Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz Aranygyerek #11402 üzenetére

    Először is arra kell választ találni, hogy azért szeretnél nyomtatót, mert olcsóbban szeretnél nyomtatni, mint a nyomtatós boltokban (pl. CopyGuru), vagy azért, hogy mindig tudj otthon nyomtatni.

    Ha az előbbi miatt vennél magadnak nyomtatót, akkor ne tedd, mert nem olcsóbb saját nyomtatóval nyomtatni.

    Ha az utóbbi, akkor kétfelé ágazik a kérdés: az a fontosabb, hogy olcsón nyomtass, vagy az, hogy jó minőségben, gyorsan stb.

    Ha az előbbi, akkor keress rá a neten, hogy melyikbe mennyibe kerül az utángyártott toner és a dob, illetve a tonerekkel és dobbal mennyi oldalt tudsz kinyomtatni.

    Ha az utóbbi, akkor eBay-en olvasgass véleményeket a konkrét típusok kapcsán, ott több van, mint itt. Én nemrég egy Brother 1910W-t vettem, ezzel maradéktalanul meg vagyok elégedve, és az utángyártott toner/dob is olcsó bele.

    Olyan nem lesz, aki megmondja a nagy igazságot, mert ez egy olyan gyorsan változó piac, hogy lehetetlenség a teljesség igényével szétbontani, megvizsgálni, letesztelni minden típust. Mindenki csak azokról tud nyilatkozni, ami neki éppen van, ráadásul a nyomtatók létjogosultsága egyre inkább csökken a digitalizáció hatására, tehát egyre kevesebb ember vásárol nyomtatót magáncélra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák