- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz Mikulásbá #55159 üzenetére
Ferke66: Meg kell oldani. 150k-s tételnél fél napi közbenjárás és 5-6k költség bagó, pite, semmiség.
Amúgy meg irány a Dell topik vagy itt a kereső, többet nem tudunk mondani olyan gépekről, ami jóformán némi facelift kivételével 2 éve ugyanaz.
Mikulásbá: Isten háta mögött egy kisvárosban vagyok/voltam míg nem jöttem Pestre. Rá kell szánni a pénzt és időt, én is lejártam a menetet anno magamról, ez van. 200k-t locsoltam ki egyben, tojok a tezstekre míg élőben nem láttam. Sem a képek, sem pedig videók/tesztek nem tudják azt visszaadni, hogy milyen egy gépet fogni és nyomkodni. Ha valakinek tényleg fontos hova rakja el a sok tízezer forintját akkor méltóztatik rászánni az időt.
Ipon helyett meg kifejezetten noti boltot kéne kérdezgetni, szeretem az Ipont, csak eldrágultak és néha tényleg lövésük nincs mit adnak, ami notiknál grátisz szopó.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest