- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
Egyetemre kellene egy Win10 notebook.
A legfontosabb a kijelző felbontása, legalább FullHD (12" alatt), de örülnék még jobbnak.
Jó áron. Tudtok ajánlani garanciálisat?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
ivana
Ármester
válasz nyuszi123456 #147552 üzenetére
FullHD (12" alatt) vs Jó áron
-
Khelben
nagyúr
válasz nyuszi123456 #147552 üzenetére
[link] ez elég jó áron van a tudásához képest.
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegi Dell E6440 gépem sajnos jó eséllyel alaplapos, próbáltam keresni valamit ami pótolhatná, de nem nagyon találtam egy meggyőző gépet sem a jelenlegi típusok között.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 150-200e Ft környéke
(3) Felhasználás? Böngészés, filmezés, alkalmi játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Öreg játékokra, Heroes III, Colin McRae Rally 2005, Serious Sam - integrált GPU elegendő, de annyit legalább tudjon mint a jelenlegi Intel HD4600.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Legfőképp 14"-est szeretnék, mindenképpen matt és IPS. Ha a hűtés bírja lejjebb mehetünk 12.5"-ig is.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Havonta pár alkalommal, nem használnám utazás közben.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem fontos, Win 8.1 támogatás nagyon jó lenne!
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Ez a rész kicsit trükkös, jelenleg MSata SSD és SATA HDD tárhelyeket használok, jó lenne ha ezeket egy az egyben át lehetne emelni az új gépbe. Legalább 8 GB RAM legyen.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Háttérvilágításos billenytűzet jó lenne, valamint "normális kiosztás". HP Elitebook összezsugorított kurzorgombjaitól hülyét kaptam. Örülnék, ha három USB 3.0 Type-A port lenne a gépen + SD kártya olvasó is kéne. Processzor tudjon annyit mint egy i5-4310M (jelenlegi konfig). Használtam i5-5200U-t és nem kívánom vissza.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Jöhet használt is, csak legyen minnél több garancia. Nehezíti a helyzetet, hogy Angliában élek, így laptopsystem vagy laptopszalon nem játszik.Létezik még olyan gép ami megfelel ezeknek a paramétereknek egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
Tikakukac
titán
válasz Prowler #147556 üzenetére
Na, látom hullanak a lapok rendesen
Erre rendes választ nem fogok tudni adni. Más a piac, mint régen.
Anglia amúgy inkább segítség, a legtöbb gép úgyis angol meg német-osztrák. Ha nem lenne ennyi kukázós nepper én is hozogatnék még notikat kintről. Sokkal olcsóbbak bírnak lenniA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Prowler
senior tag
válasz Tikakukac #147557 üzenetére
Reméltem, hogy az enyém nem fog elhullani mint a 7440 széria nagy része, de erős a gyanú hogy közel a vég.
Egyetértek, manapság már az új Latik is műanyagból vannak és 1 év garanciával jönnek ki a gyárból... Fogalmam sincs mit vehetnék ami tartós.Én küldök neked haza szívesen gépeket, te cserébe megszereled az enyémet ha baj van vele Beginning of a beautiful friendship!
Veremivadék Undorkutya
-
Tikakukac
titán
válasz Prowler #147558 üzenetére
Azon csodálkozom húgom gépe még él a legutóbbi lapcsere óta.
1 év garis odakint amúgy minden, sőt, az a magyar disztri sajátja, hogy ő mindent 3 év NBD-re bővít alapból, ami Lati és felette van. Ha akarod vehetsz 1 év szervizgarival is
Kontakt nekem is van kint, ez egy működő dolog, csak sajnos úgy lenne buli, ha én lennék kint és nem akkor derülne ki, hogy valami el van szúrva, mire már meghozza a futár őket idehaza. Nagyon rizikós így sajnos
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
megalith
csendes újonc
Két kérdés:
Miért nem ajánlott a Fujitsu?
Miért nem ajánlott a Windows 7 és 8.1?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz megalith #147560 üzenetére
96%-os akart az lenni, kapkodás, na.
Aida legtöbbször elég, HP-nál a saját kis progija kiköpi mit tud. Ez legtöbbször elég. Max 1-2 nullázást kér, mire tuti lesz.
Másik 2 kérdésedet konkretizáld.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Prowler
senior tag
válasz Tikakukac #147559 üzenetére
Erről nem tudtam, köszönöm az infót Akkor nem csodálkozom már annyira, hogy 1 év garanciával látom csak ezeket az üzleti gépeket.
Igen, a rendelős dolog nagyon rizikós, ha valaki át tudja itt neked nézni és visszaküldeni az eladónak ha valami gebasz van, akkor talán oké a dolog. Habár a 14 nap elállás csak Ebayes vásárláskor működik. Én sajnos még nem találtam meg a tuti outletet
Veremivadék Undorkutya
-
Timyyy
őstag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
November végéig, a Black Friday akciókat még megvárnám.(2) A gépre szánt összeg forintban?
Kb 270-280K-ra gondoltam, nemnagyon szeretnék fölé menni...(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Netezés (böngésző bírjon több lapot egyszerre), játék (sims4, jurassic world evolution, kb ennyi, inkább management játékok), videóvágás (nyaralós videók vágása hobbi szinten - sony vegas).(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Feljebb írtam.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Max 15,6, minimum 13 inch. A többi mindegy, persze jobban örülnék egy IPS panelnek, de nem döntő szempont.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Elhanyagolható szempont.(7) Operációs rendszer?
Semmi!!! Ez lenne az ideális, spóroljunk, nem kell windows.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ideális esetben 1TB winyó elég, de ha van mondjuk egy 128GB-s SSD, akkor beérem mellé 500GB winyóval is. Optikai meghajtó nem érdekel, memória 8GB.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
3 darab usb kell. HDMI előny de nem feltétel, billentyűzet világítás szintén. Ne forrósodjon egyfolytában, és a winyó fordulatszáma 5400 rpm-nél nagyobb legyen.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
ÚJ!11. Extra kérdés, ami az enyém: mi a különbség a fenti szempontokat figyelembe véve az olyan felszereltségben, ami csak annyiban tér el, hogy a videokártya sima 1050, vagy 1050 TI? Észrevenném a különbséget a feljebb írt használati igényeim mellett?
Ez azért érdekelne, mert elég nagy a különbség árban, azonos specifikáció mellett, ezzel a 2 VGA-val.Van egy kiszemelt álom gépem is, ő a Predator Helios 300. Picit fölötte van a keretnek (bár ahogy nézem, az 1 hónappal ezelőtti árához képest most jóval olcsóbb!)
Aztán egy lehetőségnek néztem még az Asus TUF FX 504-et is, illetve az erősebb VGA miatt figyelmre érdemes a TUF FX503 is, valamint a Lenovo Y520.
Melyik lenne a legideálisabb számomra?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Dark_Spirit
csendes tag
Sziasztok, laza irodai (office+net) munkára kéne gép. Max 200.000 HUF a keret.
Szempontok: 8 GB RAM (DDR4), 256 SSD, WIN 10, élhető 15,6' kijelző, jó hűtés, legalább i3-as proci.
Az alábbiakkal szemezek perpill:
HP 15 15-DA0033NH (win 10-el 193k)
ACER Aspire A315
ASUS X507UB
LENOVO IDEAPAD 320Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Come to the dark side, we have cookies !
-
Doner
aktív tag
válasz btudos #147554 üzenetére
Üdv! A lényeg hogy működjön és ne legyen fizikai szoftveres korlátja a használatának, értem ezalatt pl csatlakozó helye ill van e üres csati pl mini pci e.
Nem a csúcskártyák kihajtása a cél hanem hogy olyan kártyákat tudjak vele használni amivel komolyabb játékok is mennek mint egy intel 620.
Melyik laptop használható jól most a piacon e gpu ra? Thunderboltot kivéve..Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Tikakukac
titán
válasz Doner #147567 üzenetére
Az ötlet kiváló, de ismét nem ennyire egyszerű
eGPU-ra én csak TB-s gépet néznék és kicsit beleásnám magam, hogy mi a helyzet az eGPU-val. Legutóbbi infóm a hektikus működés volt még mindig, belső slotokban pedig változatos vagy megy vagy nem megy stílus.
Egyikre sem adnák ki 200k-t gépre és még ennyit boxra és külső vidkarira
-
dane02
lelkes újonc
Sziasztok.
1 vagy max 2 héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Most, hogy elolvastam, hogy 100ezer alatt nincs értelmes gép, már nem vagyok biztos az árban, de azért jó lett volna valami hasonló összeg. Max 150.000...
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
A net menjen rajta szakadozás, akadozás nélkül. A mostani gépem pl sokszor haldoklik még egy-két oldal megnyitásakor is, ha olyan oldalra tévedek.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem akarok játszani, max csak netes játékokat, pl chess.com, vagy chesstempo vagy ilyesmi. Tehát ezek nem gépgyilkos játékok és csak netesek!
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
A kijelző mérete nem különösebb szempont, de ne mini legyen, mint a 40-50ezres eldobható notebook-oké. Felbontással ugyanez a helyzet. Fényes vagy matt, ilyesmi nem szempont.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Előreláthatólag nem lesz hordozva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows. (Win 7 lenne a legjobb)
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Sajnos nem értek az ilyen belső dolgokhoz, de az SSD jobbnak tűnik most, hogy utánaolvastam, mivel a gyorsaság lenne a lényeg. De mint mondtam, csak netes dolgokra. Optikai meghajtó nem lényeges. A RAM-ról csak annyit, hogy ne csak éppen boldoguljon az előbb említett kritériumokkal, hanem ténylegesen lássa el a dolgát, ne csak szenvedjen, mint a jelenlegi.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Sokszor már külön kell kérdezni, hogy van-e rá garancia, szóval ez az egyik. A másik, hogy ne adja fel pár hónap vagy 1-2 év után a harcot.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.Mindezek után ha nem tudtok ajánlani egy megfelelő notebook-ot, akkor szívesen fogadok magasabb árkategóriában is, de elsősorban szeretném olyan 150.000 alatt tartani, ha lehetséges egyáltalán.
-
Tikakukac
titán
válasz Doner #147571 üzenetére
Dobozzal együtt pedig annyi lesz
Teljesen passzolom. Nekem jó 1 éve volt utoljára megint eszemben, hogy okés, akkor nézzük meg. Teljes káosz meg fejetlenség, olyan gép, amiben proci okés, hűtés is, de nem gémer gyakorlatilag nem volt, hagytam is.
Most sem állunk jobban
Ez fog segíteni kicsit Sokat fogsz olvasni a kövi pár hétben, ezt garantálom
Jó, megnéztem a listát megint. Ez még mindig királyi buli szinten van.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Ismerősöm venne 18 éves lányának sulihoz laptopot.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 napon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 260K
(3) Felhasználás? irodai programok, youtube, főiskolán lehessen használni (nem tudom ott milyen programokat fog majd használni)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem lesz játék, max online
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 14-15,6, matt legyen.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? suliba sűrűn lenne hordva
(7) Operációs rendszer? Windows10 előny, de nem baj, ha nincs
(8) Tárhely mérete és típusa - csak 256 GB-os ssd kell, minél több ram
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? hdmi, kamera kell. Minél könnyebb legyen úgy, hogy legyen külön numpad. Minél több garancia előny.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? csak új.Amit eddig néztek:
Dell 5570
Asus Vivobook
HP Probook 450Bármi más ajánlott is jöhet.
Köszi!
-
Bayzee5
tag
Sziasztok!
2in1 (teljesen hátrahajtható) notebookot keresek, ehhez kérnék tippeket. Mivel megyek tengeren túlra, ezért ott gondoltam megvenni (nem gond ANSI billentyű), így nálunk nehezen beszerezhető megoldások is érdekelnek (samsung, Pixelbook, huawei, stb.)
Hónap végén
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
1200 - 1300 USD
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai munka, sok megnyitott doksi / weblap egyszerre
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem kell ütős VGA
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Full HD elég de kevesebb ne legyen, IPS és érintős, 12-14 közötti méret
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat hurcolnám, utazás közben is használnám sokat. Lehető leghosszabb üzemidő kéne és túl nehéz se legyen.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win10 vagy Chrome OS
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD, 250 ha Win10, 64 Chrome
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
USB-C tölthetőség, legyen csendes, háttérvilágításos billentyű, Micro SD kártya olvasó plusz pont
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak újKöszönöm!
-
Khelben
nagyúr
válasz Csabee86 #147576 üzenetére
Csak az egyik rendesen össze van rakva, a másik meg tejfölöspohárszerű műanyagból van. Egyikre van garancia, másiknál olyan 20% esély van, hogy nem rosszabbul kapod vissza, mint ahogy beküldted a szervizbe.
(#147574) johnny82: 15-ös gép nagy lesz hurcolni, nézz inkább HP Probook 440-et.
#147566) Dark_Spirit : ebből csak a HP 15, esetleg nézhetsz még HP 250-et (majdnem ugyanaz) vagy Dell Vostro 3-ast. A többi a sírvafakadós fajta minőség.
(#147575) Bayzee5 : kint 1000 dollár körül már kapsz refurbished Dell XPS-t, én arra hajtanék.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek konkrét tapasztalata Hp Probook 450 G5 laptoppal? Konkrétan a hűtésével.
Tegnap vettem át egyet i5-8520u procival, és szerintem indokolatlanul sokat és hangosan megy a vetilátor. Pedig volt olyan, hogy semmi nem volt megnyitva, mégis elég hangosan pörgött. -
őstag
válasz nandow #147578 üzenetére
Sajnos csak konkrét képek vannak, ehhez pedig nem kell túl sok kombináció, hogy lássuk: ez a hűtés inkább 1-2 magos használatra lett kitalálva, nem 4-re.
[link]Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
-szabi-
őstag
Hi
Munkatársam asztali gépe megadta magát így minél hamarabb szeretne egy új laptopot.
Felhasználási terület: internetezés (facebook, youtube), filmezés esetleg libreoffice, otthoni környezetben maximum 150e forintig, hdmi kimenettel.
Ennyiért az SSD+HDD-s modellek 8GB RAM-al már úgy látom nem férnek bele, így marad 4GB+HDD kivitel.
Figyelembe véve az összefoglalóban ajánlottakat ezeket néztem ki:
HP 250 G6
DELL Vostro 3568
Dell Inspiron 3567
Kettő kérdésem lenne.
Van e fentebbi feltételekkel jobb vétel?
Kapható e bármelyik ebből piros színben?üdv
szabi -
-
carrilboy
csendes tag
válasz nandow #147578 üzenetére
Szia nekem az van i5-8250+igpu.
Monitorozom a hőfokokat,45 fokon van kb alapjáraton,de ha megdolgoztatom (pl video convert),akkor is 50 fok környékén marad.
Ez szerintem egy laptopnál oké.
Viszont a venti tényleg van hogy indokolatlanul felpörög.Ránézek a hőfokra,48 fok.Wtf?
Szóval igen,ezt csinálja, habár a hőmérséklet nem indokolja.
Gondoltam, valami fan controllert felrakok,azt beállítom manuálisan hogy mikor hogy menjen a venti. De még nem jutottam odáig.
Amúgy Linuxom is van,ott is ugyanez van,és a hőfokok is kb ugyanezek. -
Dark_Spirit
csendes tag
válasz Khelben #147577 üzenetére
Köszi a választ.
Dell Vostroból ez jobb opció lehet, mint a HP? Megéri az kb 30K HUF felárat?
[ Szerkesztve ]
Come to the dark side, we have cookies !
-
Khelben
nagyúr
válasz Dark_Spirit #147586 üzenetére
Én olyan boltból mernék csak gépet venni, ahol biztosan magyar garanciát kapok és nem átszitázott szlovák billentyűzetet...
-
nandow
aktív tag
Milyen alternatívája lehet egy probook 450 g5-nek?
Felhasználás: otthoni netezés, film.
Játék nem lesz.
Kijelző ips full hd, 15,6-os.
Ár: ~280e.
Win nem kell.
Hordozva nagyon ritkán lesz.
SSD+HDD kellene, 8 GB Ram.
Új gép lenne.
Extra igény: halk működés(Bocsánat hogy nem az összefoglaló szerinti sorrendben írtam az igényeket, telefonról vagyok.)
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz nandow #147588 üzenetére
Mindenki azt feltételezi a többiben olyan a ventiprofil, mint 10 éve volt Nem.
Gyorsan felvéstem a paramétereket, Acer van még meg egy Asus, esetleg HP 15 és csók. Lehet jobban tetszene a venti hangja, de, hogy nem jársz jobban az fixi.
-
nandow
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Nem vagyok járatos a dologban, szóval furcsa volt, hogy terhelés nélkül is ment a venti, perceken keresztül.
De ha azt mondjátok, hogy ez elfogadható, és más gépeknél is így van, akkor megbékélek vele. -
Tikakukac
titán
válasz nandow #147592 üzenetére
Frászt elfogadható. Első dolog amit a thinkpadra is most feldobtam az a tpfancontrol volt. A gyári profilokat szerintem random óvodások hegesztik fel, próbáltam már kitalálni mi alapján csinálhatnak néha fura dolgokat, nem jöttem még rá. Jobb esetben 1-2 BIOS frissítés után már csiszolnak rajta. Addig meg... marad ahogy van.
-
chef69
tag
Sziasztok!
Jelenleg 2 laptopot használunk, de kezdik a végét járni, ezért szeretném őket cserélni, de teljesen el vagyok veszve, hogy mi lenne nekem az ideális választás!
Amire szükségem van: van 2 tévénk, amiket egymástól függetlenül használunk,
- néznénk letöltött filmeket,
- Chrome böngészőben hola bővítménnyel tévéadást interneten keresztül,
- torrentezés
- néha egy kevés böngészésErre keresek valami megbízható megoldást, minnél halkabb, energiatakarékosabb formában!
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- HP Ultraslim dokkoló Docking Station 65W / 45W tápegységgel
- Új Asus ProArt 16 StudioBook WQXGA 120Hz HDR Ryzen7 5800H 32GB 1TB RTX 3060 Studio W11 Pro Garancia
- Bontás Asus Vivobook S530u S530 laptop notebook Intel Core i5 8th gen alkatrészek
- Usb-c adapter/hub/Microsoft dock egyben
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest