Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz PitkyePadvan #155264 üzenetére

    Nem vagyok szakertö, szoval kezeld fenntartasokkal amit irok, es ha Tika leolt akkor igaza van. :DDD

    Visszaneztem az igenyeid es a ZenBook vonalhoz - mint aktiv hasznalo - lenne egy-ket kommentem ha azon a vonalon indulnal el.

    - Ha a 13-as kicsi nezd meg a 14-eseket. Mivel nincs oldalso kava, akkorak mint a 13"-es gepek csak nagyobb kijelzövel.
    - Viszont a listadrol a jatek Zenbook eseten komplett buko. Kivancsisagbol egyszer meghajtottam jatekkal a sajatom (UX510UX, 7200u, GTX950M), de a melegedes beut inkabb elöbb mint utobb. 15" alatt meg ha jol tudom csak a Pro modellekben van dGPU azok meg combos aron mennek...
    - A billentyuzete nem katasztrofa. Nyilvan a jo nem ilyen, de azert ne szamits egy 8540P minösegre. Hasznalhato, de programozni nem feltetlenul akarnek rajta...
    - Az UX510 nalam eddig meglepöen jol birja a strapat. Hordozom nem keveset, nyitom zarom folyamatosan, asztalt meg nem latott, mert 100%-ban agyban/ölben van hasznalva. Miota a HDD is SSD-re lett cserelve (2 SSD van benne most) azota nem annyira felek csak ugy ledobni az agyra 2 m tavolsagbol, szoval kap rendesen, de sehol nem reccsent meg. Zsanerok is tartanak szepen, es ha megpucolom akkor kb ugy nez ki mint az uj, azt az 1-2 leutest leszamitva amit kapott. Kb 1 evvel ezelött leöntöttem sörrel (touchpad ala is bement), de ugy rendesen, es annak ellenere, hogy csak felitattam, meg mindig muködik. (Majd meglatjuk meddig :DDD)
    - ZenBook-ok touchpadja iszonyatosan katasztrofalis... Nem is tudom, hogy hasznaltam-e valaha olyan touchpadot ami lagol... o.O Az ujabb modelleket nem ismerem, de az UXx10 szeriaban meg mindegyikben ugyanaz volt.

    Összessegeben veve nem rossz gepek a ZenBook-ok, en nagyon megszerettem a sajatomat es siman vennek ujat meg ugy is, hogy tudom milyen egy Elitebook, de ha nem böngeszös, filmnezös notit akarsz, hanem programozos/jatszos-t akkor nem a te valasztasod lesz. Bar mondjuk az uj Pro modellekhez nem volt meg szerencsem.

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák