Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    Üdv!

    Tintasugaras nyomtató vásárlása előtt állok én is, mert az előzőbe már nem éri meg a patront cserélni. Az egyik lényeges szempont az lenne, hogy fekete-fehérben jó nagy felbontása legyen és jó vastagon is tudjon nyomtatni (de lehessen takarékosan is), mert átlátszó fóliára szeretnék nyomatot készíteni vele és nem lenne szabad, hogy a fényt áteressze (legalábbis minél kevesebbet). Akár 1mm vonal vastagságokat is tisztán kellene, hogy nyomtasson. Színesre ritkán van szükségem, ezért jó lenne ha nem száradna be 6 hónap múlva. Havonta max. olyan 100 oldalt nyomtatnék vele (iskola), nyáron kevesebbet vagy egyáltalán nem. Jó lenne cd/dvd nyomtatás is, de ha matricával meg lehet oldani, nem válik le a lemezről, akkor annyira nem fontos.
    Viszont fontos lenne az olcsó patron vagy otthoni utántöltési lehetőség ill. utángyártott patron beszerezhetősége.
    Illetve multifunkciós gépet szerintetek megéri venni? Itt arra gondolok, hogy mi van ha tönkre megy a nyomtató, de a szkenner nem.
    Szóval ezekre az igényekre tudtok valamit ajánlani?
    Én egy CANON Pixma IP4850-ra gondoltam elsőnek. Erről valakinek véleménye van? Nem tudom, hogy ez a 9600x2400 dpi felbontás érvényes-e csak a feketére is vagy csak a színessel együtt. Meg egyáltalán ezt, hogy kell érteni? Egy inch-nyi vonalon 9600 képpont van? Nem sok az egy kicsit?

    Előre is köszi minden segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák