Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz ludsimon #90370 üzenetére

    Az AOU AHVA félrevezető neve ellenére (VA-ra végződik, ami történetileg egy "főtípus" a TN és IPS mellett, eredetileg a Fujitsu féle MVA, de többek közt pont az AUO egy kedvence lett a technológia, így még könnyebb így asszociálni a VA jelölésükre) egy AUO féle LG IPS koppintás, mint a Samsung féle PLS. Amit viszont jobban csinálnak, hogy nem szokásuk olyan agresszív, erősen/látványosan szemcsés AR bevonatot húzni a kijelzőikre, mint az LG-nek (úgy nagy általánosságban). Illetve talán egy időben lehagyták kicsit ezek a klónok pár tekintetben az LG-t a saját IPS-ével, vagy kontrasztban vagy szögfüggetlenségben, de az alap technológia nagyon hasonló, lényegében ugyan azon az elven működnek és mindhárom gyártónál vannak ezeken belül is jobban és rosszabbul sikerült panelek (akár generációk, szériák, konkrét modellek is mind más-más + véletlenszerű gyártási minőségszórás - legutóbbiban talán az LG a leghírhedtebb).

    Egy not méretű Samsung OLED panel lenne az igazi, rögtön impulzus módra is képes vezérlővel. :DDD Mindaddig minden LCD csak LCD, még ha a legszarabb TN, vagy legjobb IPS is (tágabb értelemben bármely IPS klón).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák