Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
válasz jagada #52357 üzenetére
"Azt hittem az oktatás szinvonala a prioritás nem a bőrszín."
Tételezzük fel, igaz az alábbi állításod:
"Egyébiránt minél gyengébb egy iskola, annál többen vannak HH-k, mivel tanulni sem szeretnek."
Ergo: ellentmondás
A rideg valóság, s hogy miért igyekszem elkerülni a sakktábla-osztályokat:
Kislányom hasonlóan nyugodt természetű, mint én. Nem szereti a zajongást, lökdösődést, verekedést (milyen furcsa... lehet otthon nem ezt látja ) . Egyébként kicsit inkább a "kocka" / stréber vonalat erősíti (nagy spicli, s mindent jobban tud). Egy bidámbidám gyerek 1 méterről is ordítva beszél.
Lehet, több szót/kifejezést használ (helyesen), mint a csoporttársainak nagy százaléka. De észrevettük rajta, hogy az elmúlt időben olyan kifejezéseket használ, amit 1: biztosan nem tőlünk hallott 2: leírni sem tudom, olyan artikulátlan...
Azt szeretném, ha az osztály szintjén lenne. S ha ebben az osztályban van 4-5 "gyengébb képességű" gyerek, akkor az egész csoport lassabban fog haladni az anyaggal. A jobbak unatkozni fognak. Az okosabbak rájönnek: ha xy-nak ennyi elég a hármashoz, akkor Ő sem fog többet tanulni... lefelé húzzák egymást (mint a magyar ugar). Így vagy magántanárhoz kell járatni (amire sajnos nem telik), vagy beletörődni, hogy egy hozzám hasonló senki válik majd a gyerekből. Szeretnénk a lehetőséget megadni, hogy kitörjön az avasi gettóból
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest