- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnek venni par(1-4) honapon belul.
Ár: 220-300 (nagyon max 350)
Felhasznalas: netezes,irodai programok, grafikai szerkesztesek(csak kepek, videok nem),photoshop (hobbiszint), jatekra nem
Meret: 13"-ra gondoltam inkabb ips de meghallgatom a javaslatokat. Felbontas mai legyen(27colnal full hd nem mai).
Irodaba es otthon lesz hasznalva szoval lesz hordozva. Vekonyabb es konnyebb laptopok elonyben.
Utazas kozben nem hasznalnam. Windows mindenkepp. Win 7et preferalom de ha azt mondjatok hogy hosszu tavon jobb lesz az ujabb akkor lehet ujabb is
Tarhely: irodai hasznalatra, kb 15 ezer kep tarolas, kb egy tucat film. Kb 350gb eleg sztem de ha mas a velemeny meghallgatom. SSD-vel vennem szivem szerint.
USB kell. Optikai meghajto nem kell. HDMI nem art. Csak uj gepre gondoltam.
Mivel 30 eves ugyved bojtar no vagyok ezert a noiesebb laptopok elonyben. De semmi csicsa hiszen a munkahelyen fontos a megjelenes.
Olyan laptopot szeretnek ami 10 ev mulva is kiszolgal. Megbizhato laptopot szeretnek.Elore is koszonom a segitsegeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest