Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz solyomvari #13781 üzenetére

    IGEN, lehet. (A topic-gazda, Atala bővebben tud róla beszélni.)

    Szublimációra alkalmas nyomtatók

    Ha valakinek van vele tapasztalata, azok a SignDepot-os srácok, fél Magyarország az ő termékeiket használja. Saját festéket is forgalmaznak relatív olcsón, színprofilt is adnak hozzá.

    Elvileg az Epson masszívabb, irodai célokra szánt családja, a WorkForce alkalmasabb erre a célra, mert ott a rendszer eleve pigmentes tintára van kitalálva, "csak" a tintapatronból kell újratölthetőt venni, és neked kell maszatolni az újratöltéskor. Az extra macera nem feltétlenül éri meg, EcoTank széria kényelmesebb (olcsóbb, de valószínűleg nem annyira tartós).

    A Brother T-s sorozata is alkalmas lenne rá, előző szériánál a fekete festék az pigmentes volt, az újaknál már nem az. (A színprofillal kapcsolatban nem tudom mi a helyzet, talán ehhez a nyomtatókhoz is jó.)

    EDIT: Azt azért szeretném megjegyezni, hogy a kérdés az volt, hogy "lehet-e?". Lehet.
    Arra kérdésre, hogy garanciavesztés nélkül szabad-e, már más lenne a válasz. Nem pigmentesre, hanem folyékonyabb: vízbázisú tintára vannak kitalálva ezek a gépek. (A Brother sem véletlenül tért át az újabb szériánál a tisztán vízbázisú festékekre.)
    Viszont aki üzletszerűen használja, annál bele kell férjen az is, hogy évente vesz új nyomtatót. Ha ezt nem tudná kitermelni, akkor bele se vágjon!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák