-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio1987
csendes tag
Sziasztok!
Új notebookot szeretnék venni és lehetőleg ár-érték arányban a legjobbat.
Előző gépem, azaz a mostani es egy Dell Inspiron 6400, már majdnem 7 éves és még mindig kitűnően fut. Akkor vettem 230k-ért. A pénzét megérteAz általános kérdésekre a válaszaim:
1. Vásárolni akár most is, de legtovább szeptemberig várnék vele. A cél, hogy a legjobbat a legolcsóbban megszerezzem.
2. Maximális keretösszeg: 200k
3. Felhasználási cél, elsősorban játék, másodsorban Autocad 3D tervező szoftver használata is.
4. Játék terén a Total War széria legújabb Rome II játékát vigye hibátlanul és az elkövetkező 2-3 év játékait is bírja el.
5. A legfontosabb számomra hosszú élettartam (minimum 7 év) továbbá a jövőbeli játék és tervezőprogramok megfelelő szinten történő futtatása.
6. SSD-t szeretnék bele csak, ha nincs benne csak HDD, akkor külön venni bele SSD-t és a HDD-től megszabadulni.
7. Kijelző nem érdekel.
8. A tömege sem érdekel.
9. Jobb lenne operációs rendszer nélkül, nem fizetek amit ingyen is megkaphatok.
10. Memóriaszálak 2 vagy 4. Nem tudom, hogy melyik a jobb hosszú távon, de szerintem a 4 szálas, így inkább azt. Nem számít milyen alapból, ha később tudom bővíteni. Optikai meghajtó nem igazán kell, vagy érdekel.
11. Egyéb kívánság, Intel i5 vagy i7 negyedik generációs processzor, minimum L3 cache: 6 MB
Videókártya legyen dedikált. A Dell márka nekem bejött, így jó lenne, ha az lenne a következő is, de ha a szakértők megmondják, hogy melyik márkával nem fogok befürödni és hosszú távon bírja a strapát, akkor hajlandó vagyok váltani.
12. Egyelőre nem, mert ezzel a gépemmel nem tudok
13. Eddig nem néztem.
14. Lehet használt is, de ne legyen régebbi 1 évnél.Várom válaszaitokat!
És előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!
Üdv,
Viktor -
Victorio1987
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a véleményeteket erről a két gépről:
http://www.radium.hu/msi-gp60-0016gd-sku2.html
http://www.radium.hu/home-laptop-template/asus-x750-90nb01x1-m01030.htmlTovábbá, hogy mi a véleményetek a Lenovo márkáról?
Még mindig notebook vásárláson agyalok, ezért szeretnék jobban tájékozódni!
Köszi!
Üdv,
viktor -
Victorio1987
csendes tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdés.
200k körül milyen noteboookot tudok venni, amiben i7-4700MQ vagy i7-4702MQ proci van?
És egy másik: erről a gépről mi a vélemény:
http://www.rufusz.hu/Notebook/Lenovo-Z510-59-390308-15-6-Intel-Core-i7-4702MQ-3-2GHz-8GB-1000GB-8GB-SSHD-GT740-2GB-DVD-iro-fekete--C0025524-p39366.htmlKöszi!
Üdv,
Viktor[ Szerkesztve ]
-
Victorio1987
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ez notebook megéri az árát?
http://hardverapro.hu/apro/erosebb_dell_notebook_eladoÉs még egy kérdés, a benne levő 2. vga-t ki lehet cserélni?
Köszi!
Üdv,
Viktor -
Victorio1987
csendes tag
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb notebook, ami a Total War: Rome II elviszi?
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4691&game=Total%20War:%20Rome%20II
Köszi!
Használt gép is érdekel, 2-3 évesnél nem régebbi!
De inkább új![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Politika
- Futás, futópályák
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Retro gémer laptop
- Gyári és utángyártott laptop töltők eladók (HP, Dell, Samsung, Fujitsu, Toshiba)
- Dell Inspiron N5110 - i3-2310M, 320GB HDD, 8GB RAM, AMD Radeon 6470M, 15.6" laptop új gyári akku
- Újszerű ASUS ROG Zephyrus Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 24GB RTX 2070 8GB Dobozában Beszámítás Futár
- Modernebb laptop processzorok eladók (Intel, Core-i3, i5, i7, Celeron, Core 2 Duo)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest