Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Amire figyelj, hogy ne olyan Tesa vagy Scotch szalgot vegyél, amin felirat van, mert az azon levő festék beleoldódik a frissen kinyomott folyékony PLA-ba.
Nekem amugy eddig ami bejött, az az isopropil alkoholban oldott Pritt, és azt felvinni ecsettel az üveglapra.
Amígy meleg a heatbed, addig iszonyatmódon tapad, majd amikor kihül, attól függően hogy van-e brim vagy nincs feljön, vagy nem."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
izisz
senior tag
[link] ("ragasztószalag 3D nyomtatókhoz kifejlesztve" -> ekkora lódítást rég olvastam, és még a piktogramm a szalagon is "alátámasztja" a kamut, na persze )
A kék is maszkoló szalag De ennyiért ne vedd meg, drága mint a bűn.
Pár 100 ft a sima sárga maszkoló szalag festékboltban, illetve ugyanott lelhetsz kék szalagot is barátibb áron.
Én eleinte sárga szalagot használtam boltból. Az is jó volt. De a kék szalag hype berántott, kintről rendeltem egy tekercset, azóta azt nyúzom. Szerintem - saját véleményem - nincs egetverő különbség. Tán annyi, hogy a kék szalag jobban tapad (maradandóbb) az alu hotbedre, a sárga hamarabb feljött, mikor húzta a tárgy.
De ha nem akarsz szalaggal geccsölni, ott az szép, sima, sík alu felület. Fújd le hajlakkal vagy húzd át ragasztó stifttel és mehet rá a nyomtatás. PETg megragad így is (80 fok környéke ideálisan, hogy ne warpolódjon), gondolom a PLA is kényelmesen megragad akkor 50 fokon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest