Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #3984 üzenetére

    A M1200-as témát már ismerem töviről hegyire és ez a nyomtató nekem nem felel meg sem felbontásban, sem a duplex hiánya miatt, az M2000D meg a méretei miatt nem kellett. Így inkább vártam még, hogy lejjebb menjenek az árak ami meg is történt Xerox téren. Egyébként sem kellett mostanában nyomtatnom, jó ha havonta szükségem volt vagy 10 oldalra.:D
    Korlátozott a hely, tehát nagyobb nyomtatók szóba sem jöhetnek, így maradt ez a kettő.
    Egyébként ha ilyen olcsó Xerox-ba a toner (6-7Ft/oldal), akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy hagyjuk-e veszni a garanciát 5Ft/oldal lapköltségért cserébe. Epson-ba semmiképp sem vennék eredetit.
    A kérdés pedig arra irányult, hogy számíthatok-e arra, hogy Xerox-ba még olcsóbban lehet-e majd kapni utángyártott tonert (pl. 8000-ért).
    Amúgy ezen két nyomtatón kívül még a Samsung ML-16xx sorozat jöhetett volna még szóba, esetleg még a HP Laserjet P1102, bár ez már 20k felett van. De ezeknek azt hiszem csak javított 1200dpi-s felbontásuk van, ami nem tudom pontosan, hogy micsoda, de biztos egy fokkal rosszabb minőségben nyomtathat, mint a tényleges felbontásúak.:D Samsung nyomatot meg láttam már és annyira nem tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák