Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-Clone

    aktív tag

    válasz knoxhu #130657 üzenetére

    A normális ház, minőségi anyagokból jó merevítéssel, úgy összeszerelve, hogy az bírja a munkát, napi utaztatást, olyan hűtéssel ami mellett tud is működni az erős, játékra alkalmas hardver és nem egy 150 ezres gép teljesítményéig butul a vas 5 perc terhelés után az sajnos pont 150 ezerrel kerül többe, mint a papíron csili-vili proci + vga egy ócska házban. Ez van, a laptop biznisz az egyik létező legdrágább móka. Ezt el kellene tudni fogadni. Tudom hogy az átlag ember minél kisebb pénzért akar minél nagyobb számokat és a nagy műszaki áruházak ezzel még rá is tesznek egy jókora lapátot azzal, hogy tele vannak a polcaik "olcsó" de használhatatlan szarokkal, de ez az ipar sajnos nem így működik. És még a forint is szar. Egy 1.500 dolláros gép jobb helyeken maximum erős közép kategória de itthon a 450.000 forint kicsit máshogy hangzik.

    Innentől kezdve ha nem tudsz rá költeni ennyit, te döntöd el hogy mi a fontos. Legyen egy papíron erős vasad amit nem tudsz kihajtani, mert 20 perc játék után a gép egybe olvad az asztal lappal, ha meg ez nem következne be, akkor fél év hurcolás után el kezd szét hullani.
    Vagy esetleg legyen egy gyengébb géped amivel komolyabb játékokat nem futtatsz, de tökéletes társ lehet munkában, programozásban, bírja a nyúzást és nagyobb eséllyel tart ki veled még hosszú évekig.
    V
    Esetleg hallgathatsz ránk is és megveszed azt ami a lehető legközelebb van az arany középúthoz.

    Nem kötelező hallgatni az itteniek tanácsára, de csodálkozni sem kell ha jó eséllyel belenyúlsz a szarba, mert abból sajnos sokkal több van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák