Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadcoca

    tag

    válasz kutga #83069 üzenetére

    Köszönöm a sok segítő választ!

    Dragon3000 mondja jól, csak vészmegoldásnak lenne, ahogy írtam is, a nagyobb forgalmat generáló kapcsolatokat ilyenkor tiltani szeretném, így nem pusztulna le a "falu" :) mobilnetje.

    Sőt, ez lenne most a fő feladat: olyan router ami mobilnetre váltás esetén automatikusan olyan profilra vált, ahol tiltva van minden "lényegtelen" forgalom (ha van egyáltalán ilyen router).

    Egyébként Bp. X. kerület, és itt csak Telekom van, nyilván ezért is tojja le a szolgáltatás minőségét a "kedves" szolgáltató. Digit próbáltuk még megkeresni, hátha, de nem bíztattak semmi jóval a közeljövőre nézve.

    Igazából vezetékes kieséskor a licenc szerverek elérése lenne a fontos, minden más mehetne a levesbe. Ez nem generál akkora forgalmat.
    A lassú a böngészés az nem fogja meghatni a főnököt, ezzel nem tudok betolni egy komolyabb megoldást.
    Erre céloztam a végén, hogy "ez a feladat". Nem lesz adva pénz semmire, amíg nem rohad le 5 percenként :(. Szóval bérelt vonal, több párhuzamos vezetékes bekötés biztos esélytelen.

    Gubek-Einste,
    Az AP-któl eltekintve a javasolt hálózat megvan. AP-ket már néztem is, (csak nem írtam mert így is marha hosszú lett az első kommentem is), mert páran már szóltak, hogy néha szakad a wifi, de amíg ez nem válik sokkal "tűrhetetlenebbé", addig ezzel sem lehet semmit kezdeni. Vagy csak én nem tudom eléggé határozottan előadni... De akárhogy is, rövid távon a helyzet adott.

    Soma01,
    Amikor baj van, akkor egyértelműen a szolgáltatói router nem tud kapcsolódni sem.

    Szóval egyelőre egy komolyabb "fő" router irányába tudnánk lépni.
    Ez egyelőre a fent írt példány, de akkor elkezdek nézelődni a komolyabb "vállalati" router irányba. Ha van konkrét javaslat, szívesen fogadom.

    Még egyszer köszönöm mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

    6x9 = 42

Új hozzászólás Aktív témák