Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz PindurAnna #32220 üzenetére

    A minőséget összeszerelésre és anyaghasználatra értem, mert ugye azt már megkaptuk, hogy mi Lenovo céges emberei vagyunk, és csak Lenovo-t ajánlunk, de ha valakinek nem játékra kell a gép, azért mégiscsak egy Latitude-dal kezdünk :)
    13"-os vékony gépek között ilyesmik vannak, hogy Samsung NP530U3C, Fujitsu LH552, Dell Vostro 3360, esetleg ThinkPad Edge E330 - de azért első körben inkább a Latitude-ot nézd meg, ott a legjobb az összeszerelés s anyaghasználat + a helyszíni garancia a Dell-nél a legjobb az országban. (A 3360-s Vostro-ra is helyszíni garancia van). Illetve ott van még a kicsit vastagabb, bár szintén relatíve könnyű ProBook 4340s

    (#32222) PindurAnna: házilag bővített RAM esetén ha a bővített RAM-mal van gond, vagy az okozza a problémát (akár azért, mert az user keresztbe próbálja belekalapálni az alaplapba azt a jobb sorsú modult, akár azért mert olyan helyen vette, hogy a legutolsó kínai vackot tették bele) akkor a gyártók többsége nem fogja azt az adott gépet javítani. Általános szabály, hogy szervizbe csak eredeti, gyári alkatrészekkel lehet küldeni a gépet - kivétel ez alól továbbra is a Dell helyszíni garanciája, ahol az sem nagyon nyomasztja a szervizest, hogy a kijelző vagy a processzor cserélve lett a gépben.

    Mondjuk a Lenovo-nál nagyon sok változott azóta, mióta az a hozzászólás íródott, az egy hónappal az átállás után volt, most pedig még azóta is eltelt egy teljes év.

Új hozzászólás Aktív témák