Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz SeniorTilla #165878 üzenetére

    Mi a pék f@sza köze van annak ahhoz, hogy milyen profi munkát teszel le az asztalra milyen összegért ahhoz, hogy mivel van hűtve a desktopja valakinek? Írd már le ide, drága aranybogaram, akkora karót vernének be neked egy ilyenért szövegértésből, hogy lyukadna az asztal is a toll alatt.

    Megértetted, hogy miért írtam ezt oda? Elolvastad az előtte és utána lévő szövegkörnyezetet is? Felfogtad? Hát mocskosul nem, ahogy eddig sem.

    De amúgy hallgatlak, most itt ülünk a monitor előtt, ketten, akiből az egyik 3D nyomtatásban dolgozik, a másik meg építészmérnök. Ebből az egyik én vagyok :B
    Mesélj nekünk, te mióta dolgozol ezekben az ágazatokban, mint szereplő? Mivel tudod azt indokolni, hogy mi így végezzük a munkánkat és működik a dolog? Mit csinálunk akkor rosszul?

    Miről is beszélünk? Professzionális grafikai alkalmazásról.

    Szokás szerint erről is megint csak te beszélsz. Emberünk is nagyon alap CAD-et akart, nem professzionálist. Segítek: itt megint az integrált VGA totális használhatatlansága a téma, nem az, ami a te fejedből éppen kihullik karakterek formájában. Erre reflektálj, ne mellé dumálj. Ha nem megy, ne írj. Ezy.

    Én kérek marha nagy elnézést, mind a szakmabeliektől, mind pedig a topikot látogatóktól, én is unom, igen, írtam a modkerbe is, rajta vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák