- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trol75
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni SSD vásárlás ügyében.
Van egy alábbi konfigom:
- ASRock 990FX Extreme3
- AMD Phenom II X4 965
- Kingston 2x4GB DDR3 1600
- SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5Jelenleg egy OCZ Agility 3 60GB van benne, amit jelenleg kinőttem, illetve egy másik gépbe menne bele az SSD.
Két kiszemeltem van, az egyik Kingston 120GB SVP300S37A/120G, a másik Samsung Basic SSD 120GB SATA3 MZ-7TD120BW.
Átolvastam a fórum nagy részét, tisztába vagyok a különbségekkel, előnyökkel, hátrányokkal.
De sajnos még így sem tudok dönteni a kettő között.Extreme digitálban szeretném megvásárolni őket ezekért az árakért:
Kingston 120GB SVP300S37A 25.900 Ft
Samsung Basic SSD 120GB 23.700 FtKérném tiszteletteljes segítségeteket a vásárlás ügyében.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED SA500 SATA 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest