- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boyrob
csendes tag
Sziasztok.
Vettem nemrég egy Two Trees Bluer nyomtatót és csináltam rajta pár fejlesztést.
Legutóbb a hotbed kapott egy 10mm szigetelést és egy új tapadó felületet ami kompatibilis több filamenttel, anyagát nem tudom (Suitable for PLA, ABS, HIPS, PETG, TPE filament, nylon, PC, RETT material.) A jó hír hogy a szigetelés szépen működik és a tapadó felület is pazar, a HIPS-el voltak gondjaim előtte de erre tapad az is szépen.
Viszont az alu asztal azóta brutálisan deformálódik. Előtte se volt teljesen sík ugye de használható volt. Azóta képtelenség be kalibrálni, a közepe valami irdatlanul púposodik mert ott fűt legjobban és a szigetelés tartja a hőt vagy nem tud úgy eloszlani.
PLA 50 fokos asztallal még épp sikerül de a HIPS-nek a 95 fokos asztal az már durván deformálódik. [link]
Olvasgattam és néztem videókat is a témában de nem lettem sokkal előrébb.
Üveg lapra gondoltam de ugye az is csak billegne így rajta, ha ki szintezem a 4 sarkát valami alátéttel akkor meg légrés marad közte. Vagy másik minőségibb hotbed lehetne még a megoldás gondolom de ezek nem tudom milyen árban mozognak.
Vagy szedjem le a hőszigetelést róla? AgyhalálHogy érzékeltessem a szélein már vagy 1-2mm rés van a fej és az asztal közt de a közepén egy részen nem tud nyomtatni még mert a fej bele ér az asztalba így is.
Valami értelmes megoldást tudtok erre javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest