Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    Sziasztok!

    13/14 méretben keresek notebookot, FHD felbontás és 100%-os SRGB lefedettség mellett, minimum 8 GB RAM társaságában (ha bővíthető, az erős plusz!), legalább 4/4 processzor mellett, a CPU gyártó mindegy. 250-es SSD (nem gond, ha nem nvme), magyar háttérvilágításos billentyűzet feltétel. A keret inkább 250 körül, de 300-ig tudok maximum elmenni.

    A kérdésem, hogy az ASUS Vivobook / Zenbook család mellett van még konkurens ebben a szegmensben? Nem igazán találok, az ASUS-t meg kerülném, mint a tüzet jelentős mértékű rossz tapasztalatok nyomán (A6U 5040, egy ipari fos volt túlárazva, A632N PDA szintén zenész, EEEbook ugyancsak. Nem folytatom, jelentős a merítés).

    Elsősorban újban vagy garis refurb gépben gondolkodom, használt üzleti nem annyira jönne most be, bár a Dell XPS 13-as mezőnyt azért szemmel tartom (csak a keretbe nem fér bele még így se nagyon).

    Egyik eladó kínál ASUS ZenBook Flip 14 UM462DA-t, ami nem lenne rossz, csak glossy, ami ha nem is kizáról, jelentős hátrány, mert roadside fotó szerkesztésre szeretném használni. Az érintésre érzékeny kijelző meg nem köt le.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák