Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kretenallat

    senior tag

    Sziasztok!

    Laptopra lenne szükségem. van asztali gépem, így egy
    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? van asztali gépem, így egy darabig kibírom nélküle, de azért nem szeretnék túl sokat nélkülözni. (Az asszony is szeretne játszani valamin...)
    (2) A gépre szánt összeg forintban? 250-300k (lehet nettó)
    (3) Felhasználás? Játék. Dota2, CSGO, LoL nagyjából, a többire ott az asztali is.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? A fentebbiek, kellene stabil 100 fölötti fps.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15 colos matt ips-t preferálnék, fullHD min. 17 colossal nincs tapasztalatom, de lehet, hogy jó lenne.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Két hetente a hétvégét más városban töltöm. Emellett néha lanpartyra is elutazok. Utazás közben ritkán, max olvasgatásra használnám. játszani csak ha van hova bedugni.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Semmi
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 1tb hdd, SSD kell, ha van mSata, az jó, 8GB ram min., optikai meghajtó nem kell.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI és webcam kell.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Inkább az újat preferálnám, de szóba jöhet használt is.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    :: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

Új hozzászólás Aktív témák