Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bundaska

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nemrégen rendeltem én is egy Transcend 790K 32GB pendriveot (azaz 2db-ot), Kínából, az itt megadott, megbízható emberkétől, "sinceritytrading"-től! Mondanom sem kell, rendeltem már pár dolgot, eddig mindig ideért, ahogy ez is, kb. 14-21 nap közötti időintervallumban.
    Teljesen meg vagyok elégedve, látja a 32 GB-ot, és ami rá van írva, ahhoz képest jóval gyorsabb a Crystaldiskmark 3.0.3 szerint. Egy SD vagy HD film, vagy bármi felmásolása sokkal rövidebb idő, és USB 2.0-n!!! (a 3.0-t a házam még sajnos nem tudja, az alaplap hátulja meg az asztal alatt van, bebújni meg lusta vagyok).
    Senkinek nem kértem a véleményét, csak simán visszaolvastam, ki, melyiket ajánlja. Erre esett a választás, kb. fele annyi volt mint itthon. Szóba jött még a Sandisk, azzal meg vagyok elégedve mint SD kártyával (fényképezőgépben azt használok), de az ár döntött, nem a nagyobb gyorsaság, mint ami a Sandisknél volt.
    Nagyon köszönöm az értékes hozzászólásokat, csak így menjen tovább ez a topik!

    Üdv:
    Bundas

    U.I.:
    Aki pedig kételkedik a Kínai akár ebay-es akár dealextream-es akár bármilyen vásárlástól, szerintem bátran rendeljen. Eddig nem csalódtam bennük! Igaz, csak 30 csillagom van, ami nem sok, de én már rendeltem 1-70 dollár között Kínából, de eddig mindig ideért.

    Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

Új hozzászólás Aktív témák