Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Gyors valaki tudna infót adni, hogy kapható-e még a lidl-s forrasztó Miskolcon vagy barcikán? Elvileg holnap már leveszik a polcokról úgy hallottam és még ma meg kéne akkor venni, csak jó lenne egy kanyarból megúszni
(#52344) Lupin.: Értem Többet nem próbálok rá költeni, mint amit linkeltem. A lényeg amúgy, hogy jó lenne, ha minden gombra lenne, A4tech asztali billentyűzetem van. Szeretem az összhangot, ne legyen felemás
Amúgy én kéket szeretnék venni, mindig is tetszett a kéken világító bill.(#52349) mezis: én is hasonlóan gondoltam, csak gondolom egy minimális vastagság kell, hogy az a kevés fesz képes legyen gond nélkül átmenni rajta vagy mifene Annál meg nem létezhet vékonyabb, mint amit most volt benne (viszont még mindig nem tudom hogy kell rákeresni, de majd akkor utánanézek jobban )
A hosszabbító nem biztos, hogy jó, mert nem valószínű, hogy 3 ér fut benne. Meg lehet nincs normálisan megcsinálva és szálas vacak az egész, amit nem lehet forrasztani. (nincs összesodorva stb)
Ha rosszul gondolom cáfoljatok megA macskás szitura reagálva pedig, se a macska nem az enyém, se a füles (már). Nálam túlélné a füles, de lehet a cicus nem
Üdv, Dávid
-
jagada
addikt
válasz kicsitrash #52350 üzenetére
A Pattantyús fent a 3. ütemben és a Kazinczy a Középszer úton. Mindkettőben van két tanítási nyelvű szak is (a jobb képeségű gyerekek gyűjtő helye).
Szerintem ezek mind sokkal erősebbek az általad felsoroltaknál és közelebb is vannak hozzátok, amennyiben nem az a fő szempont, hogy melyik van felújítva és melyik nincs. Gondolom az infóid elfogult szülőktől rokonoktól származnak, ne legyen sértődés, de azok a sulik a fasorba sincsenek oktatás szempontjából mint amiket én írtam.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
mezis
félisten
válasz Nestor16 #52351 üzenetére
Ha 3,5-es sztereo csatlakozó van rajta, akkor van 3 külön ér benne. Esetleg egy az árnyékolás, de ebben az esetben az mindegy, csak drót legyen.
Lehet forrasztani. Van amikor zománcozott huzal van benne. A zománcot pl. egy öngyújtó lángjával lehet léégetni.
(Csak nagyon rövid időre kell benne tartani. Tartani nem is kell, csak be és ki azonnal.)[ Szerkesztve ]
mezis
-
kicsitrash
aktív tag
válasz jagada #52352 üzenetére
Persze, hiszen minden szülő elfogult. Vagy odáig van a suliért, vagy rommá alázza... De pl. 10 szülőből 8 már statisztika )
A kéttannyelvű az 0-ról indul? Vagy eleve csak azok mehetnek, akik már oviban is tanultak nyelvet?
A nebulók etnikai összetétele nyomja a legtöbbet a latba, a távolságot le lehet győzni
-
jagada
addikt
válasz kicsitrash #52354 üzenetére
Kéttannyelvű osztályokban nincsenek feketelábúak csak az általános vagy sport tagozatos osztályokban. A különböző tanulmányi versenyeken elért eredmények azért tükröznek valamit. Nem kell előképzettség, de nekünk a Pattantyúsba azért volt felvételi annó. Ha okos a gyerek semmikép se sport tagozatra írassátok, ott nem a tanításon/tanuláson van a hangsúly, a nyelv az meg ma már alap, hogy kell. Az általam említett sulikból a jobbak 4. vagy 6. után át is mennek gimibe (Herman, Földes, Avasi).
-
jagada
addikt
válasz kicsitrash #52356 üzenetére
Kéttannyelvű osztályoknál és az egyházi suliknál szűrik a gyerekeket. Sajnos a gyerekek aránya egyre inkább a nem kívánatosok felé tolódik el, így nincs rá garancia, hogy nem lesz egy sem, de a kéttannyelvű osztályba biztos, hogy nem kerülnek. Ugyanakkor később is hígulhat az állomány, amikor már oda jár a gyerek, ezzel nem tudsz mit kezdeni, garancia nincs. Nem általánosítanék a "sport" tekintetében, mert például jégkorongosok közt sincs, viszont a tesi és foci tagozaton annál több. Azt hittem az oktatás szinvonala a prioritás nem a bőrszín.
-
jagada
addikt
Egyébiránt minél gyengébb egy iskola, annál többen vannak HH-k, mivel tanulni sem szeretnek.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Hozd a Vasgyáriba legalább lesz egy fehér gyerkőc ....
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Wiz Khalifa
veterán
Én az Istvánffy Gyulába jártam és nem lettem olyan hülye gyerek. Nem hivatalos oldal.
Szerintem jó kis suli. Vagyis mikor még oda jártam az volt. (2011-ben jöttem el onnan)
Smoke some weed nigga!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #52361 üzenetére
Azóta egyházi kezelésbe került Egyesül az Istvánffy és a Kossuth
read-only mode on the forum
-
kicsitrash
aktív tag
válasz jagada #52357 üzenetére
"Azt hittem az oktatás szinvonala a prioritás nem a bőrszín."
Tételezzük fel, igaz az alábbi állításod:
"Egyébiránt minél gyengébb egy iskola, annál többen vannak HH-k, mivel tanulni sem szeretnek."
Ergo: ellentmondás
A rideg valóság, s hogy miért igyekszem elkerülni a sakktábla-osztályokat:
Kislányom hasonlóan nyugodt természetű, mint én. Nem szereti a zajongást, lökdösődést, verekedést (milyen furcsa... lehet otthon nem ezt látja ) . Egyébként kicsit inkább a "kocka" / stréber vonalat erősíti (nagy spicli, s mindent jobban tud). Egy bidámbidám gyerek 1 méterről is ordítva beszél.
Lehet, több szót/kifejezést használ (helyesen), mint a csoporttársainak nagy százaléka. De észrevettük rajta, hogy az elmúlt időben olyan kifejezéseket használ, amit 1: biztosan nem tőlünk hallott 2: leírni sem tudom, olyan artikulátlan...
Azt szeretném, ha az osztály szintjén lenne. S ha ebben az osztályban van 4-5 "gyengébb képességű" gyerek, akkor az egész csoport lassabban fog haladni az anyaggal. A jobbak unatkozni fognak. Az okosabbak rájönnek: ha xy-nak ennyi elég a hármashoz, akkor Ő sem fog többet tanulni... lefelé húzzák egymást (mint a magyar ugar). Így vagy magántanárhoz kell járatni (amire sajnos nem telik), vagy beletörődni, hogy egy hozzám hasonló senki válik majd a gyerekből. Szeretnénk a lehetőséget megadni, hogy kitörjön az avasi gettóból
-
Wiz Khalifa
veterán
Igen ezt hallottam akkoriba hogy volt erről szó de a diákok nagy része ellenezte. De úgy látom még is megtették a lépést... Kár pedig azért a suliért nagyon szerettem.
(#52363) kicsitrash:
Nem tudom hogy mostanába (1-2éve) hogy meg a tanítás általánosba meg a viselkedés de Kazinczy-ből olyan szavak és mondatok jönnek ki mikor várom a buszt hogy csak lesek...Ui.: Mi meg a családdal kitörtünk az avasi gettóból hogy a tiszai gettójába lépjünk be...
Smoke some weed nigga!
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #52364 üzenetére
nem a káromkodás vagy a szleng zavar. hanem ha magyarul próbál beszélni, én pedig nem értem. egy 5-6 éves gyereknek már tudnia kellene artikuláltan beszélni.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz kicsitrash #52363 üzenetére
Ha érzel magadban elég erőt és képességet hozzá, képezd a lurkót magad, otthon. Egyszerűen csak taníts neki mindennap valami érdekeset, hasznosat, ami felkelti/fenntartja az érdeklődését. Közben még te magad is folyamatosan tanulhatsz valami újat, én legalábbis azt vettem észre magamon. Arról nem is szólva, hogy minél több dologhoz nyúltok, annál biztosabban kiderül, hogy miben különösen tehetséges az utód.
Én ezzel próbálkozom, én se szeretném, ha belebarnulna az avasi gettóvilágba a gyerekLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Taifa Díaz #52366 üzenetére
Sajnos ritkán érek haza időben. Néha már alszik, mire hazaérek. Van, hogy nekem nincs már erőm/hangulatom semmihez. Így marad a hétvége, ha nem megyünk sehova... Könnyű kifogásokat találnom
-
Taifa Díaz
őstag
válasz kicsitrash #52367 üzenetére
Nekem akkor szerencsém van a beosztással, két munkanap után van két szabadnapom - ha nem túlórázok -, asszony dettó. Joggal mondhatod, hogy így persze könnyű
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
elistvan
őstag
válasz Penndragon #52319 üzenetére
Az a baj, hogy tudom, de nem jön be csak az indítási javítás illetve a normál módú indítás. Ahogy olvastam 2 terra fölött amúgy is valahogy máshogy kezelődik a vinyó. Lehet ez is baj.
Illetve másik probléma: Hp Color Laserjet 1018 multi nyomtató. Szóltak, hogy nem nyomtat fényképet. Mást ki nyomtatott a fényképnél csak áll és semmi. Újratelepítettem a hp oldaláról leszedett (win7 x64-es) universal driverrel mert sajátot nem írtak neki. Most nyomtatja a fényképet de nem színesben, sehol nem tudom átállítani, hogy színesben nyomtasson. Viszont ha a gépen kérek le egy állapotjelentést a tonerekről ott vannak színek. Valaki futott már bele hasonlóba?
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Caldera
aktív tag
Van vkinek kölcsönbe menetes stift kinyomója óraszíjhoz? Ma voltam órásnál, rossz volt nézni ahogy kalapálja a szíjat és nem is tudta rendesen visszanyomni a stifteket.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
bnorci71
addikt
tanács kellene mobil ügyben
telefonos boltban vásárolt készülék, kamerája szarakodott garis így visszavittük szerviz 3 hónap után visszajött, hogy kész dropboxba felrakott kép amit a szerviz csinált rendben volt de a boltba átvételkor kipróbálva ugyan olyan szar mint amilyen volt egyébként valószínűsíthető széria hibaMi a frászt lehet kezdeni?
visszaküldjük, megint 2 hónap lassan 1 éves a telefon ebből 4hónapot szervizbe voltELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bnorci71 #52372 üzenetére
3 honap az mar indokolhatatlan, fogyvéd, bekeltetotestulet, pereskedes...
Syd2012: mobilboltos aka szurkeimport, nincsgyarigari, maguknakheftelik a sz@rt...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jFox
addikt
Öcsémék a Jókai-ba vitték a gyerkőcöket. Már másodikosok, eddig nem bánták meg. Egyházi (Református) suli, de nem csak a vallást nyomják. Van dráma-, nyelvi-, és sport tagozat, de felvételi is. Bidámok nincsenek.
Igaz ez sincs közel, de Öcsémék is innen a Komlósról hordják a srácokat.
Megnéztek ők is sokat annó, de ezt találták a legjobbnak.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz wwenigma #52374 üzenetére
Vannak olyanok is. Bár én mindig olyan helyről vettem régen a telóim (meg ami most mutternak van) ami mobil bolt de gyári garileveleket ad. Szal ezt a Samu-t is bevihetném a T-be meg a Samsung-ba is mert gyári garis.
UI.:
Nem igaz hogy a T-be ilyen retardáltak dolgozzanak. Ma is nekem kellett őket felvilágosítani a jogszabályokról mert fingjuk se volt semmiről. Ez kész. Meg az is hogy dec. 30-án vettem át a telóm de tegnap mikor vittem vissza szervizbe ott sápadoztak mert állítólag még nem adták ki nekem mert nem zárták le a folyamatot. Így elvileg tegnap előtt vettem át a telót de már 1napra rá ment is vissza a szervízbe. Érdekesen leshet majd a Telemax.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
mycso
veterán
válasz Wiz Khalifa #52376 üzenetére
Ebben nem lennék biztos...
Annó s3/s4 topikba voltak páran, akik rászaladtak ilyenre.
sufnigsm-es teló "eredeti" garilevéllel, ami gariztatáskor kiderült, hogy nem eredeti, mert valami timbuktuból származó telefon volt.
A garipapírt meg a sufnigsm állította ki, csak neki nem volt hozzá jogosultsága.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Vangelis
félisten
válasz Wiz Khalifa #52376 üzenetére
Akkor miért nem cserélték ki a 3 napos ciklusban
Ha akkor adták csak ki.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Vangelis #52379 üzenetére
Azt nem tudom. De ma visszamentem egy dolog miatt és azt mondják hogy ne parázzak a garit úgy sem hosszabbítják. Mondom nekik hogy ezt biztosan így gondolják? Mivel 7 hóba lett véve így érvényes rá a márciusban hozott törvényrendelet így mondom nem hinném. Erre már nem tudtak mit mondani.
Smoke some weed nigga!
-
Vangelis
félisten
válasz Wiz Khalifa #52380 üzenetére
Most ezt mire érted? Lehet tudatlan vagyok... vagy késő van
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Vangelis
félisten
válasz Wiz Khalifa #52382 üzenetére
Hmm..
nekem sem mondták pedig volt javítva telóm náluk.... novemberben
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Nestor16
senior tag
Én úgy tudom, hogy csak a cserélt alkatrészre indul újra a gari (javítás esetén), csere esetén kezdődik elölről a gari. Meg javításnál meghosszabbodik a gari, amíg szervizbe volt (a nem javított részekre).
Üdv, Dávid
-
Potzee
addikt
-
Wiz Khalifa
veterán
Eladó egy egy hónapot sem használt PS3 kontroller. Metálkék színű. Sajnos a konzol megadta magát kb a kontroller vásárlásának 3-ik heténél. Így teljes mértékben újszerű.
A pontos típusa: CECHZC2E A1
Sajnos saját képet most nem tudok lőni róla telefon hiányába de ha érdekel valakit akkor megpróbálom megoldani.
Tulajdonságok:
- Wirless
- Sixaxis
- Dualshock 3Sajnos a doboza és a garilevele nincs meg mert az véletlenül ment a PS3-al együtt.
Ára 5k.
Ugyan itt van még eladóba egy szintén majdnem egy hót használt (abból is csak az egyik kábelt) SpeedLink 2x3m-es kontroller töltőkitt.
A pontos típusa: SL-4408-BK
Tulajdonságok:
- Töltéshez és játék közbeni használathoz egyaránt jó
- 3m / kábel
- 2db töltőkábel van a kittben.Ára 2k.
Érdeklődni PM-be lehetséges!
Smoke some weed nigga!
-
jagada
addikt
válasz kicsitrash #52363 üzenetére
Én nem látok ellentmondást, a magasabb oktatási színvonalú iskoláknál szűrik a gyerekeket "felvételi" címszóval, hogy csak a jobb képességűek kerüljenek be. A nemkívánatosak már ott 2-3 év lemaradásban vannak az értelmi szitnjüket tekintve. Munkámból kifolyólag több száz bölcsödében, óvodában, iskolában fordultam már meg, tudom miről beszélek.
Ezt az avasi gettózásos sztereotípiát meg inkább hadjuk már, jártál már egyáltalán Szendrőládon, vagy Körömön, Alsóvadászon, Rakacán, Csenyétén esetleg Lyukóban mostanság? Hidd el nekem az Avas ezekhez képest a Paradicsom.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
" Március 29-én hoztak egy olyan rendeletet hogy amit az után veszel (nem tudom hogy csak telefonra vonatkozik) akkor ha visszakapod garanciába akkor automatikusan újraindul a gari. "
Belinkelnéd azt a jogszabályt, ami rendelkezik a garanciaidő újraindulásáról?
Én úgy tudom, hogy nem indul újra a garanciaidő számítása, hanem meghosszabbodik a javítás időtartamával!
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
válasz Lolipop #52392 üzenetére
Én is így tudtam de Syd2012 kolléga a (#52382) hsz-ben hivatkozott egy új jogszabályra, amely értelmében nem meghosszabbodik a garanciaidő, hanem újraindul a garanciális javítást követően...
Ez nagyon furcsának találom és ezért kértem, hogy linkelje be ezt a jogszabályt.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
jFox
addikt
válasz Wiz Khalifa #52389 üzenetére
"Hót"? Melyik iskolába jártál?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Potzee #52391 üzenetére
Már írtam fentebb hogy rosszul tudtam. A beszerelt alkatrészre indul újra a garancia. És már volt linkelve. Az én esetembe a komplett telón újraindult a gari mert azt cseréltek. De a lényegen akkor se változtat hogy segg hülyék és nincsenek tisztába semmivel se a T-be.
(#52394) jFox:
Jól van na álmos voltam.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Lolipop #52396 üzenetére
Akkor itt van kiemelem én hátha látjátok. "Hogy alakul a szavatossági idő?" második bekezdése.
"Nem számít bele az elévülési időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a jogosult nem tudta a dolgot rendeltetésszerűen használni: ennyi idővel tehát a szavatosság ideje meghosszabbodik. Amennyiben az árucikk cseréjére kerül sor, a szavatossági idő újra kezdődik. A termék kijavítása esetén viszont a termékre, illetve annak kijavított részére a kijavítás következtében jelentkező hiba vonatkozásában is újra kezdődik a szavatossági idő."
És mivel nekem komplett készüléket cseréltek mert nem szervizelnek iPhone-t így akkor is a lényeg nem változik hogy segg hülyék a Trébe az ott lévő emberek mert 6 emberből 1 tudta az már gáz szerintem. És lassan egy éves ez a szabály.
Smoke some weed nigga!
-
Potzee
addikt
válasz Wiz Khalifa #52395 üzenetére
Nem a Telekom-nál dolgozom és nem védem az ottani dolgozókat, de Te sem tudtad, hogy mi a szitu a garanciális javítást követően...szóval inkább ne becsméreljük őket vagy bővítsük a "segg hülye" kategóriát!
Tény, hogy Neked nem kell ismerni a vonatkozó jogszabályokat, míg nekik - a tevékenységükből eredően - ajánlatos lenne...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Wiz Khalifa #52397 üzenetére
Ez nem egy éves, sokkal régebbi. Ha cserélik az eszközt akkor arra ujraindul a garancia. Ugyanígy a fődarabra is ez van érvényben vagy 10 éve.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Lolipop
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest