Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vanillashake

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nagybátyám elszánta magát, hogy modernebb laptopot vegyen, csak a probléma az, hogy újat akar, és 90 ezer forintnál nem szeretne többet kiadni. :S Én szívem szerint ennyiért a laptopsystemtől vennék valami üzletit ennyiért, de eddig még nem sikerült rábeszélni őket, mert hát az új mégis csak új, meg két év garancia legalább, amire meg ők használják, ezek a gépek szerintük tökéletesen megfelelnek... Még próbálom őket puhítani, de ha nem jönne össze:

    akkor tudtok ajánlani újat ennyi pénzért? A felhasználás leginkább csak böngészés és fájlmozgatás, kijelző 15" (bár talán a 14" is megfelelne, ráadásul még mattot is szeretnének :D), gyakorlatilag nem hordoznák soha, eredeti Windows-hoz ragaszkodnak, tárhely mérete mellékes, memória Windows-nak megfelelő mennyiség, DVD-író kell.

    Amennyiben rábólintanának a használt üzletire, a következőkre gondoltam: Latitude E5420, ThinkPad T520, esetleg EliteBook 8460P. Üzletiből e három márka közül gyakorlatilag mindegy, hogy melyik megbízhatóság szempontjából?

    Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák