Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz Amazonas #52005 üzenetére

    a bolt max azt ajnározza, amit nagyobb haszonkulccsal tud eladni, max a forgalmazó tud erre pontos adatokat mondani. vagy épp a gyártó. de nem fognak. én hű vagyok pl. márkákhoz, nőkhöz ha beváltak, az első csalódásig... vagy az első szőkéig miniszoknyában. :DDD
    inkább az amazon meg egyéb hasonló vásárlós oldalakat szoktam megkukkolni, ha nagyon belelovagolom magam. most így csak a patriotra néztem rá múlt héten, hogy mennyire köpködik a termékeiket. volt vegyesen vagy 500 közeli értékelés ssd fronton, ennek a 10% lehúzó, 1-2 csillagos. ezeket átfutottam, ott meg a köpködés nagy része felhasználói bénaság volt, vagy épp az elvárásokat nem teljesíti. doa meg pár hét alatt tönkrement azért akadt 4-5, vegyesen, burst-ből is volt.
    rákerestem még néhány hívószóval, hogy patriot ssd noise, crap, shit, ilyesmik :D
    10,5k volt, meg némi apró. vásárlási lélektani határt elérte, dram + írásszámláló vs. kingston és most nem kell külső meghajtó filmeket hurcipálni.
    bőven 90% feletti esélyem van rá, hogy 4-5 évig kiszolgál.
    meglátjuk. ha gond van, rakom bele a tartalék ssd-t, napi szinten van fél óránként differential backup a d-ről, esténként a macrium fut le rendszermeghajtóról differential-al szintén a mikroszerverre.
    nagyjából 5 perc visszaállni, frissíteni. 10 perc meg a postán sorbaállni bubis borítékkal és magamban anyázni, hogy miért nem tudom a gyártót/forgalmazó/ésatöbbit fejbe dobni ezzel a szarral.
    rendelkezésre állást, ésatöbbit azért nem termékajánlásokra meg garanciaidőre és gyártói címkékre alapozok, hanem tartalékra, meg backupra, meg szisztémára.

    a samsung hibája meg hozzállása nekem teljesen más vonalon, jópár éve 200e ft-ba került. ide semmilyen samsung termék nem teszi be a lábát, cocomlistás-

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák