Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz misirulez #104386 üzenetére

    Erre a problémára szerintem más szinten kell keresni a megoldást.

    Ez a fórum itt alapvetően az otthoni, illetve SOHO környezetről szól -- hiszen feljebb már profi szolgáltatásokat lehet igénybe venni, garanciákkal, biztosítással, komoly háttérrel.

    Azt kell, hogy mondjam hogy ahol egy másodpercnyi kihagyás 200 dollárbe kerülhet, az az eset messze túlmutat ennek a topickan a keretein. Ez kőkeményen sok tizedesjegyű rendelkezésre állási szolgáltatást és redundáns, milliós költségvetésű hardert jelent.

    Ahol egy másodpercnyi kiesés költsége alulról karcolhatja a százezer, de akár csak a négyezer forintot, ott nem bolti eszközökre van szükség. Ahol ilyenek az üzemzavari károk, ott a díjak is ennek megfelelőek, amelyekből viszont ennek megfelelő profi kapcsolatot és eszközöket, profi háttérrel kell igénybe venni, akár havi milliós költségvetéssel.

    Ahol legutóbb láttam évi kevesebb, mint egy óra kihagyást megengedő üzemet, ott egy végpontra (és ennyi volt az egész) közel egymillió forint volt a kedvezményes eszközbeszerzés, és havi félmillió a bérelt vonal. És így is rendszeresek voltak az akár több perces hálózati kiesések is, ami bőven benne volt a szerződéses keretben.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák