- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nincs tapasztalatom, de szerintem finom kezelés mellett (márpedig a fotósok eléggé vigyáznak a technikára, többnyire) szerintem nem lehet ordas baja. Egyébként ezekkel a gépekkel szerintem amúgy is 2-3 évre számíthat reálisan az ember, mindegy, milyen szériáról beszélünk.
-
adam3
aktív tag
Sziasztok,
egy ismerősnek keresek laptopot max 250ezer körül. Főleg irodai alkalmazásokra kell, részéről csak a fekete szín és a 15.6-os kijelző a feltétel, de én nem engedném el az SSD-t sem. Sajnos egyáltalán nem követem mostanában a területet, így a támogatásotok szeretném kérni mi az ami jó ajánlat mostanában ennyiért.
-
Ruffian
tag
Sziasztok!
Páromnak van egy G5 15 5587 5587FI5WA1 típusú notebookja. Utóbbi időkben igencsak feltűnt, hogy kezd kevés lenni a hűtés teljesítménye, hiába kapott hűtőpadot, pasztát. Játék alatt beáll úgy kb. 80-90 fok közé és rendesen le akar repülni az asztalról, annyira visít. Nos, szeretném elkerülni a CPU/GPU leolvadását, így kénytelen vagyok valami vaskosabb hardverrel/hűtéssel szerelt típust keresni, melyben a segítségeteket kérem.
Köszönöm!(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2021-ben. Nem olyan sürgős.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Max. 500.000 Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Főleg játék.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Ark, Deep Rock Galactic, No man's sky
Lehetőleg FHD, közepes részletességgel.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nem releváns.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Munkahelyre hetente 3-4 alkalommal, utazás közben nem lenne használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem releváns.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ez sem fontos, elvégre egyedileg alakítható. Optikai meghajtó nem kell.
A RAM azért legyen minimum 8 GB.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Nincs.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Minden megoldás érdekel.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Tikakukac #166050 üzenetére
Hmm...
Nem tervezem sokat hajtogatni (ha egyáltalán), inkább a digitizeres input hangzik jól, fotó-szerkesztéshez kipróbálnám. Na meg gyanúsan jó az ára, annak ellenére, hogy 4xxx-5xxx Ryzen, IPS, alu ház. Ha a nem-hajtogatós 635 Aero is hasonló árban kínálná ezt a felszereltséget, nem is lenne kérdés, hogy melyiket válasszam - de ott sajnos csak a R3-4300-as van 1000 EUR alatt, az R5-4500 (vagy 5xxx) mégiscsak jobb lenne, amikor kell a kraft.@Timer: a 2-3 év elég szomorúan hangzik... Pár régi céges notim leselejtezés helyett megvettem és szüleimnek adtam, szóval bő 10 évet futottak/futnak.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
veterán
Az már régen volt! Nekem is egy 5 éves E7240-em van, használtan vettem. De ezek az ultrák (bár nem sok céges tapasztalatom van velük, de azért van) ritkán élik meg a garancia idő végét valami hiba nélkül, pláne az EliteBook 14-esek hullanak nálunk mint a szemét. Volt itt már SSD csere, alaplap csere, kijelző csere, és például ez még ugyanaz a 840 G4. Ezek után én nem nagyon bíznék bennük, hogy majd 5 évesen, második kézben hibátlanul mennek...
[ Szerkesztve ]
-
tekozlo022
csendes újonc
Sziasztok!
Az alábbi két gép lenne számomra megfelelő. A Pavilion inkább a videókártya miatt (videók vágása).
HP ProBook 430 G7 9TV36EA
HP Pavilion 14-ce3013nh 8BW75EAMinőségben, tartósságban van közöttük különbség?
Egyébként az igények:
(1) Most venném.
(2) 350-400 eFt
(3) Irodai programok, fotószerkesztés, videó renderelés, hobbi/tanulás szintjén
(4) Nem játszom.
(5) Kijelző mérete 13,3 max. 14, matt, IPS
(6) Napi szinten viszem melóba, elvétve használom utazás közben.
(7) Operációs rendszer - semmi
(8) 256-512 GB SSD, memória (8-16 RAM)
(9) HDMI, minél több USB, világító billentyűzet, web kamera, kártyaolvasó
(10) Elsősorban új gépben gondolkodom, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, ajánlásotokra.Előre is köszönöm!
-
veterán
-
Ruffian
tag
válasz SeniorTilla #166059 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy el vannak szállva. Akkor várok, köszönöm!
-
CortezX
aktív tag
válasz Timer #166057 üzenetére
Érdemes ide visszajárni, mire eldöntöm melyik lesz a befutó, mindig elbizonytalanít valaki. No de viccet félre téve, pár hónapja járt le a Probook 430 G4 garija, az akku egyik cellája úgy tűnik kuka (pedig 80%-ban desktopon dolgozom, a noti nem volt agyon használva). Szóval per pill megint ott tartok, hogy inkább egy zsír új Zenbook/Probook megbízható üzletből 3 év garival (és majd ennek lejárta előtt csere).
-
veterán
Latitude jóval több van a cégnél, abból inkább az van, hogy vagy alaplapos lesz a garancia idő után pár hónappal, vagy bírja évekig. Annyira már abban sem bizom, pedig a Latitude nálam nagy szerelem volt mindig is (mert XPS-re soha nem volt pénzem! ).
Lenovoról nincs infóm, van viszont itt egy Fujitsu Celsus, na az elég stramm jószág. Undorító a design (szerintem), de egy akku cserén kívül eddig más nem volt vele, pedig azt nem kímélik, szemben az EliteBook gépekkel, amik jellemzően irodai használatot kapnak. Ettől még lehet jó az EliteBook, csak már nem az az elpusztíthatatlan sorozat az sem, mint 7 évvel ezelőtt volt, például.
Dhampir, a CarePack nem épp olcsó mulatság,, szervereken és storage-en kívül még céges szinten se vesszük meg.
[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
válasz Timer #166064 üzenetére
Ha már EliteBook a téma, én is leírnám a tapasztalatainkat (közvetlen környezetben kb 70 gép van "újabb" EliteBook-okból, így van miből meríteni)
Mint fentebb is írtam, nálunk van minden is belőle (G2, G3, G6, G7)
Tény és való, hogy a 84xx, 85xx széria sokkal időtállóbb volt (ezeket még nyúzzuk mérőgépnek illetve 1-2 kollégának még nem lett cserélve, mert nem engedik )840 G2 (kb 15db): HDD-k haltak meg bennük a kollégálnak, SSD csere után nincs vele gondjuk. Nem akarják G7-re cserélni
850 G3 (kb 20db): egyik kollégának szalagkábeles lett. Az enyém gariidőn belül alaplapos (32 hónaposan, VGA kimenet jalt meg benne), majd a gari letelte után a hangszórók adták meg magukat (vagy az alaplap hangkártya része), de ettől még használom. Illetve ebben is volt HDD csere (valamiért kinyírom szegénykét állandóan) A többi G3-al semmi gond nem volt.
850 G6 (kb 20db): Ebben a baszott beépített privacy filter cseszi az agyunkat, de ez inkább bosszantó, mint hiba, hogy ezzel rendelték
850 G7: még nem sok vele a tapasztalat, még csak 5 van belőle, de nincs velük gond eddig.
Ezen kívül akad még Folio 1040(5db) illetve 820 G5 (5db). Ezekkel 1db SSD gebasz volt.
Aksi mindben még az eredeti és egész jól bírják a G2 G3 modellekben is.
Garis szerviz az ami nagy előnyük, 3 napon belül mindent megoldanak, így nem kell sokáig nélkülözni, ha megnyekkenne az eszköz
A használatról kicsit: Van benne minden. Van aki 6-7 órában dokkolón asztalnál használja, nekem általában 3-4 óra dokkoló a maradékban hurcolva, meg ugye mostanában néha full homeoffice gép... De kapnak hideget-meleget (szó szerint), oda vannak koccolva, hurcolva 1000el...
Többőnknek jobb lenne egy ZBook, de valamiért nem akarnak engedni az EliteBook-tól minket, pedig a munkánkhoz sokkal használhatóbb lenne....[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
veterán
-
veterán
válasz DGery #166065 üzenetére
A Privacy Screen tényleg felesleges, hacsak nem 007-es ügynök vagy Kikapcsolva is sokat ront a kép minőségén. Nem tudom miért rendelnek ilyet irodai munkára, valszeg a beszerzéskor nem figyeltek oda.
Ahogy olvasom, a hibák nagy részeháttértároló hiba, HDD, SSD, ami nem a gép sara, bármelyik notiban előfordulhat.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SeniorTilla #166067 üzenetére
Elég egy rossz HDD széria...
Olcsóbb HP-kben pl. ezek hullottak: Hitachi Z5K500-500 (E380-as végű széria )
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
veterán
válasz DGery #166065 üzenetére
Akkor nálatok jobban teljesítenek, nálunk G1 / G4 vonal van és volt jellemzően, a G1-ek bírták még szépen, de a G4-nél vannak gondok, akku púposodás is megesett már, bár ott nem mernék megesküdni, hogy nem lett eldobva a gép is.
Zbookot ne kívánd. Három volt a cégnél, ebből két 15.6-os, és egy ultra méretű, valami kisebb dedikált GPU-val, a nagyok quadróval. A kisebb gép amellett, hogy folyamatosan throtlingol, 3 év alatt megevett egy memória modult, egy alaplapot, egy SSD-t, a kijelző meg úgy pattant el, hogy a kolléga felnyitotta mellettem ülve. Előtte 5 perccel csukta le, és akkor még ép volt. Múlt héten döglött be végleg, leállította, majd soha többet nem indult el. A két nagyban a kijelző vibrál, bekapcsolás után fél óráig, aztán többnyire megszűnik, de van, amikor nem. Friss telepítéssel is, nem szoftveres a gond. Cserébe jó bennük az akku, és a hűtés sem rossz. Az egyik mostanában úgy indul, hogy BIOS default értékekkel, elem cserélve, de így is. Három gépből három problémás, házon belül ez elég gáz arány. A régi tuskó elitebookok 7570W, vagy valami ilyesmi, na azok bírták.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Timer #166070 üzenetére
Múlt héten 4db használt Zbook-ot adtam el, 15 G1-eseket, előtte 2db 17-est, ma jött még 5db 15-ös. Egyikkel sincs semmi baj, pedig 4-5 évesek. Stabil gépek, kibírják az atomvillanást is
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz SeniorTilla #166071 üzenetére
Akkor a mi usereink gyilkolásszák őket, vagy nem tudom!
-
DGery
aktív tag
válasz Timer #166070 üzenetére
G1 és G4 az 1-1db volt, arról nem írtam, mert nem elég mély a merítési mennyiség.
ZBook... van a cégnél kb 200db G1-től a jelenlegi szériááig zömében 15.6", de akad 17" is.
Kérdeztük az IT-s srácokat, 1-1 db-al voltak gebaszok, de azok is javíthatóak voltak (memória és SSD hiba.
Igaz ez mind dedikált GPU-s, nem lényeg a munkánkhoz a nagy grafikai teljesítmény.
Tudom, lehet a pokolba kívánnám, mert majd 2x olyan nehéz, mint a 850G3, de valahogy csak kibírnám, ha a feladatát gördülékenyebben látná el.
Kocka EliteBook / EliteBook Workstation az tényleg brutál, imádjuk használni őket mérőgépnekby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Mankó
veterán
Sziasztok!
///itt is megkérdezem, ez a topik jobban pörög.///
2 in 1 laptop vásárlás előtt állok. A kinézett modellek, Lenovo Yoga C640, C740, Dell XPS 9365 és Dell Lattitude 7390
Kérdezném akinek van velük tapasztalat, hogy melyik modellt érdemes venni, időt állóság, sebesség, aksi idő, megbízhatóság stb szempontból? Esetleg van másik modellt amit jobban ajánlatnátok?
Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok. Egy Lenovo T420-ról váltok és hát nagyon elüt a két "kategória".
Köszi -
blue_23
senior tag
válasz Thusor #166046 üzenetére
#166076rozsi71: U-s CPU, azaz takarékos, ne várj tőle nagy teljesítményt. Nem ismerem a használni kívánt szoftvereid, mindenképpen keress rá, hogy elég neked ez a CPU teljesítmény mielőtt vásárolsz, akár a jelenleg használt asztali CPU-val is összehasonlíthatod notebookcheck vagy benchmarkon.
[ Szerkesztve ]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
DGery
aktív tag
válasz Timer #166075 üzenetére
Nálunk az ilyen keményebb, összetettebb dolgokhoz van egy dedikált Z440 desktop Workstation és egy másik összeválogatott asztali gép
Szerencsére ritkán van ekkora grafikus számolási teljesítményre igényby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Dhampir
félisten
válasz Timer #166064 üzenetére
Mérlegelni kell, hogy mi éri meg.
Például HP UK718E 5 év következő munkanapi helyszíni garancia ProBook 400 notebookhoz 63.689 Ft. [link]
(#166066) SeniorTilla
Lásd fentebb.
(#166061) CortezX
Végül is annyi előnye mindenképpen van, hogyha 3 évente cseréled, korszerűbb technológiára váltasz és még a kereskedelem is nyer vele.
Utólag vehetsz garanciabővítést, vagy eleve 5 év garival veszed, ha mostanában is van ilyen akció valamelyik ProBookra, mint amint régebben volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Mankó #166074 üzenetére
7390-ről stabilan tudom, hogy úgy melegszik, mint az állat. Az ki is húzható.
T420 után pedig könnyes szemmel fogsz erre a korszakra visszaemlékezni, mert mindegyik felsorolt gép egyszerűen... középszerű, mondjuk így. Hiába elvieleg felső liga.
XPS-nél a wifi antennázás meg az akku az, ami nem lett acélos, Yoga meg ezen a szinten, nem, én nem vennék, messze nem a megbízhatóságot mondanám sem a régi, sem a kicsit újabbakra.
Megint a melyik kezembe harapjak dilemma lesz itt.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Mankó
veterán
válasz Tikakukac #166080 üzenetére
3 napja bújom a teszteket, vidókat és teljesen igazat adok a "melyik kezembe harapjak" dilemmának.
7390-et akkor kihúzzuk. Dell XPS-ből max valami használtat 9365-ös modell tudnék most megengedni magamnak: Annál a modellnél, nem valami kecsegtető az i5-7y54-es proci, lehet aztán az alap dolgokhoz elég lenne. Ezt max egy tulaj mondaná meg, hogy mire elég. Aksi ki tudja mennyit bír, garancia hát az meg használt modellnél ugye... de hát a kecsességnek, hordozhatóságnak ára van...
Nézegettem a Yoga-kat, van ami tetszik, de van ami nagyon nem. A T420 széria elég magasra tette a lecet.
Esetleg Lenovo Thinkpad X390 Yoga? Már én is elbizonytalanodtam, hogy mi legyen.Már az is megfordult a fejemben, hogy elhajtom a T420 vevőjét és megtartom azt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
CortezX
aktív tag
válasz Dhampir #166079 üzenetére
Én eddig sehol nem láttam opcióként ezt. Sajna jelenleg úgy látom, hogy csak i5-10210U-val van új Probook 440 "jó" áron, komolyabb procival már 400 felett mennek. És mivel nekem is mindig ez lesz idővel a szűk keresztmetszet, nem is tervezek 1 notival 3-4 évnél tovább.
DGery köszi az infókat. -
NB2
aktív tag
Üdv!
Laptopot cserélnék, de úgy, hogy lenne egy SSD és a dvd helyett egy másik winyó. Úgy tudom nem mindegyik laptop alkalmas ilyenre. Hol van olyan webshop, ahol ezt jelzik esetleg, melyik modell alkalmas erre? Nem szeretnék egyenként vadászni interneten. Köszi előre is.
(ha nincs akkor becummantottam, csak az ember spórolna magának időt ) -
veterán
válasz Dhampir #166079 üzenetére
Annyiért jó lenne, de nekünk is csak 3 évet kínálgattak eddig. Ráadásul, a HP másnapi garanciája mostanában elég érdekes, NBD garink van egy másfél milliós switchre, ami már 1 hete nem érkezik meg. Na erről ennyit, igaz, kicsit más a vonal. Régebben egy AiO-t próbáltam garanciáztatni, az laza másfél (!) hónapig húzódott, mert nem volt készleten olyan gép itthon, én meg nem fogadtam el mást.
-
veterán
-
Tikakukac
titán
Jól tudod, de itt maga a dvd olvasó az, ami miatt alkalmatlan a legtöbb gép erre. Nagyjából kapd össze mit szeretnél, erre fog passzolni ma 4-5 gép, ebben biztos vagyok, utána már csak az a kérdés melyikben van meg az M.2 slot külön, nem pedig 2.5" keretbe faragva.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
veterán
Egyébként van olyan modellcsalád, amiben ssd és hdd is van, vegyél egy ilyet. Pl. HP Pavilion cs sorozat, x360 14, vagy Probookok, stb-stb
-
NB2
aktív tag
Köszi srácok!
Gyakorlatilag 2 winyó kéne (SSD mérete nagyon pici önmagában), ha ezt szerelés nélkül megoldható lenne az lenne a legjobb...
4-5 éve a Fujitsu A544-el ez ment, azt hittem ez a módi még megvan sok gépnél. Rálesek ezekre a HP-kre. -
Tikakukac
titán
Na akkor öntsük ki a vizet a kádból, de ne a gyerekkel.
Első körben azt írd le mi a túróstészta is az álmok vágya. Méret, ár, kb elképzelés amit akarsz.
Ha ez pipa, akkor szépen már könnyen szűrhető. A felsorolt HP gépek 5%-a az egész bulinak, ugyanígy megkapod ezt a fícsört szinte bárhol. Most kapok egy nagy levegőt, egy full basic kotla A315-be raktam legutóbb a HDD mellé M.2 slotba SSD-t. Bumm. Most hadd ne kezdjek listába, mert ez több nap altípusokra bontva, találd ki mit vennél, aztán abból szűrd le, hogy miben van 2 slot. Problem solved.
-
Csápájev
őstag
Erről mi a véleményetek? [link]
Csak online irodai munkára kéne. Google táblázatok, netezés. -
-
Tikakukac
titán
válasz Csápájev #166093 üzenetére
Mondjuk egy T520 vagy T530, esetleg 8570p vagy E5530, E6530. Ezekkel el lehet lenni és a keret feléből/2/3 részéből kis masszírozással kijössz. És azok talán egyben is maradnak az első év után.
-
Tikakukac
titán
válasz Csápájev #166095 üzenetére
Újak közül ennyiért semmit sem kapsz*.
*Vagy amit kapsz, az amúgy valójában legjobb esetben valami raktár aljából összesepert hulladéktároló sok-sok éves hardverrel, elképesztően gagyi minőségben és olyan ergonmóiával, hogy konkrétan újra fogod tanulni a billentyűzeten való írást is.
-
NB2
aktív tag
válasz Tikakukac #166090 üzenetére
Akkor megírom...
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
ahogy kapok jó ajánlatot
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Látom sajna, hogy nagyon durvultak az árak, így azt mondom 250-350 között
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
net, gyakorlatilag átlagos otthoni felhasználás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nincs játék
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
A mostani 15,6, szerintem ennyi legyen, megszoktam
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Kevésszer
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem kell Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Kellene a rendszernek egy SSD és egy másik HDD, szerintem 2021-ben 2 TB nem akkora igény
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI legyen, bár gondolom ez 2021-ben már alap, külön numlock billentyűzet is legyen
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) igen, új gép -
Bkrisz9
őstag
válasz Csápájev #166097 üzenetére
En most mar jo ideje majdnem, hogy csak read only vagyok itt de ebbe mar belefutottam en is, hogy a mar hasznalhatonak mondhato “belepo” kategoria az ami a legnagyobbat dragult, igy hozza merek szolni. 50%-ot biztos de lattam mar modellcsaladon belul olyat is, hogy most az i3,8GB,128GB SSD -s valtozat kishijjan a duplaja annak mint amennyiert ilyen konfigot az akkori gerenacios processzorral par eve kapni lehetett. Egy baratomnak anno 2-3 eve amikor ajanlott volt a HP 250 (talan G5?) 120-ert vettunk ilyen alap konfigot, most ez biztos nem all meg 180 alatt. Pedig lassan az is csere erett lesz de meg inkabb hagyjuk mert ez katasztrofa...
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest