Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baratka87

    tag

    Sziasztok!

    Első kérdésem az lenne, hogy feltettem a finless 1.7C-t kizs kernellel, 720p és 1080p.set és ha rákötöttem tvre a kék led sem világított, visszatettem az eredeti kernelt ami van a romhoz, rögtön elindul. Meg lehet oldani hogy legyen kizs kernelem? mert tudtommal azzal jobb a wifi.
    Másik kérdésem pont a wifi lenne. A másik szobában van egy 54mbites tplinkem (egy közel 2éves 5eze ftos valami) és mondjuk torrent letöltésnél ( ahol volt elég seeder) 20mbites netnél kb 2mbitet használ jobb esetben. Ezen nem lehetne gyorsítani? microsd kártyára töltök, mert sajnos ha az 500gigás 2,5"os winchesteremet rákötöm, csak nyekereg és nem ismeri fel ( gondolom nem hajtja meg, kevés az amper :) ) Ez ellen gondolom egy külső tápos usb elosztó lenne a megoldás, ugye?
    Most találtam még egy hibát, egy rc 11es flymouseom van hozzá, de ha chromet használok akkor azzal nem tudok gépelni sehova (pl felhasználónév),de a címsávba igen. Ez miért van? Persze idővel tervezek valami vezetéknélküli kombós billt és egeret. Abban melyiket érné megvenni?
    Előre is köszönöm a válaszokat.

    Üdv, baratka

Új hozzászólás Aktív témák