Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Úgy fest, hogy megadta magát a jó öreg Canon IP1500-am, így új nyomtató után kell néznem. Első körben két alternatívával, egy mono és egy színes lézerrel (viszonylag keveset nyomtatok, de ez idényfüggő, és tintást nem szeretnék megint).

    Az elvárásaim:
    - olcsó üzemeltethetőség (legyen utángyártott toner, ha az nem látványosan rosszabb, mint az eredeti, ill. nincsenek vele olyan bajok, mint az utángyártott tintapatronnal, jelesül hogy nem ízlik valamilyen alkatrésznek) Na meg ne kerüljön többe a toner, mint a nyomtató újonnan, ha nincs jó utángyártott :D
    - nem elsődleges, de jó, ha tudja a duplex nyomtatást, az IP1500-nál jól jött jópárszor ez a funkció.
    - Hálózati nyomtatás nem kell, és a sebesség sem feltétlenül fontos, türelmes ember vagyok :)
    - feketénél max. 20K (első tipp: Samsung ML1640), színesben egyelőre a Xerox 6110B-t néztem (de azt még nem leltem meg, miben másabb, mint a sima 6110; színesben hasonló árkategóriában keresgélnék, tehát Samsung CLP 310-315-öst néztem még)
    - a színek megléte vagy hiánya még konzultáció alatt áll, tehát mindkét típusra jól jönne egy tipp, melyiket is érné meg leginkább megvenni :)
    - Esetlegesen - Linux támogatás, bár elsősorban Windows-t használok, szóval ha úgy vesszük, nem létfontosságú

    Előre is köszönöm :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák