Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz AxBattler #30616 üzenetére

    No, a fejlemények a karcos HP 4545s-emmel kapcsolatban, többszöri levélváltás, fényképelküldés után:

    "Megmutattuk a képeket a forgalmazónak és a HP-nak is, és a szériaszám alapján azt sikerült kideríteni, hogy ez a termék biztosan nem volt sem bontva, sem javítva, sem újracsomagolva, a képeken lévő hibák a gyártó szerint jelentéktelennek minősülnek. Természetesen ha nem felel meg a gép, ki tudjuk cserélni Önnek, de sajnos nem tudjuk garantálni hogy a következő bontatlan csomagban nem lesznek hasonló "hibák", ilyen apró karcokat nagyon könnyű összeszedni akár a gyárban is, illetve a gép használata során biztosan jelentkezik rajta hasonló nagyon rövid időn belül.
    Az volna a kérésünk, hogy ha ragaszkodik a cseréhez mindenképpen jelezze felénk és elindítjuk a folyamatot, visszakérjük a gépet, elvisszük a forgalmazóhoz és hozunk helyette egy másikat, de azt feltétlenül személyesen vegye át üzletünkben, hogy már itt meggyőződhessen a csomag tartalmáról, és ne küldjük ki feleslegesen."

    A fenti választ kaptam a panaszomra, és egy szavam sem lehet az ügyintézésre: az USAnotebook-nál végig korrekten álltak a dologhoz, és nem húzták az időt sem! Részemről jár nekik a pirospont! :))

    Mint korábban írtam, ez a pár kis karc nem igazán zavar, inkább a korábbi használattól tartottam, de ez az aggodalmam is fölöslegesnek bizonyult: bekapcsolás után a SUSE Linux frissen települt a rejtett partícióról, és a HD Sentinel (Win7 telepítése után) csupán 3 órányi HDD-üzemidőt jelzett, ami gyakorlatilag megfelelt a nálam bekapcsoltan töltött időnek (kicsit molyoltam a Linux-szal, na) - egyszóval nem volt korábban használva a masina. A biztonság kedvéért lefuttattam még jópár beépített HP diagnosztikát, de mondanom sem kell, hogy mindegyik átment gond nélkül.

    Mindezek alapján úgy gondolom, hogy nem fogom visszaküldeni a gépet, hanem rendesen használatba veszem! :K

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák