- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetorg
senior tag
nincs, de nem is érdekelte őket.
megállított, mondja hogy adjam a papírokat.adtam neki az adásvételit, azt mondta rá, hogy az nem kell, mert úgy is 50-esként van rajta.
odaadtam a jogsit, személyit, lakcímkártyát és elkezdte írni a feljelentést, közben magyarázta, hogy mi fog történni és mennyibe fog kerülni.
aztán jött egy másik rendőr, kérdezgetett a motorról és egyszer csak megemlítette, hogy támogathatom a szegény rendőrcsaládokat...
eladom, mert a belváros tele van motoros rendőrrel és mindig meg fognak állítani. -
zetorg
senior tag
válasz Topiccsendőr #2602 üzenetére
reg adó + vizsga
-
Newl
tag
és kb mennyi lenne a ''kifehérítés'' szerinted?
egy jogsi kb 100e, azt tudom
a regadó meg a forgalomba helyezés kb mennyi lenne?
lehet hogy tényleg nem éri meg ezek fényében
jut eszembe, ezen a Runneren fel van tüntetve a ccm? mondjuk ha 90-el húztál el előttük akkor tutkó nem veszik be hogy 50-es.
-=NEWL=-
[Szerkesztve]Mondom, Meseországban élünk.
-
etnies
senior tag
Azert figyeljunk arra, milyen robogokon van rendszam.
Altalaban a Burgmanokon es a hasonlo nagy dogokon, amirol egy tizeves kislany is megmondja, hogy nem otvenes. Nem bizony.
Azokon a robogokon, amelyek azonos kasznival, de tobbfele blokkal is keszulnek, nagyon ritka a rendszam. Tiz Runnerbol talan ketton van. Nem csak Runner keszul nagyobb blokkal, de valamiert ez terjedt el kint, ezert itthon is rengeteg van beloluk.
Ezeket kint szethajtjak par ev alatt, 10-15-e kilometernel eladjak, osszegyujtik oket, aztan konterben exportaljak ide, mindenfele papir nelkul. Papir nincs, mert ezeknek a motoroknak a nagyresze nem ok nelkul kerul ki az orszagbol es macera sincs veluk, se regisztracios ado, se semmi. Ket ugyanolyan allapotu hasznalt runnerbol a rendszamos ara kozel 100.000-el dragabb. Ha nem tobbel.
Ezert aki ilyet vesz, az egyreszt a sebesseg es a nyomatek bamulatos vilagat ugyanugy kifizeti, akarcsak a szivas kozel sem felemelo erzeset.
Ma voltam az elso kressz oramon, azert igy B utan mar nem nagyon tudnak ujat mondani"önmagam hite vagyok magamban"
-
etnies
senior tag
A korlat (25kw ~ 35 LE)
Munkaba jarni kell a motor elso sorban, ezert 125-250 negyutemut veszek jovore.
24 elmultam, mehetnek nagy A-ra, de foloslegesen nem akarok kiadni 20.000-et. Es kesobb ugyanennyibol le lehet tenni a kulonbozetit, ha kene."önmagam hite vagyok magamban"
-
V.Stryker
nagyúr
-
Nicky Nygaro
tag
Végre rátaláltam arra a METRO-s motorra... :
SACHS Madass [link]
Ismeri valaki ezeket a járgányokat? Megbízhatóak? -
Topiccsendőr
addikt
válasz Nicky Nygaro #2624 üzenetére
Ez a motor maga az isten. Mennyiért árulják? 400 000-ért láttam egy robogókereskedésben...
Egyébként jó minőségűek. És személyes véleményem szerint mindent odaver kinézetben. A Target Design tervezte, akárcsak a 80-as években a Suzuki Katanát, vagy a Beast koncepciómotort.
[Szerkesztve]Explosión de dos tiempos
-
Nicky Nygaro
tag
válasz Topiccsendőr #2625 üzenetére
-
Nicky Nygaro
tag
válasz Topiccsendőr #2625 üzenetére
Elsősorban engem is a kinézete kapott meg... Aztán, hogy milyen a motorja, egyéb alkatrészei, az összeszerelés minősége... az nem tudom.
Gondolom azért jó sok távolkeleti cucc lehet benne. De azt hiszem ma már mindenben. -
Topiccsendőr
addikt
válasz Nicky Nygaro #2627 üzenetére
Én úgy tudom, hogy osztrák.
Ezzel a motorral aztán semmi baj nincs.
[Szerkesztve]Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
Mindenesetre nekem kell egy ilyen 125-ösben. Bár van 500-asban is...
Explosión de dos tiempos
-
Nicky Nygaro
tag
Vajon hány km-re elegendő az 1,1 literes tank?
Most látom, hogy 4,6 liter az, biztos elírták az auto-motoros újságírók...
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
válasz Nicky Nygaro #2630 üzenetére
5 literes tankja van.
Az, ha 49 ccm, négyütemmel számolom, elég kb 200 km-re. Persze gyötrelmes gyorsulással.Explosión de dos tiempos
-
Den
veterán
válasz Nicky Nygaro #2627 üzenetére
a sachs az egyik legjobb nevű kismotor gyártó, osztrák ha jól tudom. távolkelet cucc akkor van benne, ha ez nem az eredeti sachs, hanem csak rá van írva ugyanis szinte tökéletes másolatát gyártja több kínai cég is, igaz ők nem sachs néven
www.simson4t.hu
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Horvátországi nyaralásom során kedvet kaptam egy robogóhoz. 16 éves vagyok, nincs jogsim, de tudok valamennyire motorozni, 2 évet lehúztam régebben egy simsonon.
125öset szeretnék, négyüteműt, kétütemű szóba sem jöhet. A kérdésem: a rendőrök mennyire nézik a jogsit robogósoknál?
125ösre hány éves kortól lehet jogsit tenni? (tudom, h itt nem cm3, hanem lóerő szerint szabályoznak)
Használtan venném, ha venném egyáltalán a robogót. Tudtok linkelni pár ilyen 125ös robogóról készült magyar tesztet? -
Den
veterán
válasz (Kolombusz) #2635 üzenetére
a jogsit ugyanannyra nézik mint más járműnél, miért is néznék máshogy.
aszem a1 kell hozzá
négyütemű akkor jó ha szereted a lassú, drágán javítható, szinte tuningolhatatlan gépeket.www.simson4t.hu
-
etnies
senior tag
válasz (Kolombusz) #2637 üzenetére
A1 kell hozza. Rendor egybol legvagja, hogy nem otvenes, ha rendormentes helyen laksz, akkor szerencsed van, amugy inged-gatyad ra fogod kolteni a sok buntetesre.
A1-es jogsi asszem 60-bol megvan."önmagam hite vagyok magamban"
-
Den
veterán
-
etnies
senior tag
válasz (Kolombusz) #2639 üzenetére
Amugy ha egy picit visszaolvasol, lathatod, egyik kollega most adta el a nagymotorjat, amit nem tudott rendszamoztatni, mert csak a gond van vele.
Jogsival ugyanez a tema.
Nekem van B, most csinalom az A-t aztan jovore veszek valami 125-250 kozotti negyutemut, valoszinuleg motort es nem robogot.
Ez pl nagyon tetszik: [link]"önmagam hite vagyok magamban"
-
golyani
őstag
válasz (Kolombusz) #2635 üzenetére
tudok mutatni neke esetleg egy ütemű -est ha érdekel nem eladásra csak megnézni miegyéb.
aza falu nem távolság üteműnek jóa hangja az igaz de ebben ki is merül a pozití dolgok sora a fogyasztást leszámítva. -
golyani
őstag
válasz (Kolombusz) #2647 üzenetére
Yamaha Aerox.
okés majd priviben megtárgyaljuk még nme tom hogy néz ki a köv hetem. -
(Kolombusz)
veterán
Na, utánanéztem a kis 50es robogóknak.
Nem is rosszak ezek, 75-80at mennek fojtás nélkül.
És közel sincs az áruk egy 125öséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest