Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zozy84

    senior tag

    Sziasztok.

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Nem sürgős.

    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Ár/érték arányban jó legyen. De legyen mondjuk 200eft.

    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén) 10 éve nem játszottam gépen csak konzolon tehát játékra nem. Főként internetezés, böngészés, alap programok max, letöltések.

    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?

    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Ebben az árban nem várok csodát. Nyilván jó lenne ha minél szebb lenne. A mostani gépem 14.1" és nekem elég. Kisebbet nem szeretnék. 17" fölösleges lenne.

    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nagyon ritkán van megmozdítva a kanapéról. Viszont jó lenne ha nem 1-2 órát bírna az aksija. ( Munkatársaimnak MacBook Air van. Csodálva nézem hogy egy napig bírja töltés nélkül és villám gyors a mostani gépemhez gépest ami egy 8 éves Sony Vaio)

    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem fontos. Win lesz rajta. Még soha életemben nem volt jogtiszta rendszerem.

    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD, optikai nem fontos, Gyors legyen az a lényeg.

    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI,

    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Újat szeretnék de nem zárkózok el egy jó , alig használt elől sem.

    Tavaly nyáron már majd nem vettem egy itteni kolléga segítségével egy nagyon jól össze rakott Asust 275-300eft körül. De most nincs annyim és ki sem használnám. Azért cserélnék gépet mert már félek, hogy mikor hal meg a jó kis Vaiom. 8 éves, néha már szétesik a kép, lefagy, iszonyat belassul és magától ledobja netet ami egy F5-el vissza is jön de idegesítő.
    Ide írtam először, igazából még nem néztem körül, hogy most mik vannak milyen áron.

    Köszi a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák