Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
B.Ú.É.K! mindenkinek!
ui. Keresek androidos telefont,csak hibátlan karcmentes,lehetőleg garos érdekel.
Min feltételek: 4 mag 1 Giga Ram IPS panel."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Wiz Khalifa
veterán
BUÉK mindenkinek.
Smoke some weed nigga!
-
misu
senior tag
Hy!
BÚÉK!!!
Bye!
Bűn az élet.
-
Gus
aktív tag
-
WildBoarTeam
senior tag
~~~~
BUÉK mindenkinek!!
~~~~blabla
-
Argos
őstag
Boldoguljék mindenki idén is, ahogy tud!
...elmúlik...
-
derrik
őstag
CAT B25 telefon 2 alkalommal használt méretei miatt nekem alkalmatlan
ajándék 8gb class10 Micro sd 2 év garanciávalMa este 18 óráig 15E forint!
Miskolcon egyeztetett helyen átadom!!! -
Gus
aktív tag
Lomtalanítás közben találtam a szekrényben egy TPLink TL-WR542G egy antennás WiFi routert. Valamikor ezt használtam, csak ma már lassú. Kipróbáltam, megy. Elvihető 1500Ft ellenében.
-
laika1200
csendes tag
Caterpillar CAT B100 telefonhoz keresek LCD-t. Ismerősnek sikerült betörnie Valakinek esetleg elfekvőben?
[ Szerkesztve ]
-
XmoD
senior tag
Hétfőn nyíregyi átvétellel keresek keresek üzleti notit 45 ezerig vinyo nelkul!
-
LaciMc82
aktív tag
BUÉK mindenkinek
Van pár eladó cuccom:
Telenoros sim,aktiválatlan 500 ft
2 GB 1066 Mhz DDR3 Ram 2500 Ft
AMD Sempron 145 LE AM3 CPU 1000 FT
Tiszta hülye aki nem normális
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok,lehet hülye kérdése ,sejtem a választ is de csak meg kérdem.
Lett véve anyukának egy Alcatel Pixi 3-as okosteló,a kamera miatt akarta legfőképpen,de amilyen képeket ez csinál az a kategóriájához képest is ocsmány.
Szerintetek ezt ilyen indokkal visszaveszik ill lehet cseréni más telóra?Tiszta hülye aki nem normális
-
diablo1984
veterán
válasz LaciMc82 #58822 üzenetére
hát ettől különbet festek!ha 3 napon belül vagytok akkor cserélik, azon túl nem kötelesek!
2 mpixeltől mit vársz? ez eleve nem lehetett sosem egy tűéles cucc, max 10 évvel ezelőtti csúcsmobilokban, vagy mondjuk egy k750-esben! de ezt nem annak csinálták, hogy jó is legyen....
[ Szerkesztve ]
-
LaciMc82
aktív tag
válasz diablo1984 #58823 üzenetére
Hát a Huawei Ascend y330 ami volt előtte nálam hasonló kategória volt,de az is szebbet csinált,már bánom hogy azt eladtam.
Gondoltam én hogy nem lesz tűéles kép,de azért erre nem számítottam.Tiszta hülye aki nem normális
-
nézzbe
aktív tag
Miskolcon 40K Lenovo Ideapad Y560 (I3/4GB/250GB/1GB ATI)
-
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Olcsó notit keresek. Az sem baj ha nincs, RAM és HDD, asszonyéba kiment az alaplap ahelyett kellene egy gép
-
nézzbe
aktív tag
IBM Thinkpad 701CS Butterfly , ritkaság eladó.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! A nagy minuszokat már nem birja a 8 éves gyári ford akksim az 1.6TDCI-be.. A mostani 60Ah-es, érdemes nagyobbat venni, vagy maradjon ez a méret?
-
jFox
addikt
válasz Vangelis #58836 üzenetére
Kis olajat adjál neki néha!
Sokat segít.Amúgy nekem az 1 éves Bosch Silver akksim is nyögve indított szilveszter után, amikor az utcán aludt a gép. Hiába, a hideg nem az akksi barátja.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
mezis
félisten
válasz Vangelis #58836 üzenetére
A kulcs nehezen forgásának két fő oka lehet:
- Szennyezett a zárszerkezet. Ki kell fújni erősebb légsugárral majd grafitporral "kenni".
- Kopott szerkezet. Minél előbb cserélni ! (Citroen BX zárszerkezetével kellett fagyban küzdenem. Működő zárszerkezetet úgy lehet kivenni, hogy a kulccsal üresbe állítjuk. De a kulcs nem fordítható el. Van egy biztonsági pöcke, amit egy mini flex-el kellett lecsiszolnom. Milyen anyagból készült ez a pöcök ? Természetesen kemény fémből. Jó sokáig szenvedtem vele egy karácsonyfa árus melletti parkolóban, karácsonyfával a tetőcsomag tartón... )Olajat más folyékony kenő anyagot pedig csak végszükség esetén (befagyott) ! Ugyanis annak az a következménye, hogy ami por belekerül, az benne is fog maradni. Ha száraz lenne, egy része kipotyogna. Erre a grafitpor való a tartós megoldás.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Vangelis
félisten
eddig még nem volt gubanxc...
Előszö9r amikor beleültem egyből fordult is a kulcs... amikor kivettem és visszatettem akkor xopatott meg ...
De mondjuk lényegtelen , mert az akku így is úgyis lemerült.Venni kell egy gyorsindítót. Amit a lakásban tartok
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Bull Boss
őstag
válasz sutykuru #58847 üzenetére
Na mostmár eljött az idő, hogy tényleg inditsak egy alapos kivizsgálást a Miskolci Ford Vagép ellen! Sejtem is, hogy melyik üzletkötővel beszélhettem, mert eddig még sosem mondott nekem 2x ugyanolyan árat... Felhivom telón reggel 29et mondott az akksira. Most hivtam ismét, hogy megkérdezzem a fordos akciót amit mondtál, de előtte rákérdeztem az árra biztos ami biztos. 32.990et mondott.... Errefel bevágom, hogy ne haragudjon már, de önöknél nincs ez a kedvezmény (hallgat mint gyurcsók úr a távgyógyítóba ) Háát de igen van, de mikora az autó? mondom 2008as, azt mondja jajj igen az úgy nem lesz jó, mert 10 évnél idősebb kell legyen... Mondom én úgy olvastam 5 (ismét csak szuszog) jaj tényleg igen, folytatja de azok nem gyári akkumulátorok. Kérdem akkor milyen? - azt mondja motorcraft (na ekkor már kb eldurrant az agyam) mondom nekem az tökéletes lesz. Azt mondja, háát jó de az csak jövőhétre jön meg. (reggel 29ért azt mondta van készleten a 60Ahm-es Motorcraftból) Na szóval ennyit a Miskolci Ford Vagépről és a munkatársairól. Elhiszem, hogy szép nagy épület és biztosan drága lehet kifűteni, na de nem ilyen aljas módon kellene a bevételt megszerezni...
Jah: És még hozzátartozik, hogy a végén mikor megrendeltem, kérte a rendszámot, lebetűztem neki. Azt mondja nincs a gépben sajnos. Nem tudja mi lehet. Mondom öreg... oda viszem hozzátok állandóan ne szórakozzon már... Jajj bocsánat elgépeltem egy betűt, igen megvan... no comment..
[ Szerkesztve ]
-
sutykuru
aktív tag
válasz Bull Boss #58848 üzenetére
Nekem nem volt velük sose ilyen gondom, de az ilyen akciós árakat csak a megrendeléskor szoktam személyesen kérni.
Általában vagy nem tudnak az akciókról, vagy ők se olvasták végig a feltételeket mint az emberek többsége.Pl.: Ezt az akciót 2 megyében csak én használtam ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest