Új hozzászólás Aktív témák
-
DISC4U
tag
Seagate Barracuda 7200.12 ST3250318AS HDD eladó . Ár: 3.000Huf
- 3.5"
- 250GB
- 7200RPM
- 8MB Cache
- SATA 3.0Gb/sHDsentinel 100/100
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz PLaci58 #58957 üzenetére
Az épület korától függően nézik végig a gázkészülékek és mérőórák bekötését. Az öcsémnél (Debrecenben) a gázbojlert lecserélték villanyra, a gázóra mögött szétverték a lambériát, a konyha külső falába egy szellőző lyukat véstek ventillátornak, ahol télen behúz a hideg. A ventillátor nem működik, kérdezte az öcsém, hogy mit csináljon télen, azt mondták neki, hogy takarja le a szellőzőt! Mindez a mérőóra, flexibilis csövek és golyóscsapok cseréjével együtt 180 ezerbe fájt neki!
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Caldera #58949 üzenetére
Varta lesz az...
A Johnson Controll csoport tagja a Varta (aki megvette a Bosch akku vonalát), Bosch, Perion, KraftMann es az ABS. A KraftMann is Varta technológiára épül csakúgy, mint a Bosch.
Egyébként +1 az akkubox-nak.
Hetekig böngésztem az akksikat és az árakat...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
PLaci58
addikt
válasz yvsmad #58959 üzenetére
Mindez egy rosszul értelmezett jogszabály miatt.
A felülvizsgálat nem azt jelenti, hogy mindent ki kell cserélni a mostani szabványnak megfelelőre.
A régi golyóscsap, vezeték maradhat ha nem szivárog. Mint kiderült a kék golyóscsap azért került tiltólistára, mert szétszedhető, javítható. Egyébként jó lenne.
Ha gond van a légellátással, akkor azzal csinálni kell valamit. Főleg az utólag beépített páraelszívók, szellőzőbe bekötött ventilátorok okoznak nagy bajt a gázos bérházakban, panelekben."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Depression
veterán
Keresek low-end tápot. Minél kisebb, annál jobb.
#Bullboss: Nem gépbe lesz, 5V-os pedig csíkot kell kihajtania
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Bull Boss
őstag
válasz Depression #58963 üzenetére
300w vargáné és társa ?
-
Depression
veterán
válasz Depression #58963 üzenetére
Led csíkot... Fránya T9
-
Spancer RE
aktív tag
válasz Depression #58966 üzenetére
Laptop töltő vagy valami kisebb adapter nem jó? Itthon a konyhapult világítás adapterről megy, szerintem tökéletes.
-
Depression
veterán
válasz Spancer RE #58967 üzenetére
Azt nem úszom meg egy ezresből
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Ha van valakinek eladó M8 az kérem írjon rám privibe lehetőleg miskolci találkozóval ( vagy legalábbis Tiszaújváros környéke ) mert akkor holnap mennék is érte max 70-75 ezerért.
Képeket kérnék természetesen\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz scapegt #58940 üzenetére
Attól, hogy geotermikus rendszerre vas csatlakoztatva az avas, még nem azt a vizet iszod.
A primer oldalon van a geotermia, a szekunder oldalon pedig a mivizes ivóvíz hálózat. A két rendszer fizikálisan külön álló vezetékrendszerben van, csak a hőcserélőben találkoznak, ahol a forró víz felmelegíti a hőcserélő lemezein keresztül a hideg vizet.
Szerintem érdemes megkérdezni a mivíznél, hogy ilyenkor mi a teendő, mivel a hálózat viszont az övé és az koszolja tele.blabla
-
fila
senior tag
[link]
Lenovo Vibe X2-CU Dual sim - Dual active telefon eladó 32 GB ROM/2 GB RAM5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Ha a korongos villanyórán az van, hogy 375 rev / kWh, akkor az azt jelenti, hogy 375 fordulat teker 1 kWh-t?
Elkezdtem stopperral mérni, hogy melyik eszköz mennyi mp alatt pörget 1-et az órán. Nem valami nagyon pontos mérés, de most ez van.
Az eddigiek alapján amúgy kezdek egyre tanácstalanabb lenni, ebből szerintem villanyóra bevizsgáltatás lesz.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz kicsitrash #58977 üzenetére
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Keresek 1Gb DDR1 notebook RAM-ot. 2x512 is jó.
Cserébe tudok adni 1Gb DDR2-t noti vagy asztali gépbe valót.Más: karácsonyra kaptam egy Lazer márkájú 5000mAh powerbank -ot. Az a gond, hogy van már ilyenem másik 3 is. Szóval ez eladó lenne csak nem tudom mit ér. Bontatlan, garanciális. Ha valakinek szüksége van rá ajánljon érte valami. Csere is játszik.
Mio A701 "okostelefon". Igazából telefonnak nem annyira alkalmas, de GPS-nek kiválló! 20 csatornás SiRF GPS vevó van benn, szóval elég pontos. Én geocaching-re használtam, de iGO is megy rajta csak nem a legfrissebb. Winows Mobile 6 rendszer van rajta. Adok hozzá még egy készüléket alkatrésznek. Van egy bőrtok is hozzá. Doboza tartozékok nincsenek.
Ár: 6k.Egyéb eladó dolgaim: [link]
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Xiaomi Power bankot rendelt valaki ebayről? Elég nagy a szórás árban, ezeket is hamisitják vajon? 10400 vagy 16000mah ajánlott ?
-
PLaci58
addikt
válasz Bull Boss #58980 üzenetére
10400-ast kettőt is vettem az említett oldalról.
Mindkettő tudta a megadott kapacitást.
Most valami 10000-est árulnak, de keskenyebb, úgyhogy biztos nem 18650-es akksik vannak benne.
A 10400-asból ki lehet venni 6600 mAh-t. Te tudod, hogy elég-e, de szerintem nincs értelme nagy akksikat cipelni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Ti találkoztatok már a városban fasiszta német katonának öltözött alakokkal?
Ma volt "szerencsém" hozzájuk,az egyik még a játékfegyverrel a kezében hadonászott is bár az be volt ...
Azért egyes emberek hülye játékokat tudnak kitalálni,csak baromira nem vicceset ,főleg mikor ilyen helyzet van hogy mészárlások sorozata játszódik le a világban
És mindezt vasárnap 6-kor a Szentpéteri kapuban.Tiszta hülye aki nem normális
-
Bull Boss
őstag
válasz LaciMc82 #58985 üzenetére
nem spicliség ha eleresztesz egy telefont a segélyhívónak. Ez egyfelől riadalmat megbotránkozást kelt, másfelől ugyebár tilos közterületen fegyverrel vagy annak látszó tárggyal nyilvánosan megjelenni, kivéve a hatóságoknak, másfelől mindenféle önkényuralmi jelkép viselése is tiltott (gondolom ilyenek voltak rajta)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #58984 üzenetére
A 10000-esben is 18650-es akku van, egeszen pontosan ebből három. Kivenni max 5V-ra vetitve tudsz annyit belőle.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz LaciMc82 #58985 üzenetére
Feltehetően airsoftosok voltak és épp valamelyik II. világháborús csatát játszották le valahol, de ettől függetlenül nem mászkálhatna így az utcán. Az airsoft fegyvert is csak csomagolva lehet szállítani (pl.: tokban), így ha bejelented és elkobozzák a fegyverét simán megérdemli.
Szerk.:
Amúgy itt a miskolci airsoft csapat oldala. Rákérdezhetsz náluk, hogy az Ő tagjuk volt-e ott.[ Szerkesztve ]
blabla
-
Vangelis
félisten
Skacok!
Valakinek eladó Lego Jurassic Park World xbox 360 játék megunt és eladó nincs?Nem akarok kiadni érte 14-16ezret.... arra a két napra amit a gyerkőc játszani fog vele....
Akár béerelném is
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Bull Boss
őstag
SziasztoK! Kárpit-szőnyeg tisztítógéppel rendelkezik valaki? Igazából már unom hogy mindig kifizetek egy vagyont a kölcsönzésre és már nincs is annyira ereje teljében a sokat látott Karcher amit a kölcsönzőbe adnak. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok olyan takarítógépet ajánlani ami elérhető árban van, és elég jól szív?
-
PLaci58
addikt
válasz Bull Boss #58992 üzenetére
Nekünk ilyen ETA van.
15 év alatt talán 2x használtam a szőnyegtisztító részét.
Elég jól használható, de inkább csak porszívózásra használom. Még ma is jól szív.Legutóbb kicsúszott a szívócső ahogy rángattam magam után, erre a kimenő szűrőt "kilőtte" hátul.
Lehet, hogy ki kéne már pucolni szegényt.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
laika1200
csendes tag
válasz Vangelis #58989 üzenetére
Licitálj rá!
Mai napi zárással kb. 5 aukció van... ahogy látom a bolti ár töredékéért. Angliából nagyságrendileg 3-7 nap alatt ide is ér. Vettem már így többször, sosem volt gond, a régió kód egyezik (nem tudom xboxnál van-e, én PS-re rendelgettem.)...
-
mezis
félisten
válasz gaben1117 #58973 üzenetére
Üdv.!
Most láttam egy olyan villanyórát, amire 600 rev/kWh van írva. Nagyobb a forgó kereke az 1200-asnál. Minden felirat magyar rajta, de miért angol a fordulat (revolution) ?
"The electromechanical induction meter operates by counting the revolutions of a non-magnetic, but electrically conductive, metal disc which is made to rotate at a speed proportional to the power passing through the meter."
[ Szerkesztve ]
mezis
-
laika1200
csendes tag
válasz Vangelis #58995 üzenetére
Ez most benéztem sajnos. Normál esetben 2-5 GBP szokott lenni az "economy" légiposta. Az olcsóbbhoz nincs tracking, a drágábbhoz van. Így is 3-7 nap között ideér. Amivel most ezek a csököttek postáznának az az időgarantált, unión belül 3 napos házhozszállításos mód, az nekünk drága. Az ottani fizetéssel a zsebükben nem jut eszükbe hogy mi nem azért nézünk használt játékot mert "zöldek", hanem azért mert csórók vagyunk. Nézegetni kell folyamatosan, időnként szokott korrekt ár és olcsó posta lenni, főleg amikor angliába szakadt kínai az eladó. PL. buybuyeasy vagy hasonló "kicitócó" néven.
Voltak már ilyen poénok nálam is, a kicsinek néztem lego duplo-t és a belvérű angol nem akarta postázni mondván hogy megsérülhet, csak személyes átvétel....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest