- Apple notebookok
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
tag
Szervusztok Kedves Notebookosok!
Már túl vagyok a nehezén, igazából a hozzáértők véleménye érdekelne, ugyanis előzetes utánanézés nélkül ugrottam bele egy gépbe, amiről nagy körvonalakban ennyit,
Dell Latitude E7440, Intel Core i5 (nemtom pontosan ) de "U"-s proci. 128gb ssd (talán vmi Sandisk), 8GB DDR3 ram, ami nagyon tetszik Full HD (1920x1080) IPS matt kijelző, esztétikailag szinte kifogástalan egy apró nyomást a kijelző sarkán (tövében a zsanér mellett) és egy fél centis kopást leszámítva szinte újszerű a gép. Kintről jött, de frissen telepített magyar Win 10 Pro van rajta és 1 év garancia. Kifejezetten jó állapotú akkuval. Az árából szerintem egy legalja belépő gép sem jönne ki, úgyhogy úgy voltam inkább egy használt üzleti legyen, mint vmi gagyibb új. Általános felhasználásra kell, egy nagyon régi gépet vált ráadásul az belépőszint volt már akkor is, szóval ahhoz képest ég és föld, de érdekelne hogy kell e tudni valamit erről a 2014-2015 körüli E7440-as szériáról? ugye nem nyúltam szarba? szinte mindennek megfelel amit szerettem volna, kimenetek közül is van USB3, HDMI talán még display port is, de főleg a full hd-s IPSnek örülök, mert egy ideje nézegetem ezeket a használt gépeket, de ritkán látok normális kijelzőt köztük.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Path of Exile (ARPG)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- 9.Hp 640 g4 laptop Processzor:8250U Memória: 8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító Akku jó
- 24.Lenovo l480 laptop Processzor:8250U Full Hd-s Memória: 8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világí
- 29.Lenovo L440 laptop Processzor:4200M Memória: 6 gb SSd:180 Billentyűzet:angol Akku jó töltő erede
- 1.Lenovo L460 laptop Processzor:6300U Memória: 8 gb SSd:180 Billentyűzet:magyar Akku jó töltő ered
- 28.Lenovo E550 4x2000Mhzprocesszor Processzor:4x2000Mhz Memória: 16 gb SSd:Új 240 Billentyűzet:magy
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest