #3653 üzenetére
Törölted az alkalmazásoknal a Google Play-en belül az adatokat? Egy korábbi stickemen nekem sikerült a build.prop szerkesztésével megoldanom a RR3 telepitésének problémáját, csak már nincs meg a leirás, amit anno használtam hozzá.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
SanyiSay
aktív tag
válasz interstate76 #3656 üzenetére
Igen töröltem.
Ezért írtam hogy a play már két ugyanolyan készüléket lát.
Aha az kár bizony hogy kidobtad a működő beállítást. ej ej.
Ahogy olvasgattam sokaknak van ez a gondja a világban. Na de majd csak meglesz egyszer. -
kerekfej
addikt
válasz interstate76 #3652 üzenetére
Nekem is ilyen. Csak azt nem értem, hogy minek van akkor a távirányító, ha be se lehet vele kapcsolni...
Nekem is lenne pár kérdésem:
- Ti milyen USB-s vagy Bluetooth gamepadot használtok hozzá, melyiket érdemesebb?
- Milyen programokat használtok hozzá?
- Bluetooth-ot sehogy se lehet működésre bírni?
- USB Hub-ot biztosan tudja kezelni?[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz kerekfej #3658 üzenetére
Mert ki viszont lehet vele kapcsolni. Logikus... mielott leulsz filmezni bekapcsolod manualisan... esetleg lefexel... kikapcsolni megy a taviranyitorol.
Mondjuk, en ott sz...rom le, had menjen. Akkor kapcsolom ki, ha elmegyek otthonrol, akkor viszont nem megy semmi.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
SanyiSay
aktív tag
válasz kerekfej #3661 üzenetére
Nem kötöszködni akarok, de manapság nem sok mindent lehet kikapcsolni.
Vagy áramtalanítjuk (konektorból kihúz) vagy alvó állapotban van.
Mosógép, mikro, telefon, PC, TV minden.
Ha a TV-t kikapcsolom a készüléken, akkor sem tudom bekapcsolni a távirányítóval.
Valamint távirányítóval áramtalanítani sem tudom.Nem véletlenül mondják, hogy áramtalanítani kell mindent hogy 0 legyen a fogyasztás amivel megmentjük a földet.
Szerencsére manapság a gyártók igen pici energia felhasználásból tudják figyelni a felébresztési igényt de ez sajna sosem lesz 0, mert hát a bekapcsoláshoz is kell energia. Vagy a kezünké amivel bedugjuk a konektort vagy az elektronika ami érzékeli a távirányító jeleit.
Úgyhogy nem értem, hogy mi is az elvárás ezzel a szegény TX BOX-al amit a többi készülék tudna de ez nem?
Távirányítóval kikapcsol, aztán meg be. Ugyanaz mint a TV.
Áramtalanításnál persze nincs rajta hibernálás, dehát mégis csak Android, amit nem gyakori áramtalanításokra terveztek. Persze lehet bevezetik előbb utóbb. De sajna ennyire nem gyorsa világ hogy minden egyből jó legyen.
(PC-n már egy ideje bios-ban be lehet állítani, hogy ha áram alá helyezi az ember akkor egyből elindul. Előbb utóbb talán itt is lesz ilyen.)Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
-
SanyiSay
aktív tag
válasz interstate76 #3666 üzenetére
Amugy meg azon filózok hogy egy reset áramkörrel meg lehetne oldani hogy beinduljon magától ha tápot megkapja. de olyan kiba lassan bootol be hogy az katasztrófa. Dehát ezeket nem gyors bootra optimalizálták. bár akkor sem értem mi tart neki eddig. mikor itt minden HW fix, nem kell ellenőrizgetni annyit.
-
interstate76
addikt
válasz SanyiSay #3667 üzenetére
Én nem szoktam lekapcsolni, úgyhogy mindegy. Egyszer megmértem az MK908 fogyasztását, de valami hihetetlenül alacsony volt, szóval valóban az a helyzet, hogy - szerintem legalábbis - a bootidőt sem érdemes kivárni, olyan keveset spórolsz a kikapcsolgatással. Finless Bob iszonyat ronda bootanimációiról már nem is beszélve!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
gegsite
tag
válasz interstate76 #3669 üzenetére
A fogyija kb 3-8W között van, hogy mit csinál épp.
Nekem TV-usbjéről kapja a tápot szóval ha TV-t bekapcsolom akkor ő is szépen elindul.
Boot időt most mértem nálam ez HoloHD indítóval úgy 1:30. ami inkább 2:00 mert van naptár kint meg időjárás modul is.
Ettől függetlenül a programok első indítása gyakran kilépéssel jár. Értsd , indítok egy youtube app-ot, és miután rányomok egy videóra sip supp kilép a progi. Ezt játssza chrome is stb.
Rom cserével ez orvosolható ?CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
kerekfej
addikt
válasz interstate76 #3664 üzenetére
Hát az enyémet nem lehet bekapcsolni a gyári távirányítójával sehogy sem.
-
interstate76
addikt
válasz kerekfej #3672 üzenetére
"K-R42-esem és T-R42-esem is volt ugyan, de nem használtam a távjukat. Viszont úgy rémlik, hogy azok csak altatták a ketyerét, amiből fel is tudták ébreszteni (de lehet, hogy rosszul emlékszem - ha igen, akkor Somatom, Lifeforce, vagy egy másik igazi szaki biztosan kijavit majd)"
A fentieket irtam korábban, amire azt válaszoltad, hogy a tiéd is ilyen. Jó lenne eldönteni, hogy akkor most be tudod-e kapcsolni/fel tudod-e ébreszteni, ha a távval kapcsoltad le, vagy az sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz interstate76 #3673 üzenetére
Ezerszer leírtam nem lehet bekapcsolni a távirányítójával, ha ki van kapcsolva. Valamint csak kizárólag a távirányító kikapcsológombjával se lehet kikapcsolni ezt a határ sz.rt. Remélem érthető voltam. A táviránytó semmit nem ér így. Egeret használok helyette.
-
interstate76
addikt
válasz kerekfej #3674 üzenetére
Mi pedig ezerszer leirtuk, hogy a táv gombja - sok más készülékhez hasonlóan - nem kapcsol le teljesen, "csak" altat, és ebből az állapotból ébreszt is. Ha teljesen kikapcsolsz valamit, pl. egy TV-t, azt sem fogod tudni távval bekapcsolni. Amúgy nem értem, miért nem elég az altatás, hisz bekapcsolva is alig fogyaszt, de persze a te dolgod, hogy mit vársz el a kis ketyerédtől.
A gyári táv amúgy valóban nem ér semmit, de bekapcsolás szempontjából egy egér sem jobb nála.
-
kerekfej
addikt
válasz interstate76 #3675 üzenetére
Minek írtad akkor ezt a hülyeséget
-
dlaj
őstag
Ha már a távirányító a téma: nem tudja véletlenül valaki, hogy a ki-bekapcs gomb alatt lévő szintén piros (cs918-ról van szó) zenelejátszó gomhoz hogyan lehetne hozzárendelni a gyári lejátszó helyett a Poweramp-ot? (szerintem sehogy, de hátha mégis)
[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
Na felcsigáztatok,
Eddig nem sok mindenre használtam a távirányítót csak ki-be kapcsolásra.Na de komolyabban.
/system/usr/keylayout/rk-remote.kl.
Itt találtam egy fájlt ami tartalmazza az IR kódokat meg az indítandó dolgokat.
Még komolyabban nem tesztelgettem de indulásnak nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
Generic.kl
qwerty.kl
rk29-keypad.kl
rkxx-remotectl.klKözben hozzáfértem kicsit a cs918 -amhoz.
Ezek a fájlok vannak ugyanott, és ahogy nézem az USB billentyűzetet is itt lehet variálni hogy mi legyen a kiosztása, Ez egyenlőre csak tipp, de akkor nem kell telepíteni mindenféle alkalmazást a magyar ékezetért.
Csak, hogy ne unatkozzunk.
-
törölt tag
válasz SanyiSay #3687 üzenetére
Azért az a "mindenféle alkalmazás" több szempontból is hasznos cucc. Ami a keylayoutot illeti, abban sztem nincs definiálva az intent. Az vhol máshol lehet. Azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha azt a keylayoutot felcseréljük az EKH -éra. Vagyis, hogy az EKH egy plusz billentyűzetként kezelje a táv gombjait. Akkor könnyen lehetne bármilyen funkcióra lehetne remapolni (beleértve a kikapcsolást is).
-
SanyiSay
aktív tag
válasz #79335424 #3688 üzenetére
Na abból amit írtál egy szót sem értek, de szeretem az ilyent mert az első szép hosszú hozzám intézett akkor még "kínai" monológodból építkeztem egész sokáig.
Ja lassan annak a szlengnek sincs értelme hogy nekem ez kínai, mert többet olvasok kínait, és cirill betűt mint angolt.
Egy részlet a fájlból
# Below Key-Mappings were added by zxliang@cyxtech.com
key 150 EXPLORER
key 250 ALLAPP
key 251 APP_MARKET
key 252 APP_DOWNLOAD
key 253 APP_FILEMANAGER
key 254 APP_SETTING
key 255 APP_VIDEO
key 256 APP_GALLERY
key 257 APP_WIFIDISPLAY
key 258 APP_MUSIC
key 259 APP_BROSWER
key 260 APP_SEARCH
key 104 PAGE_UP
key 109 PAGE_DOWN-ennél pontosabb hivatkozások nincsenek az alkalmazásokra.
-
törölt tag
válasz SanyiSay #3689 üzenetére
Ez OK, de ettől még nem érti az Android, hogy mit kéne tennie. Kell legyen valahol egy olyan indító parancs, ami az Android számára értelmezhető formában leírja a gombhoz tartozó funkció (alkalmazás) indítását. Egy alkalmazás meghívását nevezik intentnek. Nézd meg mondjuk az xShortcut alkalmazást. Ezzel perancsikont tudsz készíteni. Ha belenézel, akkor láthatod, hogy milyen egy intent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SanyiSay #3689 üzenetére
Közben kifutottam az időből. Van egy szakdolgozat, ami elég száraz (főleg az elején), de nagyon jól leírja az Android alkalmazások lelkivilágát. Én nagyon sokat tanultam belőle.
Alkalmazásfejlesztés Androidra_pdf -
Lifeforce
őstag
Egy kis öröm az információra vágyóknak:
CS918 II. és CS928 (RK3288) kb. 10 nap múlva kezdődik meg az értékesítése Kínában.
Nálunk rá 3 hétre lesz elérhető, 29990 és 32990-es áron.
Ilyenkor azt mondom hmmm a kamerás nem sokkal drágább, és lecsukható ugye. -
nagash
senior tag
válasz bpisti7474 #3552 üzenetére
A sima kamera alkalmazás megy nálam, de a Skype előbb time-out-ol mint, hogy kép jönne.
Adj neki külső tápról (powered hub) áramot, úgy mennie kellene.Knoblauch macht einsam.
-
Kapanyél
őstag
Hali!
Föltoltam egy 4.4.2-es Nepmuk ROM-ot, frissült a bootloader is, ahogy kell. Viszont nem kezeli a távirányítót...
4.4.2-es gyári ROM-ot simán vissza tudok tenni, ugye?
Tudna valaki linkelni egy gyors kiszolgálót erre?
mk918_206j2105.img
A fos baidus linkekkel már 5x letöltöttem mobilnettel az 583MB-os file felét...
Köszi!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest