Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Danecay #101828 üzenetére

    Én egy Kínából interneten vásárolt kínai telefon fél évig tartó garanciaérvényesítési mizéria után is képes voltam egy másik példányt ugyanilyen úton rendelni :Y

    Amennyiben van rá időd és tudsz mondjuk laptopból is kettőt venni, nyugodtan. Igaz, nem értem miért jó, de ha valakinek ez okos örömet én nem gátolom meg benne, sör felett legalább van mit mesélni a krimóban.

    Amit leírtál az konkrétan márkára vagy típusra vonatkozik?

    Acer és Lenovo nyugodtan mehet ez alá. Utóbbi főleg tud extrém vicces szitukat dobni, mindig elmosolyodom a "micsoda márka, csak a Lenovo" kijelentéseken :P

    Éppen a Lenovo-ra vonatkozóan tegnap meséltek egy meglehetősen mostoha körülmények között használt példányról ami ilyen körülmények között is évek óta hiba nélkül üzemel.

    Ugye megvan, hogy a Thinkpad és Ideapad között akkora a párhuzam Lenovon belül, mint köztem és a macskám között? Úgy kb. semmi. De TP gari is megvan 1,5 hónapig, szóval ezt is leírhatjuk nullára.

    Egy Media Markt kaliberű értékesítő sem garancia az esetleges korrekt ügyintézésre? Mégsem egy ismeretlen webáruházból vagy a sarki számtech bóltból venném számla nélkül.

    A MediaMarkt nem ad garit. Az MM a gyári szervizben szervizeltet. És ha ők tesznek rá (mert tesznek is) na onnantól majd mehetsz asztalt borítani és gyújtani az ügyfeles pultot, hogy hát már te kéred vissza a pénzt, de a csereigazolás de a blablablabla, szokásos sztori. Mehetsz te tankkal és számlával is Budaörsre, kiröhögnek a szervizben kb.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák