- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz Jégtörő #102350 üzenetére
Ez a felhasználás pont ellentétes azzal, amire ez a gép való. Napi hordozásra nem alkalmas, mert egyrészt nem arra lett tervezve, másrészt leszakad a kezed tőle. Jegyzetelésre megint csak nem alkalmas, mert egyrészt nem fér el sehol, másrészt olyan érzésed lesz, mintha RPG-vel lőnél egy légyre. Szóval felejtsd el.
-
codmester
tag
Sziasztok
Ismerősnek kell noti csak office,filmre lesz
max 100k használt alfánàl
Ja sokat lesz hordozva
aksi min. 2-3 órát bírjon. Köszi -
vandor01
őstag
válasz Jégtörő #102350 üzenetére
hááát ha minőségi és hűtési problémáid vannak az asus lenovo es tarsaival?
Na es jatékos gép kell jegyzetelni az egyetemen? Nézz szét jobban!CLEVO?
pl itt? [link]
árban asus környékén vannak igaz a gariztatashoz szallittatni kell ha beütne a ménykűű....
de van meg a neten jopar Clevo bol épitkező cég.. németeknel franciaknal lengyeleknél...[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
codmester
tag
Sziasztok
És a thinkpad edge e325 mi a véleményetek? Tudom nem igazi thinkpad de neki ez tetszik -
félisten
válasz codmester #102357 üzenetére
Ennek amúgy mi értelme? Megkérdezed mit lehetne venni aztán megmondod ő mit akar és akkor várod, hogy a 2 nézet találkozzon? Vagy szeretsz vitát kelteni? Elmúlt ~2 hónapban nem egyszer kértél már gépajánlást, kb. ilyen kategóriásat is, sok minden nem változott hidd el. Ami akkor sem volt ajánlott most sem lesz az.
-
őstag
Szerintem vandor01 nevű felhasználó többször megsértette ezt a topikot, egy határozott időre szóló eltiltás tanító jellegű lenne szerintem.
-
Jégtörő
aktív tag
Na akkor megválaszolom amiket írtatok.
Chaser Nekem az a véleményem, hogy egy notebook mindenféleképpen hordozható gép akár 15" akár 17" kijelzője van, aki szerint 17" notebook arra való, hogy egyszer otthon tegye ki az asztalára és ne mozdítsa úgy használja mint egy rendes asztali gépet azzal nem értek egyet. Laptop nem arra való, és árban erősebb asztalit kap. Ja és fél egyetem 17" géppel jár, úgyhogy nyugi nem lenne mit megnézned, ez nálunk teljesen normális, és kényelmesen elférünk, van hely bőven.
adika4444 Köszönöm a tanácsot, sajnos nincs szerencsém a műszaki cikkekkel, ezért csak olyan termékben gondolkodom amin legalább 2 év garancia van. Valamint ragaszkodom a 4 maghoz. Két gépet semmikép sem szeretnék, csak belezavarodnék az állandó szinkronizálásba, hogy melyik gépen épp milyen dokumentum van, valamint semmi értelmét nem látom annak, hogy egyik gépen csak jegyzetelek, másikon meg játszom lyukas órában? kettőt nem szeretnék hordozni, itthonra meg van asztali.
Khelben Előbb már leírtam, hogy ez egy hordozható gép, tehát szerintem meg pont arra való, hogy hordozzam és nem arra, hogy itthon használjam. Egy 15" gép súlya 2,2-2,5 kiló egy 17" 3,2-3,5 tehát kb 1 kiló különbségről beszélünk. Nem hinném, hogy bárkinek is leszakadna egy 3,5 kilós géptől a karja , az nem olyan nehéz.
vandor01 Én ilyet nem írtam, Lenovo-t nem használtam még, haveromnak van, és ő mondta, hogy a szerviz és a garancia intézés nem megy egyszerűen velük. Asus-om meg volt K52 széria hibás sata vezérlővel, ezért lefagyott rövid időre és kattogott a merevlemeze, sok idő volt mire az Asus beismerte, azóta mondjuk próbálkozik jót gyártani, de nekem ez nagyon rossz emlék. pl asus bizalom program, hogy 1 éven belül ha baja van megjavítják és még az árát is vissza adják stb. Bár a 2 év garanciát nem emelték feljebb.
Clevo-ról még nem hallottam. Szimpatikus a 3 év garancia. Drivereket gondolom, minden komponensnek egyesével a gyártója oldaláról kell összeszedni. Szokott probléma lenni velük hardweresen illetve driver ügyileg?Sajnálom, hogy félreértettetek, én nem azt kérdeztem tőletek, hogy milyen gépet vegyek, hanem arra kérdeztem rá, hogy ismeretek-e ilyen modellt ezekkel a paraméterekkel. pl.: egy olyan sorozat amire nem bukkantam rá(pl.: MSI, HP, ACER, TOSHIBA, nak van ilyen modellje csak én nem találtam esetleg meg). Több infót megadtam volna, hogy mire akarom használni, ha az lett volna kérdés, hogy ultrabookot 15" notit vagy17" et vegyek, leírtam egy dolgot, ami csak az akkuidőre volt indok, és máris megmagyarázhattátok, hogy alkalmatlan arra. Van olyan szempont is amire egy ultrabook lenne alkalmatlan, azt nem írtam le. Kompromisszumokat kell kötni, különben vehetnék vagy 3 gépet, de akkor az lenne a kompromisszum, hogy nincs minden rajta egy gépen.
-
őstag
válasz Jégtörő #102361 üzenetére
Ne haragudj, de kaptál ajánlatot, ha nem tetszik akkor zöld utat adunk, a vásárló véleménye szent, nézz ki valami mást és azt vedd meg! Itt szakemberek és tapasztalt szakértők vannak akik jóval több problémán vannak túl, mint ami valaha érhet téged. Ők csak segíteni akartak, én csak azt kívánom legyen igazad és találd meg egyedül azt a gépet ami szerinted megfelel minden kritériumnak.
-
félisten
-
félisten
Akik próbálnak neked segíteni többen is nem egy diplomával ülnek, tehát végig ültek jó pár évet az egyetemen... és nem viccből írják, hogy 17-es gépen, meg úgy notebookon egyáltalán nem lehet jegyzetelni.
Ugyan nem tudjuk hova jársz, de szinten minden egyetemről van itt valaki, így tudjuk, hogy nincs normális asztal sehol, egy kihajtható valami van amin épp elfér mondjuk 2 db A4-es lap egymás mellett.
Sőt mi több legtöbb tanár nem is engedi, hogy te laptoppal ülj, főleg ami kitakarja a fél hallgatóságot.
Szünetben meg nem játszani kell, hanem szocializálódni.
-
devil-k
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
Nem akarok reagálni túl sok mindenre, tényleg az van ilyenkor, hogy akkor vegyél azt, ami tetszik. Egy dolog, mert érintett vagyok: "Nem hinném, hogy bárkinek is leszakadna egy 3,5 kilós géptől a karja"
Magam is 3,5 kilós gépet cipelek melóba minden nap (8560w). Nem szakad le a karom (főleg, mert hátizsákban van), de fél év után elkezdett kényelmetlen lenni, 1 év után meg már utálom. Egyelőre nem tudok mit tenni, mert céges gép és csak jövő januárban cserélik. De egyre többször fordul meg a fejemben, hogy inkább veszek magamnak egy kisebbet és saját gépen fogok dolgozni. Na ettől a folyamattól akartalak megkímélni, mikor azt mondtam, hogy a 17-es gép cipelését nagyon hamar meg fogod utálni. De természetesen nem akarlak meggyőzni akaratod ellenére, úgyhogy hajrá, vedd meg a G771-et. -
Chaser
legenda
17-es gép=DTR=kifejezetten asztalra tervezett notebook. Azoknak találták ki, akik nem akarnak desktopot/lakáson belül néha viszik ide-oda/lan partykra járnak ótó' nélkül. Az, hogy te mit szeretnél bele látni szubjektív dolog. Méretéből/tömegéből adódóan nem hordozásra találták ki őket. Vidd az egyetemre ha neked úgy jó meg cserélj benne napi 2x akkut 2 akkuval töltő nélkül olyan 4kg-ról beszélünk, és még ott a méret. Ég és föld különbség van hordozásban egy 12" 1,5kg és 15" 2,5kg gépnél is.
szabonagyur Két diplomával is lehet valaki asshülye egyszerű matek és tapasztalat.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
premete
veterán
válasz szabonagyur #102363 üzenetére
A Dell-csődről írt szösszenetét nem is említve.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Khelben
nagyúr
válasz Jégtörő #102368 üzenetére
Pont leírtam az első válaszomban, hogy a többit miért érdemes elkerülni.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ui. paraméterekkel 17" marad és nehéz, amit kinéztél még jó is összességében. Ha duhaj-bivaly kell amit lehet ütni vágni az workstation. Lehet van ekkora méretben 600e-től felfelé. Hidd el sokkal ésszerűbb egy desktop+12-es használt üzleti hordozni. De ha mindenképp notebook még egy 12" gép mellé 50e körül, szerzel bele egy 9 cellás akkut egész nap elvan vele.
-
Cassio1987
tag
Sziasztok, új laptopot szeretnék
(1) Kb 2 hónap múlva.
(2) Maximum 180e-ft
(3) Film és sorzatnézés, netezés.
(4) Nem akarok rajta játszani.
(5) Hd, filmnézésre ami a legjobb ebben az árkategóriában. Lehetőleg matt kijelző mert elég napsütéses a szobám.
(6) Nem lesz hordozva.
(7) Win7 ha megoldható.
(8) 1000gb hdd 4-8gb ram. Optikai mghajtó nem kötelező.
(9) Legyen rajta 3.0 usb legalább 1 db.
(10) Új legyen.Mit javasoltok?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
válasz Chaser #102371 üzenetére
Asztali gép van 20 kiló legalább+25" monitor, nem fogok 2 notebookot venni egyet jegyzetelesre, egyet lanpartira, másnak is megfelel jegyzetelni a 17" gép. És ha másnak is elfér egyetemen (nem 1-2 ember) akkor nekem is el fog. Roppant kicsi 12" kijelző, ha egyszerre több dolog van megnyitva, illetve irtam, hogy használtat nem veszek. 15" gépen sem szerettem dolgozni, ha több minden meg volt nyitva. Hagyjuk az egészet nem értjük egymást.
-
Chaser
legenda
válasz Cassio1987 #102372 üzenetére
200e-ért kapsz fhd ips paneles dell 5558 gépet. Ha az nem fér bele 160-ért asus k501, szintén fhd de tn. Dellnél biztos van w7 támogatottság, asunál nem feltétlen, win egyiknél sincs az árban. Olcsóbban csak hd paneles gépet kapsz ami sok mindenre való de pont filmezni nem.
szerk: Jégtörő Te dolgod Asztali gépet nyilván nem hordozod, sztem erősen lényegtelen hány kg. De ha az is mobil kell legyen 17+12" a legjobb választás. Jah, amint megveszed a 17-es asust az is már használt lesz...
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
Ha mas gepet szeretnel (nem Asus/Acer/Lenovo/MSi.. etc) sajnos akkor kulfoldrol kell rendelned mert a magyar piac olyen pici, hogy orulhetunk ha kommersz gamert vehetunk A kulfoldrol mindig a szallitas a kerdeses no es persze a garancia es megint a szallitas. Ezek azert jobban atgondolt gepek de termeszetesen ez is kinai szoval barmikor barmi bedogolhet gari idon belul...
Mas gepek meg tobb ceg (clevo alapu):jo nezelodest gondold at akar vehetsz egy combosabb 13.3-t is
de hidd el egy egyszeru strapabiro 12"-s akar hasznalt uzleti is jo lesz az egyetemre
otthonra meg a jatekgep[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jégtörő
aktív tag
válasz Chaser #102374 üzenetére
Igen, használt lesz, de senki nem fogdosta össze, nem feküdt rá macska, kutya, hörcsög. Nem cigiszagú, stb.
Meglehet, hogy 12"+17" bizonyos szempontból jobb, de gondolj bele egész nyáron nem használnám a kicsit. És valószínű otthon se, ergo állandóan a dokumentumok szinkronizálasaval kéne foglalkoznom, csak ezért kapcsolnám be otthon, 17" se túlzottan az asztali mellett, lenne 2 kihasználatlan gép. 12" helyett egy microsoft surface szerintem még alkalmasabb, főleg az új book. Szóval surface+17" gép kb 700 ezer forint, nyerni kéne a lottón hozzá, ennyiért kocsit kapna az ember. 17" gép alkalmasabb jegyzetelni, mint 12" játszani, tudom, hogy nem a legjobb rá. Okostelefont se vegyél, mert egy napot alig bír töltő nélkül, megis sok embernek van. -
adika4444
addikt
válasz Jégtörő #102377 üzenetére
Erre annyit, hogy laptopsystem csak A kategóriás gépeket forgalmaz, nem büdös mocskos retkes tapasztalatból mondom, amiket én láttam újnak tűntek.
De ahogy javasolták is tégy ahogy akarsz. De még az okostelónál az 1 nap üzem a megszokott, számomra laptopnál 1-2 óra ami az általános.üdv, adika4444
-
Chaser
legenda
válasz Jégtörő #102377 üzenetére
50e-s gépről beszélünk, nem használnád nyáron mi baja lenne? Megveszed az asust első nap elbuktál annyit. Sok cég árul újszerű garanciás használt üzletiket. Ezek cégektől jönnek, nem kutya-macska alom meg nem cigiznek mellette. Surface meg társait direkt nem mondtam mert drágák és tényleg feleslegesek. Egyébként nagy felbontáson majd rájönnél mennyire jó jegyzetelni 12"-on
Több kg-s asztali gép is olyan, ha összedobsz egy itx-et, nem lesz nehezebb mint a 17-es gép de kb feleannyiból legalább olyan erős lesz. Térfogatra se lesz otromba. De mint mondtam te tudod, nem nekem kell napi szinten hordozni egy 4kg-os dögöt, meg nem én fogok jövő ilyenkor fejet falba verni mert szétment az akku mechanika és nem garizzák. Te pénzed te döntésed. Még jó hogy nincs az egyetemen nálatok 20"-os géppel bohóckodó, akkor az lenne a standard egyből.szerk: 2 napot kényelmesen tud a telóm, ahhoz nagyon meg kell izzasztani hogy estére töltőre kelljen rakni. 8 mag/5,5"
[ Szerkesztve ]
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi szériák esetén van valakinek infója, hogy melyik rendelkezik matt kijelzővel? Egyedül a HP 250-esről tudom (láttam élőben), hogy biztosan az.
HP 250 G3
DELL Inspiron 3542
Lenovo G50-70
Asus X555Illetve tudtok-e bármelyik esetén konstrukciós hibáról, ami miatt élből kizárósak?
Hűtés, könnyen törő zsanér, alaplap meghibásodás, recsegő-ropogó műanyagház, rendkívül gyenge akku, tönkremenő táp stb.Amúgy ULV i3-mal (jellemzően 4005U, 4010U), 4GB RAM-mal nézegetem most ezeket, kb 115k +/-5-10k lehet őket megtalálni a weben.
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
ZeratulX
tag
Üdv! Ezt néztük ki: DELL Latitude 15 E5550 177740
- keret: mondjuk 350, ha ár/érték arányban megéri
- 14" - 15,6" méret
- nagyobb felbontású, matt képernyő kell, nem ez a 768-as szuttyer
- i5-ös és Intel VGA-s gép kell
- Linux felhasználás
- min. 4 GB ram
- SSD (ha HDD, az se baj, majd utólag SSD-zzük)Üzletibb jellegű megoldásban milyen használtat vagy újat tudtok még javasolni?
[ Szerkesztve ]
:: Eladó kishibás HD 7870 2G :: hardverapro.hu/apro/_185
-
_Smooth
senior tag
válasz zserrbo #102384 üzenetére
Egy kivételtől eltekintve én is 135-ért találtam 514-est, de azok jellemzően SSD-sek.
(ami alapvetően jó dolog, de ha 110ért veszek egy akár 500GB HDD-s notit, akkor 120GB SSD+ODD kerettel ugyanott vagyok árban, csak van egy extra HDD is)
Ezért kacsintgatok kicsit lefelé - főleg úgy, hogy 100k volt a keretem.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Chaser
legenda
válasz _Smooth #102383 üzenetére
Azok nem alternatívák, max paraméterekben Amiket kinéztél mind kerülendő, dell 3 év gar miatt oké, de sztem az csilli. Van árukeresőn 115-ért A514, napokban írta be a partnerük kevés értékelés azért van mert nem rég regisztráltak fel oda.
zserrbo Pár napja még volt, egyszer minden jónak vége lesz.
-
BoB
veterán
Sziasztok
Kollégának kellene amatőr rádiózáshoz valami olxsó laptop.
Csak usb port kell.
Kisebb méretűek előnyben (11")
Minél olcsóbban, nem kell nagy teljesítmény, de ne atomos legyen
Új, használt is lehet.
Csak típus érdekel, nem MO-n lakik.
Köszi
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Khelben
nagyúr
Ár nélkül nehéz lesz. "A minél olcsóbban nekünk nem mond semmit".
(#102380) _Smooth : a Dell kivételével mindegyik konstrukciós hibás, ti. hiba volt őket megkonstruálni. Fujitsu A514-et nézz.
(#102382) ZeratulX : jó gép a Dell 5550, a kistestvérről itt olvashatsz. 350-ért azért már nem vennék használtat. HP Probook 650-et érdemes még megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
ZeratulX
tag
Mivel nem sok paramétert adtál meg, a javaslat az, hogy ha Win 7-ezne, mindenképp valami 2 magosat nézzetek, 2 GB memóriával. Innentől fogva bármilyen használt megteszi: például egy 15,6-os Lenovo ThinkPad T60 (30 körüli áron), vagy 14,1-es Dell Latitude E5410, esetleg szintén 14,1-es Lenovo ThinkPad T400 (kb. 50-ért a két utóbbi). Kisebb méretben nem tudok most hirtelen megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz ZeratulX #102382 üzenetére
Ennyiből azért vannak dolgok.
Első körben egy felhasználás kéne, mert vagy vastagabb gépet vagy vékonyabbat kell csekkolni. Használtból csoda is lesz, újban azért annyira nem, de mondjuk egy E5k-s Lati nem lehet rossz, bár nekem a billzete háát khm.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok, laptopvásáláshoz szeretnék tanácsot kérni. ( Sajnos laptopokban nem túlságosan vagyok otthon. )
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Hát mostanában, 1 hét kb.(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100-120 ezer, 120 ezer a teteje, annál sajna több nem.(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Tanulni (egyetem), film, netezés.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Erre nem terveztem.5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
hát 17" jó lenne, TN, IPS, hát nem tudom mi a különbség.
Talán ips az jobb ?(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nagyon nem lesz hordozva, csak max a lakásban, egyik szobából a másikba.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows, bár lehet nem is kell, rá, vagy igazából nemtudom hogy most ezekre mindre ráteszik, szóval " szűz gépet" oprendszer nélkül lehet-e venni, csak azért kérdezem, mert gondolom ez nagyban csökkentené az árát.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ha az árba belefér lehet benne SSD de nem létkérdés, memóra szerintem legalább 4 giga.
HDD pedig minimum 500.
legyen benne dvd író(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, ha belefér. webkamera nem fontos, soros port, eSata, hát igazából nem tudom milyen előnyei lennének. Soros port az talán az hogy lehet rádugni VGA-s monitort ?(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új jobb lenne.Köszi szépen a segítséget.
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
adika4444
addikt
válasz Tukolp #102393 üzenetére
Szia!
Fujitsu Lifebook A512 vagy 514 van ilyen árért.
HDMI van rajtuk, de sorosportra VGA-s monitor nem megy, eSATA szintjét pedig bőven hozza az USB 3.0 is.
Ha eSATA és sorosport még is kell, vagy magasabb árkategória, vagy használt üzleti 3-6-12 hó garival Alfától.
szerk: SSD-vel nem érdemes venni, jobb ha utólag rakod bele egyrészt te választod az SSD-t, másrészt ha váltasz rá lesz egy 500 gigás hdd-d ami mehet rack-be dvd író helyére ahová jólesik[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Tukolp
aktív tag
válasz adika4444 #102394 üzenetére
Köszi a választ, hát ahogy néztem a merevlemez ami az 514-ben an az kicsit kicsi, media marktba 125 gigásal adják igaz ssd, és a kijelző is csak 15"
Kicsit nagyobb férőhellyel valami ? én 500-gigát írtam"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
ZeratulX
tag
válasz Tikakukac #102392 üzenetére
Most nézem, hogy Khelben is válaszolt, köszönöm!
Ami utólag jutott eszembe, hogy hiába van meg a jó felbontás, nem lenne rossz mindez (főleg ennyiért) IPS-sel. A Latitude E5k tippem szerint TN/Film, ami igen zord lenne egy EIZO után.
Tehát a kérdés pontosítva: akad jó felbontású, 14-15" üzleti notebook, 8 GB memóriával, SSD-vel, i5/i7 procival, és matt IPS kijelzővel? Igazán remek kategória lenne.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Hali!
Toshiba Portage R30-ról mik a vélemények?
2570P mellett spec alapján befutónak tűnik, de érdekelne a hűtés, ház strapabírósága, továbbá Win7 hhogyan paszírozható rá a csak 3.0-ás USB portjain.üdv, adika4444
-
Khelben
nagyúr
válasz ZeratulX #102397 üzenetére
IPS-hez üzleti kategóriában kevés lesz a 350k. Max használtan. Üzleti gépeknél kisker forgalomban amúgy sem jellemző az IPS, azt a cégek külön rendelni szokták a gyártótól/forgalmazótól.
(#102398) adika4444 : egy bajom van velük: lehet akármilyen ász gép, nálunk ritka, mint a fehér holló. Így aztán ha belefutsz egy hibába, egész biztosan nem találsz hozzá normális áron alkatrészt. Vagy kifizetsz egy csomó pénzt a gyári újra vagy rizikózol ebayről. Egy HP Elitebookhoz meg rakásban áll minden az ezzel foglalkozóknál. Vagy legalábbis nagyobb az esély, hogy van a fiókban egy töltőcsatlakozó, USB port, akár alaplap is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest